IRC-Galleria

minttuilona

minttuilona

Pattaya2.1.08-16.1.08 & 30.12.08-27.1.09

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 13.02.2006 10:51

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>1.Mulla on tapana laskea askeleita joka paikkaan.. varsinkin kun oon koiran kans lenkillä. Sitten mua ärsyttää jos sattuu tuleen joku koira vastaan ja pitäs keskittyä koiraan ja si menee laskut sekasin.. :)

2.Tää on saman tyypinen ku toi eka. Eli.. Aina ku meen johojnkin autolla, arvaan että montako kilsaa sinne on ja sitten katson auton mittarista että meneekö oikein.. jos jää vähästä paitsi niin saatan tehdä jotain pientä lenkkiä perillä että se oikea kilsa määrä tulee oikein.. :)

3.Jos kello on soimassa aamulla 07.20 ja äiti saattaa tulla herätteleen esim. vartin yli että jenni sä et ehi kohta jos et nouse, mua alkaa ärsyttään ja pitää nukkua viä tahallaan ainakin puoleen vaikkei väsyttäiskään.

4.Vaikka kuinka väsyttäis viikonloppuna ja ois aikaa mennä nukkuun, silti jos kello on vasta esim 9 tai 10 niin on pakko keksiä jotain tekemistä, lähtee johonkin kaverille vaikka sielläkään ei olis mitään ihmeellistä menoo..

5.En ole IKINÄ ajoissa MISSÄÄN. Vaikka ois aikaa ja olisin valmis vaikka kuinka ajoissa niin en voi lähteä ennen kun tulee kiire. esim pakko käydä vaikka viä jääkaapilla ja tehdä leipä vaikka ei ois yhtään nälkä. En vaan osaa lähtee jos on aikaa..

haastan:
hensi
hansutii
sipe
MarissaK
miudis


6. Tuli viä yks mieleen jonka huomasin eilen koulussa että teen sellastakin.. Eli koulukirjat on pakko olla koko järjestyksessä repussa isoin lähimpänä selkää :)

»-(¯`v´¯)-» minnen «-(¯`v´¯)-«Keskiviikko 08.02.2006 12:19

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Niin eli..Keskiviikko 01.02.2006 13:09

TYLSÄÄ KOULUSSA..Keskiviikko 01.02.2006 13:09

ATK tunti.. hmm.. eikä mitään tekemistä.. (ku just ny ei kiinnosta kuunnella noita opettajan pölötyksiä..(vaikka ois ehkä syytä.)) Oon nii hyvä koulussa.. Tänään satusamba. Syödään lasten kanssa karkkia. Ne on nii ihania nykyään, ne tekee kaikkee ja tanssii kaikki (ainakin viime kerralla..) RAKASTAN LAPSIA! (..ja saan paljon omia) :) Tänään meillä on niitten kans karkki päivä. Mitäköhän tekisin huomenna lasten kanssa Lasten sambassa.. onko ideoita??
Nii joo ja si siihen tän päiväseen ku me syödään karkkia ja askarrellaan ni onko ideoita askarteluun liittyvää????? PLIIS, mulle SAA KERTOO.. Ei meinaan itellä mitään ideaa.. jos kukaan ei keksi ni si me piirretään.. :) joka ei oo varmaa nii hirveen hianoo.. HITTO ku ois ees jotain matskua..
Ystäville tulee viä yks juttu salasena..

[Ei aihetta]Perjantai 23.12.2005 00:03

Lomaa! Ihanaa.. Vielä on muutama lahja ostamatta.. huomenna täytynee mennä ostoksille.. ..vielä kerran..

JEEKeskiviikko 21.12.2005 11:20

vika päivä koulua ja si on lomaa.. töitähän on mutta.. niistä selvitään SISULLA! :)
- Vanhemmat »