IRC-Galleria

minttuilona

minttuilona

Pattaya2.1.08-16.1.08 & 30.12.08-27.1.09

[Ei aihetta]Maanantai 13.02.2006 10:51

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>



1.Mulla on tapana laskea askeleita joka paikkaan.. varsinkin kun oon koiran kans lenkillä. Sitten mua ärsyttää jos sattuu tuleen joku koira vastaan ja pitäs keskittyä koiraan ja si menee laskut sekasin.. :)

2.Tää on saman tyypinen ku toi eka. Eli.. Aina ku meen johojnkin autolla, arvaan että montako kilsaa sinne on ja sitten katson auton mittarista että meneekö oikein.. jos jää vähästä paitsi niin saatan tehdä jotain pientä lenkkiä perillä että se oikea kilsa määrä tulee oikein.. :)

3.Jos kello on soimassa aamulla 07.20 ja äiti saattaa tulla herätteleen esim. vartin yli että jenni sä et ehi kohta jos et nouse, mua alkaa ärsyttään ja pitää nukkua viä tahallaan ainakin puoleen vaikkei väsyttäiskään.

4.Vaikka kuinka väsyttäis viikonloppuna ja ois aikaa mennä nukkuun, silti jos kello on vasta esim 9 tai 10 niin on pakko keksiä jotain tekemistä, lähtee johonkin kaverille vaikka sielläkään ei olis mitään ihmeellistä menoo..

5.En ole IKINÄ ajoissa MISSÄÄN. Vaikka ois aikaa ja olisin valmis vaikka kuinka ajoissa niin en voi lähteä ennen kun tulee kiire. esim pakko käydä vaikka viä jääkaapilla ja tehdä leipä vaikka ei ois yhtään nälkä. En vaan osaa lähtee jos on aikaa..

haastan:
hensi
hansutii
sipe
MarissaK
miudis


6. Tuli viä yks mieleen jonka huomasin eilen koulussa että teen sellastakin.. Eli koulukirjat on pakko olla koko järjestyksessä repussa isoin lähimpänä selkää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.