IRC-Galleria

mincky

mincky

kyyläätsä jossai jengis?

Uusimmat blogimerkinnät

peLauantai 28.10.2006 03:43

Nauti elämästäsi ja tästä päivästä kuin se tosiaan olisi viimeisesi, sillä jokainen nautinnollinen hetki jää reimariksi tulevan menestyksesi arvoituksellisille vesille. Pääset nyt nauttimaan kosmisesta myötätuulesta jokaista sinulle aidosti arvokasta asiaa kohtaan. Pidä sellaiset esillä tässä päivässä.





-tänään sain kuulla
-au
-unohdan
-tänään nähtiin bloodpitin jotai äijjii. sit nähtiin katri yländer joka piilotteli naamaansa ja pelkäs katseita.Se oli jonku jätkänsä kaa ja sil oli finnei! sit nähtiin 2-3 tuttua riksusta.
sit nähtiin ulkomaalaisii jotka mulas xD ja yks " call on me " ja äkkii pois tiletä xD alko nauraa...hahaah. käytiin rossossa syömässä. tänään satoi ja myrskysi. tänään meni rahaa. ja nähtiin myös sielä TAMPEREELLA MARIN KANSSA uniklubin basisti. no ei me ketää muit sit nähty. liikennevalois: "pitää laittaa tää fleda tääl tolpan takana hyvin ettei ne nää sit ennenku aikoo mennä noitte jätkien ohi xD " hienot katuvalot siel tampereel! vittu siel yhes kaupas.. en muista sen nimee niin siel oli tuttopullo jonka se imuosa oli kyrpä xD hahahahhaha. ja tissistressipallo. sit oltiin sen bubin ees nii joku nainen tai mies mulas vitusti. ei tiietä vielkään kumpi se oli. ja nähtiin sellanen (transu , [tai siltä se näytti] ) seppäläs.. hahahah
-eipä muuta
-riihimäki tuli tornado tai tule
-elastinen
-"käytiin kattoo titanic,sit katottiin tähtii <3"
- eipä muuta,yöt ! <3
ps. huomen bileet ja sunnuntaina peli..yllättäen tampereella :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.