IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

möhTiistai 28.02.2006 14:23

Jee! Huomenna aukee saldo ja saan jatkettua vippiä. nyt kun siihen ehti tottua niin on ihan orpo olo ilman. Mie oon laiska, en mie minnekkää lähde.. möhöhöö..

Tilasin Pipsalle villapaidan eräästä aivan ihanasta koiranvaate-kaupasta. Suosittelen, suloisia nuttuja<3 http://koti.terrieri.net/tuppura/vara.html
Kohta Iippusen masu ei enää jäädy. Uuden pipon yritän neuloa itse. Pitää vähän soveltaa kun tuo koira on tuollainen suippo.. Perhana noita sen paperinohuita korvia :( Kamala katsoa kun toisen korvalärpäkkeet on kauhea kipeät lyhyenkin ulkoilun jälkeen.

Mä en taas pysty keskityymään mihinkään.. taitaa olla hypo-vaihe alkamassa mikä ei ole yhtään kivaa koska pelkään että sotken taas asiani. Tai lähinnä sotken niitä lisää. Kun tuo uus lääkekkään ei auta ennenkuin annosta on saatu suuremmaksi. prkl.. yritin lukea kirjoja; ei tuu mitään. Vaikka kuinka tuijotan niitä sivuja niin ei pysy sanat järjestyksessä ja mitään ei jää päähän. En myöskään pysy kärryillä tv-ohjelmissa ja leffoissa.. onneksi en eilen sitten kuitenkaan vuokrannut leffaa..

Ihan perseestä kaikki. Ja suurin osa mun ystävistä on ilmeisesti "lakannut olemasta". kiitos teille kun välitätte.. pft..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.