IRC-Galleria

Vai tällänen meininki..Torstai 07.02.2008 11:28

Sainpas tiistaina kuulla erinäkösiä juttuloita. Toinen näistä apinoista (kts. merkintä 28.2.2008) oli soittanut Anulle ja pyydellyt anteeksi, koettanut selitellä kaiken näköstä. Anu sitten kysyi että meinaskos mulle soittaa, vastaus ole että "en mä tiedä kun se vaan haukkuu mua.." Voi vitun ruikutus! Sit tää monkey oli sanonu et soittaa Antille (oli yrittäny soittaa, antti laitto sille txt, palaan siihen kohta.)

Anu sitten sano että korjaa kanssa sille toiselle paviaanille oikeeta tietoo tapahtumista, ja todellakin sekä ite pyytää anteeksi että laittaa sen toisenkin soittamaan. Vaan eipä ole mulle puheölua tullut, vieläkään. Antti laitto siihen txt että "ei multa tarvi anteeksi pyydellä, se on ihan joku toinen keneltä pitää pyytää" (siis tähän tyyliin) niin tämä äly ja väläys oli Anulle sanonu et Antti laitto txt etei tarvitse pyytää anteeksi. Jätti loput kertomatta.

No olinpa eilen Riihelässä Anun luona koko päivän, odoteltiin puhelua jota ei vieläkään kuulunut ja korjasin Anulle sen Antin laittaman viestin, et ei se ihan niin menny mitä toinen väittää. Sit vielä tää fiksu oli käyny Anulle äyväämään ja mussuttamaan niistä samoita asioista, et hän ei ole tehnyt mitään ja mussa on kaikki vika. Yritti luikerrella karkuun, ei siis osaa ottaa lainkaan vastuuta omista teoistaan. No mun elämä ei edelleenkään ole kiinni tollasista lapsellisista kakaroista, mut saattaapi olla, et Anu ei kato hyvällä tollasta touhua, sillä monkey oli kuitenkin luvannu (vissiin Outille) et soittaa myös mulle.

Ja kaiken huipuksi tää rakas anoppi soitti tiistai-iltana, et mun pitäs soittaa ja ruikuttaa anteeksiantoa, nöyrtyä plaaplaaplaa! Ei tule tapahtumaan. Miksi ihmeessä mun pitäs kaiken sen haukkumisen ja muun paksan jälkeen ruveta ite pyytämään anteeksi??!! Anu ja Antti oli (onneksi) mun kanssa ihan samaa mieltä, se on se hemmoteltu pikkuprinsessa ja se paviaani, jotka on anteeksipyyntövelvollisia. En tiedä mikä Outiin oli taas menny kun maanantaina oli ihan toinen ääni kellossa.

Että tällästä tällä kertaa, vieläki laittaa sapen kiehumaan ku ajattelee millasta lässytystä.. X(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.