IRC-Galleria

minttunen

minttunen

(en ole turkulainen!)

[Ei aihetta]Maanantai 08.01.2007 20:15

Very sleepy.. Jouduin heräämään tänään normaalia aikaisemmin ja sen huomaa. Mummi lähti tänään takasin Lappeenrantaan. Mie oisin tahtonu mukaan vaan kun ei ole rahaa. Tilasin eilen vaatteita ja vähän innostuin.. Yli 80e tulevat maksamaan :D Olen hölmö. Pian saan laskut maksettua. Miun ihana täti pelasti miut taas pulasta ja lainas rahaa<3 I'm soooo happy. Telkku huutaa tossa vieressä, hitto tuo Tuhkimotarina on naurettava ohjelma.. Tänään tulee hirveesti katottavaa. L-koodi jatkuu. Vaan olen nähnyt kyllä koko kolmoskauden. Mutta katson silti. Ja Huippumalli haussakin alkaa. Tiedän onneksi jo valmiiksi että suosikkini voittaa :D Tai siis ainakin näin aluksi se on suosikki, ihan ulkonäön perusteella. Ja koska miuta vituttaa niin tekis mieli olla ilkeä ja paljastaa tässä kuka voittaa, mutta jätän väliin. Puran kiukkuni juoksemiseen. Nyt teen tuon yhen profeetta-jutun ja sitten lähden juoksemaan. Ja sitten saunaan!

----

Avaa haluamasi soitinohjelma (Winamp, Media Player, tms.), laita kaikki kipaleet jota löytyy playlistille ja pistä shuffle päälle. Shuffle meinaa sitä että kone valitsee kappaleita ihan sikinsokin eikä järjestyksessä. Tajusitteko?
Painetaan sitä skippi nappulaa vain kerran, eli ei huijata.

Millaisena kaverini näkevät minut?
*Somewhere in New Mexico - Jill Sobule

Seuraava uneni?
*Good day - Jewel

Todennäköisin kuolinsyyni?
*Luka - Suzanne Vega

Tulevan puolisoni luonne?
*This one's for the girls - Martina McBride

Puolisoni todennäköisin kuolinsyy?
*Even angels fall - Sarah McLaughlin

Mikä on syy seuraavaan ristiriitaani Kavereitten kanssa?
*Romanssi - Toni Wirtanen

Todellinen mielipiteeni Raamatusta ja Jumalasta?
*Not gonna get us - Tatu

Miten pääsisin Taivaalliseen paratiisiin?
*Baba O'Riley - The Who

Unelma-ammattini?
*Lumi teki enkelin eteiseen - Hector

Naapurin ensivaikutelma minusta?
*Smile - Olive

Mikä on elämäni tarkoitus?
*Joutsenlaulu - Katri Ylander

Millainen seurustelija olen?
*Words get in the way - Jewel

Koska saan seuraavan halauksen?
*She cries - Jewel

Millainen rakkauselämäni tulee olemaan seuraavan kahden vuoden aikana?
*The L-word theme - Betty

Millainen ensi yöstä tulee?
*Vendelay - The Ark

Millainen kaveri olen?
*Karen by night - Jill Sobule

Millainen ensi talvi tulee olemaan?
*Paper bag - Fiona Apple

Millainen vaikutelma muilla on minusta?
*Beauty from pain - Superchick

Rakastaako joku minua?
*Henkilökohtaisesti - PMMP

Saanko joskus lapsia?
*Coffee and cigarettes - Augustana

Mitä mieltä olen Dr. Philistä?
*Cool - Gwen Stefani

Olenko hyvä sängyssä?
*Lucky - Bif Naked

Mitä haluaisit tehdä Darinin kanssa?
*Moottoritie on kuuma - Pelle Miljoona

Tuleva ammattini?
*Supermodel - Jill Sobule (:'D)

Kuka oikeasti olen?
*Save my life tonight - Hanna Pakarinen

Millainen on unelmamieheni/naiseni (voit myös vastata molempiin)?
*Fate - Bleak feat. Ana Johnsson

Mitä seurustelukumppanini/ihastukseni ajattelee minusta?
*Ana and Mia - The Trews

Kuinka haluttava olen?
*Perfect - Alanis Morrisette

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.01.2007 20:27

Tää luonne-horoskooppi on pelottavan osuva, sanoisin että 90% oikein menee kaikki. Viimeinen lause huvitti, se on niin paikkansa pitävä kun vaan voi olla :D Mie joudun ravaamaan ensiavussa jatkuvasti ja päivittäin loukkaan itteni jotenkin. Vedän onnettomuuksia puoleeni.

Skorpioni 24.10. - 22.11.

Skorpionin vuodenaika:
Syksyn edetessä illat käyvät pimeämmiksi ja ihminen alkaa miettimään elämänsä tarkoitusta. Mikään ei ole enää itsestään selvää. Pitkien öiden aikana asiat tuntuvat muuttuvan arvaamattomalla tavalla. Ollaan tultu Skorpionien aikaan. Elämän alkemialliset salaisuudet nostavat päätään jokaisessa Skorpionissa ja elämää suuremmat mysteerit ovat löytäneet innokkaan ja väsymättömän tutkijan. Tavanomainen elämä ei jaksa kiinnostaa kunnon Skorpparia ja niinpä hän paremman puutteessa tekee kärpäsistä härkäsiä saadakseen elämäänsä jotain tongittavaa. Valveutuneet Skorpionit vaeltavat suurina laumoina henkisiin tilaisuuksiin tai meedioistuntoihin tyynnyttämään tarvettaan päästä sisälle elämän ja kuoleman salaisuuksiin.

Hallitseva planeetta:
Skorpionin hallitseva planeetta Pluto edustaa jälleensyntymisen ehdotonta filosofiaa. Aina kun alkaa jotakin uutta täytyy jotakin myös kuolla pois. Skorpioneilla on planeettansa velvoittamina alitajuinen tarve jatkuvaan uudistumiseen ja jatkuvaan muutokseen elämässään. Pinnallinen elämä ei mahdu Skorpionin käsitysmaailmaan. Tästä syystä vähänkään paikoilleen pysähtynyt Skorpioni epäilee kaikkia ja kaikkea jostakin vilungista itseään kohtaan. Ja Skorpionin ristikuulustelutekniikka tulee aina paljastamaan raskauttavia tekijöitä kuulustelun kohteeksi joutuneesta sijaiskärsijästä olipa tämä millainen pyhimys hyvänsä. Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.

Rakkaus:
Skorpionin on opittava luottamaan tähän sisäiseen uudistumisvimmaansa ja uskallettava sukeltaa päivittäin häntä kiinnostavien asioiden pyörteisiin. Ystävät ja harrastukset saattavat vaihtua joskus tiuhaankin tahtiin, mutta sehän toki kuuluu asiaan kun on Skorpionista kysymys. Parisuhde Skorpionin kanssa ei ole heikkohermoisten puuhaa, sillä vain itsetietoinen ja henkisesti kypsä tyyppi pystyy vastaamaan Skorpionin haasteeseen. Skorpionin kanssa ei saa lähteä pelaamaan altavastaajana sillä tällainen kumppani tullaan tuomitsemaan syylliseksi mitä hirveimpiin väärinkäytöksiin Skorpioni raukkaa vastaan ja seurauksena on ikuinen häpeä ja karkotus Skorpionin valtakunnasta.

Seksi:
Seksuaalisesti Skorpioni on ehdottomasti eläinradan voimakkain merkki. Liittyyhän rakasteluun aina mahdollisuus uuden elämän alkamisesta. Skorpioni hallitsee seksuaalisuuden ja erotiikan syvimmät salaisuudet eikä kenelläkään ole syytä aliarvioida sitä valtaa joka tätä kautta on Skorpioneille annettu. Silloin kun Skorpioni rakastuu tulee hän välittömästi asettamaan peliin seksuaalisen vetovoimansa, joka helposti hämää toisen osapuolen lähtemään leikkiin liian heppoisin perustein. Se ei kuitenkaan ole koskaan viisasta, sillä kun Skorpionille antaa ruumiinsa menee siinä samassa kaupassa sielu ja henki niin että heilahtaa. Omaisuuden takaisin saamisessa sitten riittääkin töitä pitkäksi aikaa. Skorpioni rakastelee aina tosissaan ja kaikkensa antaen. Turha siis ihmetellä kuinka helppoa Skorpioniin on ihastua ja rakastua. Rakkauden ja eroottisen latauksen säilyminen edellyttää täydellistä sitoutumista tähän suhteeseen ja lisäksi oman vapautensa ehdotonta säilyttämistä. Skorpioni kyllästyy huomattavasti muita merkkejä nopeammin marionetteihin ja kun Skorpioni kyllästyy niin olo käy uskomattoman ankeaksi molemmille osapuolille.

Skorpionin valttikortit:
Skorpioni on hyvin intensiivinen ja syvällinen tyyppi, jonka tunteet, ajattelu ja asenteet ovat useimmiten ulkopuolisilta piilossa. Skorpioni ilmaisee vain osaa itsestään, koska hän ei itsekään tunne minuuttaan. Tarve päästä pinnan alle omiin syvyyksiin tai asioiden todellisiin syihin on toiminnan johtava motiivi. Skorpionin merkki pitää sisällään runsaasti sekä psyykkistä että fyysistä parantavaa voimaa, jonka käyttöönotto riippuu omasta kehitysasteesta. Uudistumishalu ja jatkuva psyykkinen käymistila ovat tyypillisiä piirteitä. Hän tarvitsee syvällisiä peruskokemuksia ja energioiden vaihtoa ihmisten välillä. Voimakas seksuaalisuus on myös Skorpionin tavaramerkki.

Skorpionin heikkoudet:
Skorpionin heikkoudet ovat samaa kaliiberia kuin vahvuudetkin, eikä niiden kanssa ole syytä leikkiä. Musertava kriittisyys ja silmitön väkivalta ovat "heikon" Skorpionin aseet, joihin moni vastustaja tuupertuu. Vastustaminen, salailu, kostonhimo ja suoranainen julmuus takaavat oikeuden yksinäisyyteen, jonka kautta kehittyminen tapahtuu. Skorpioni voi olla myös jäykkä, mekaaninen ja paikoilleen jämähtänyt kyrmyniska, jonka päätä ei hevin käännetä. Rakkausasioissa saa Skorpparilta usein intohimoisuuden kylkiäisenä omistavuutta ja mustasukkaista ehdottomuutta, jotka eivät ole omiaan takaamaan harmonista yhteiselämää.

Skorpionin sairaudet:
Skorpionia vaivaavat tavallista useammin virus- ja bakteeriperäiset sairaudet. Seksuaalisuus näkyy myös tällä sektorilla altistaen sukupuolielinsairauksille ja sukupuolitaudeille. Virtsarakon tulehdukset saattavat vaivata, joten pukeutumiseen tulee kiinnittää huomiota. Voimakkaat tunteenpurkaukset näkyvät jokapäiväisessä elämässä kohonneena onnettomuusalttiutena.

http://www.vaahtokylpy.net/horoskooppi/luonne.shtml

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.01.2007 15:12

Ihanaa, yksi foorumi jonka säikähdin lopettaneen palasi takaisin. Miun pitäs opetella lukemaan tiedotteita :D Se on semmonen mesta mitä ilman en oikeesti tule toimeen. Mummin pitäs kohta tulla käymään. Pipsa aavistelee jo. Fiksu piski. Sain aamulenkillä riesakseni kakaran joka kyseli kaikkea typerää Pipsaan liittyen. Ärsyttävää. Täällä on useita tommosia liimautuvia penskoja. Mie en tykkää. Niska on ihan jumissa. Näin ahdistavaa unta. Olin koko unen ajan ruokakaupassa ja siellä oli kaikki lihottava paska tarjouksessa ja ostin ties mitä. En olekkaan pitkään aikaan nähnyt ruokakauppa-painajaisia. Toivottavasti eivät palanneet jäädäkseen. Tahdon tupakkaa..

[Ei aihetta]Lauantai 06.01.2007 23:00

Inhoan pyhäpäiviä. Ne on jostain syystä aina niin puuduttavia, kaupat on kiinni (ei sillä että miulla ois rahaa mitään ostaa..) ja bussit kulkee huonosti. Miullon toinen käsivarsi kipeä, ollut pari päivää. Ärsyttävää. Tylsää, tylsää.. Voisin lukea jotain kirjaa mutta keskittymiskyky on taas karannu jonnekin.
----
Valitse neljä kaveriasi. Klikkaamalla satunnaista galleriasta ja laittamalla niiden oletuskuvatekstit paikoille klikkailujärjestyksessä heittomerkkien väliin, saat tietää mitä neljä kaveriasi sanoisi näissä tilanteissa.

Jos kertoisin olevani kiinnostunut omasta sukupuolestani?
Veera: "repii etikettejä."
Ronja: "Joskus mun vaan tekee mieli repiä mun huulta."
Maria: "Piti nyt itekkin kyhätä jotain, ku toi on kyl nii hassu juttu"
Paula: "If I told you you were beautiful. Would you date me on the regular? i.h.q."

Jos jäisin luokalle:
Veera: "Mä ja pari jota ei voi kertoo.... Yhen jutun takii..."
Ronja: *TÖTTÖRÖÖ*
Maria: "Did you read the warning in my eyes"
Paula: "Pihalla??!"

Jos tulisin heidän ovelleen kiljuen pääseväni Thaimaaseen:
Veera: <3
Ronja: "miikka se siella =O))99)"
Maria: "No on siinä pärstäkin mukana;)"
Paula: "Loma Tampereella..."

Jos kuolisin auto-onnettomuudessa:
Veera: "mää ja mun nainen"
Ronja: "UFOt jalassa ja jalka koukussa, ni."
Maria: "Jiiihaaaaa!!"
Paula: "Palestina"

Jos joutuisin vankilaan:
Veera: "muoti-ilmiö"
Ronja: "Olenko mie outo??"
Maria: "Rane On Kingi"
Paula: "On jo ikävä tuota pukua :)"

Jos väittäisin nähneeni ufon:
Veera: "They said all teenagers scare"
Ronja: "what would spongebob do?"
Maria: "vielä selvinpäin..."
Paula: "blöäh"

[Ei aihetta]Perjantai 05.01.2007 19:32

Pipsa vinkuu koko ajan, mikähän ihme sitä riivaa. Miullon telkku auki, kauniit ja rohkeat siellä menossa. Hitto miuta naurattaa kuunnella sitä, voiko enää typerämpää ohjelmaa olla. Voisinpa viedä Pipsan kohta lenkille. Tai no, lähinnä käyttää pika-pissalla kun ei se suostu liikkumaan mihinkään kun sataa. Fifin tassut ja masu kastuu, voi kamaluuksien kamaluus! Katoin äsken Resident evil kakkosen. Sen kolmosen pitäs muistaakseni tulla teattereihin tänä vuonna. Coolness. Tulispa äkkiä niin ois vaihteeks joku leffa jonka viittis mennä teatteriin kahtomaan. Hmm.. tekis mieli saunoa.. Mutta saunoin eilenkin ja miun sähkölasku on kauhia. No who cares, mitä väliä millään on kun ei ole rahaa maksaa sen enempää pientä kuin isoakaan laskua. Ensin juoksen kyllä. Lähtisin ulos juoksemaan mutta kun edelleen sataa. Juoksumatolle siis. Kattelin tänään rottavauva-ilmoituksia<3 Mutta en mie vielä voi.. Tosin tytöille sopiva häkki ois! Mutta tahdon poikia. Oispa jollain turussa rotta-lapsia. Väsyttää.

MISSÄ VIIMEKSI? :

Kävin: kaupassa.

Söin: äitillä varmaan pari päivää sitten.

Join: kotona.

Tipuin tuolilta: en muista mutta sängystä tipahdin tänään kotosalla.

itkin: kotona.

Nauroin: äitillä varmaan kun katoin scary movieta ronjan kanssa.

KYSYMYKSIÄ:

Keneltä haluaisit pyytää anteeksi nyt: en keltään.

Oletko tällä hetkellä riidoissa jonkun kanssa: hmm.. ei kai voi enää sanoa olevansa riidoissa kun on katkaissut välit kys. tyyppiin kokonaan. en siis.

Häpeätkö itkeä kavereidesi nähden: riippuu kaverista.

Oletko löytänyt netistä kavereita: olen.

Omistatko simssejä pleikkarille: en.

Pelaatko niitä: en. tuo pelailu ei oo koskaan ollu miun juttu. tykkään kyllä katella ku joku muu pelaa.

Mitä kappaletta kuuntelen nyt: telkku huutaa taustalla. siellä joku tyhmä lallatus on kyllä menossa.

SUOSIKKI:

Huulikiiltosi: yves rocherin semmonen tavallinen väritön.

Ripsivärisi: en käytä.

Kynsilakkasi: en käytä.

Värisi: musta.

Liikuntalajisi: juoksu.

Kynttiläsi: kynttilät on yleisesti ottaen kivoja.

Kirja: mooonia.

Kenkäsi: tennarit.

Muumeista: myy!

OLETKO:

Itsepäinen: olen.

Ilkeä: osaan olla.

Viisas: enpä tiedä.

Hyvä koulussa: en ollut kovinkaan hyvä.

Hyvä soutamaan: ihan kohtalainen.

Itsetuhoinen: melkoisen.

Tylsä: riippuu missä mielessä. muiden samanikäisten mielestä luultavasti.

Purevaa vai lyövää tyyppiä: molempia. purevaa ehkä enemmän.

Oletko satuttanut itseäsi: olen erittäin onnettomuus-altis.

Huutanut jollekkin ystävällesi ja kadut sitä: en. kadu siis.

Satuttanut ystävääsi ja kadut sitä: joo.

Yksinäinen: joskus.

Miksi: eiköhän kaikki joskus ole.

ONKO:

Vika tietenkin aina sinussa: ilmeisesti.

Sinulla lainkaan tapoja: juu.

Hevoset ihania: on.

Elämä laiffia: knaiffia.

Sinua kohdeltu huonosti: on.

Sinulla pelkoja: on.

LOPPUKYSYMYKSIÄ:

Rakastatko ystäviäsi/kavereitasi: juu.

Jos löytäisit lompakon täynnä rahaa, mitä tekisit sille: luultavasti pitäisin rahat mutta veisin lompakon poliisille.

Kelle puhuit viimeksi messengerissä(jos ei ole messengeriä älä vastaa): katjalle.

Mitä sanoit hänelle: ei kuulu ehkä tänne.

Mitä kaikkea olet suunnitellut kesäksi: en vielä mitään. muumimaahan kyllä menen ainakin kerran!

Mitä maata rakastat(Suomea ei lasketa!!): suomi on ainut.

Miksi: turvallinen ja hyvä paikka asua.

Oletko käynyt siellä maassa jota rakastat: no en :D

Lause/sana jonka sanoit viimeksi: nyt perkele lopeta!

Miksi: pipsa metelöi.

Oletko ihastunut: enjooenjoo.

Onks pojat/tytöt kivoi vai ällöttävii: joo/ei.

Mitä ruokaa haluaisit syödä juuri nyt, jos saisit syödä mitä vaan IHAN MITÄ VAAN: en mitään.

Paras sarja ikinä: monia. en pysty yhtä sanomaan.

Oletko käynyt Andiamossa: olen.

NO MISTÄS SIT OSTAT KENKÄS: mistä sattuu.

Onko tämä galluppi outo: melkoisen ärsyttävä.

Mitä näät suoraan edessäsi(MAINITSE YKSI ASIA!): näyttö.

Oletko rakastunut: en.

Mikset(VASTAA VAIN JOS VASTASIT EDELLISEEN KIELTÄVÄSTI): kuuluuko kaikkien olla koko ajan rakastuneita?

Mitä meinaat tehdä sen jälkeen kun sammutat koneen: viedä pipsan ulos.

Hesburger vai Mc'Donalds: mäkki. en kyllä syö pikaruokaa.

Oletko ikinä harkinnut itsemurhaa: olen.

Mitä söit viimeksi: en muista.

Oletko nyt masentunut: olen.

Miksi: koska olen sairas.

Ketä ajattelit viimeksi: pipsaa.

Ketä kaipaat NYT: jätän sanomatta.

Ovatko kaksi edellä mainittua henkilöä sinulle tärkeitä: ovat.

Onko sinulla parasta ystävää: ei enää.

Oletko koskaan ajatellut että olet valinnut ystäväsi väärin: olen mutta en yleisesti ottaen vaan parista tietystä. enkä ole ollut väärässä.

Viime kokeesi numero: en muista.

Paljon keskiarvosi oli viime todistuksessa: päättötodistuksessa 7,2.

Minkälainen sää ulkona on: sataa vettä ja tuulee helvetin kovaa ja kylmästi.

Itketkö nyt: en.

Miksi/Miksi et: ei itketä.

Oletko koskaan pelännyt menettäväsi kaverisi: olen.

Miksi ihmeessä/Mikset: mieti sitä.

Haluatko tämän jo loppuvan?: joo.

Kuunteletko musiikkia: en juuri nyt.

Kirjoita kommentti: kommentti.

[Ei aihetta]Perjantai 05.01.2007 15:29

Unohdin sitten yhden tapaamisen :D Eipä kyllä kauheesti haittaa. Väsyttäis vielä kauheasti, mikä on omituista koska otin illalla pienemmän lääkeannoksen kuin yleensä. Mie en vaan osaa nukkua kunnolla :( Näin ihan kauheaa unta.. Tahdon rahaa! Perskele. Tilin saldo on 0,17e. Mahtavaa. Taidanpa keittää teetä. Sekin alkaa muuten olla lopussa. Kahvia on onneksi melkoisen paljon. Sitäpä litkin siis.

---

Kutsuisitko hautajaisiin sen henkilön, joka on eniten vaikuttanut elämääsi?
- tuskin mie ite oisin ketään sinne kutsumassa kerta oisin vainaa. mutta.. kutsuisin.

Soittaisitko häissäsi kappaletta, jota viimeisimpänä kuuntelit?
- en aio naimisiin koskaan. mutta jos kuvitellaan hetki, niin en usko että PMMP:n Kumivirsi sopisi häihin.

Harrastaisitko seksiä sen henkilön kanssa, ketä suutelit viimeisimpänä?
- joo.

Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
- joo.

Muuttaisitko asumaan maahan, jossa kävit viimeksi?
- en.

Pukeutuisitko koulukuvaukseen vaatteisiin, jotka sinulla on nyt päällä?
- en todellakaan :D

Söisitko loppu elämäsi ruokaa, jota söit viimeksi?
- en muista ollenkaan mitä olen syönyt viimeeksi kun olen nestepaastolla. oisko ollu ruisleipä.. tuskin söisin.

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
- tällä hetkellä ainakaan en.

Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit?
- en.

Koska viimeksi sanoit jollekin rakastavasi häntä?
- eilen.

Tarkoititko sitä?
- joo.

Oletko hiljainen vai äänekäs?
- molempia.

Kenestä ihmisestä pidät eniten?
- ei voi yhtä sanoa.

Kenelle haluaisit antaa pusun poskelle?
- pipsalle.

Rakastatko oikeasti ketään koko sydämesi pohjasta?
- joo.

Kuka viimeksi katsoi sua pitkään?
- joku ukko eilen illalla kun väistelin kastematoja.

Rakastatko montaa ihmistä?
- joo.

Ketä halasit viimeksi?
- pipsaa.

Mitä bestiksesi/poikaystäväsi/tyttöystäväsi sanoi sinulle viimeksi?
- ei ole noista mitään miulla.

Oletko rauhallinen ihminen?
- en.

Hermostutko helposti?
- ihmisiin kyllä, eläimiin en.

[Ei aihetta]Torstai 04.01.2007 19:56

Ihan sekava päivä. Psykiatri jäi henkiin mutten jaksa kirjoittaa siitä sen enempää. Nyt näyttäs pikkasen siltä että asiat järjestyis.. Mutten jaksa kauheesti vielä innostua asiasta jos meneekin päin helvettiä. On tylsää ja väsyttää. Johtunee tästä paskasta säästä ainakin osittain. Kohta menen saunaan kunhan se lämpenee. On semmonen olo että oisin unohtanut jotain.. Toivottavasti se ei ole mitään hirmuisen tärkeää.

Mitä teit tasan vuorokausi sitten?
- olin äitillä, en muista tarkemmin mitä tein.

Kuinka tutustuit henkilöön, joka on kännykkäsi numeroluettelossa seitsemäntenä?
- seitsemäntenä on jarmo, isoveli. mitenhän siihen olenkaan tutustunut, en tiedä :D

Onko sinulla paljon rutiineja?
- on. tai onkohan rutiini vähän lievä sana. miullon ocd.

Osaatko sanoa (kalenteriin katsomatta) monesko päivä tänään on?
- neljäs.

Koska viimeksi teit itse ruokaa?
- en muista, en tee ruokaa.

Muistatko, minkä cd:n ostit ensimmäiseksi?
- en ollenkaan.

Millaisessa asennossa olet tällä hetkellä?
- istun tuolissa ihme solmussa.

Mitä haluaisit huomenna tapahtuvan?
- jotain kivaa, ihan mitä vaan kunhan ois kivaa.

Kuinka paljon salaisuuksia sinulla on?
- liikaa.

Näetkö paljon unia? Kerro viimeisin
- näen, painajaisia. jätän kertomatta.

Aistitko, jos sinua tuijotetaan?
- juu, aika usein.

Mitä näet kun suljet silmät?
- valopisteitä.

Kuinka monet kengät omistat?
- en oo laskenu.

Mikä oli päivän paras juttu?
- ei mikään.

Luokitteletko ihmisiä?
- joo, tunnustan.

Kuinka korkealta katselet maailmaa?
- nelos-kerroksesta :D

Kumpi on kiireisempää aikaa; arki vai viikonloppu?
- ei kumpikaan.

Olitko iloinen herätessäsi aamulla?
- en.

Oletko tavannut isovanhempiesi vanhempia?
- joo, äidin äidin vanhemmat.

Oletko kateellinen muille ihmisille?
- en. ainakaan usein.

Oletko ollut kirpparilla myymässä?
- olen.

Kuinka monta serkkua sinulla on?
- neljä semmosta joiden kanssa olen tekemisissä, äidin puolelta. iskän puolelta on kaksi.

Kirjoitatko päiväkirjaa?
- tätä.

Mikä muistuttaa viime kesästä?
- öö.. monikin asia. ekana tulee mieleen pahentuneet rytmihäiriöt.

Kenen nimipäivä on syntymäpäivänäsi?
- martin.

Oletko koskaan käynyt vessassa elokuvateatterissa leffan aikana?
- en.

Menetkö koskaan nukkumaan meikit naamassa?
- en. paitsi jos satun äkkiseltään sammumaan.

Osaatko keittää riisiä?
- osaan.

[Ei aihetta]Torstai 04.01.2007 14:50

Reilun puolen tunnin perästä lähden kävelemään sairaalalle. Olen koko ajan vaan vihaisempi, Patrik saa kyllä huomata miten vihainen olen >:( Pitää käydä postissa matkan varrella viemässä asiakaspalautuksia. Oon unohtanu taas perua.. Tulispa posti ennenku lähden mutta eipä tule kuitenkaan. Ulkona sataa. Kivaa. Kastun siis kun tuolla kävelen ja vittuunnun entistä enemmän.. Taidan katsoa kohta Kat-videon jonka Ronja teki miulle<3 Tulen ainakin vähän paremmalle tuulelle. Eilen sain yhden mailin mikä muistutti taas yhdestä asiasta joka meni perseelleen Patrikin sössimisen takia.. Oli miulle aika tärkeä asia. Pitäisi soittaa vuokranvalvojalle etten pysty maksamaan vuokraa ajallaan. Todella kivaa. Ihan hysteerisen hauskaa. Pipsa murjottaa. Se aavistaa että se on jäämässä yksin. Otus-parka. Voisin juoda vielä yhden kupin kahvia tai teetä ennenku lähden. Väsyttää. Nukuin niin huonosti taas. Rauhottavakin olisi ehkä paikallaan. Minttu MAD! Jee, posti tuli!!

[Ei aihetta]Tiistai 02.01.2007 23:37

I'm sooo bored!! Miksi piristyn aina iltaa kohden? Lääkkeistä menny ilmiselvästi teho, tai lähinnä teho kääntyny päälaelleen. Hauskaa. Olen ihan koukkuuntunut Skinny Websiteen, huomasin juuri että sain helposti tunnin kulumaan siellä o.O Nicole Richie<3 olen kesto-kateellinen. ( http://theskinnywebsite.com/site/photos/100606/nrichie100606a.jpg inspiraationi) Vituttaa kun kamerasta loppu patterit ja siinä ois kuvia jotka pitäs saada koneelle. Mur. Muutaman päivän tupakkalakkoni tyssäsi tähän päivään :( Liian paska päivä.. niisk. Mutta aika hyvin auttaa se että jauhan purkkaa koko ajan. Leukaluu ei tykkää hyvää. Pelkään että se ottaa ja loksahtaa paikoiltaan. Taas. Viimeeksi kun se tapahtui olin onneksi lääkärin odotushuoneessa :D Pipsa haiskahtaa, sillä on pienoisia ilmavaivoja kun mummi syötti sille kinkkua tänään. Taitaa olla maha vähän pipi :( Aijoo ei saa unohtaa 4D:tä. Unohdan kuitenkin. Mummi toi banaaneja (vai kirjoitetaanko se banaaneita?), voisin syödä yhden.

[Ei aihetta]Tiistai 02.01.2007 15:00

Päivä alkoi huonoimmalla mahdollisella tavalla, mutta ei siitä sen enempää. On tosi huono olo.

Pipsa vinkuu, postimies varmaan lähestyy. Pipsa jostain syystä tietää että postimies on tulossa jo sillon kun se ajaa pihaan. Kuudes aisti. En tajua mikä siinä postin tulossa on niin jännää. Kun ei Pipsa ees hyödy siitä mitenkään, harvoin se postia saa.

Katon Osbournesia, yritän saada itelleni paremman olon ja Ozzy on hauska. Mummi tulee jossain vaiheessa käymään. Pipsa varmaan repeää ilosta. Se on taas erittäin hellyyden kipeä. Tuossa se istuu sängyllä miun vieressä ja tuijottaa. Tahtoisi syliin. Ulkona sataa edelleen.. Inhottavaa. Ois kiva päästä Pipsan kanssa kunnon lenkille. Tekisi mieli käydä takasin nukkumaan. (posti tuli)

Oon ruvennu tosissaan suunnittelemaan kahden poika-rotan hankkimista. Hirveä rotta-kaipuu.. Aion rakentaa itse häkin, pohjalaatikko pitäs löytää vaan ekana.. Vois käydä länsikeskuksessa kattomassa sängynalus-laatikoita. Mutta en mie niitä rottia ota niin kauan kun miulla on Siiseli. Joka muuten täyttää kohta 2v o.O Se alkaa olla vanha :( Mutta pirteä se on edelleen. Pipsakin täyttää maaliskuussa 2v. Meillä on joka kuukausi huhtikuuhun asti lasten synttäreitä.

15.01. Kalle 6v.
13.02. Siiseli 2v.
22.02. Sami 3v.
15.03. Pipsa 2v.
04.04. Maisa 7v.

Hurjaa. Maisa täyttää 7v.. Ihan kun se ois eilen vasta haettu sieltä hirveestä paikasta. Pieni luurangonlaiha kirppuinen riiviö. Maailman hellyyttävin ja reippain pikku-neiti. Miun lapset kasvaa liian nopeesti. Kallekin on jo iso mies. Pipsa on sentään vielä ihan rimpula. Se on varmaan ikuinen lapsi, tommonen hölmö<3 Vauva-kuume, tahdon mäyris-lapsen iipulle kaveriksi. Ruskean lk-mäykyn, normaalin. Koiria koiria koiria. Paljon! Ne on parhainta maailmassa. Ja ne rottaset.. Vois alkaa miettiä nimiä :D1. Etunimi: minttu.
2. Lempinimi: minttunen, minttuli, mimi, irtotiili :'D
3. syntymävuosi: -85.
4. syntymäpaikka: lappeenranta.
5. horoskooppi: skorpioni.
6. mies vai nainen: nainen.
7. Tämänhetkinen koulu: en ole koulussa.
8. Aiemmat koulut: voisalmen ala-aste, alakylän ala-aste, armilan yläaste, lappeenrannan ammattikoulu, maaseutuoppilaitos.
10. Asuinpaikka: turku :(
11. Nettinimet: minttunen yleensä joka paikassa.
12. Hiusten väri: tummanruskeet.
13. hiusten pituus: pitkähköt.
14. Silmien väri: ruskeat.
15. parasta ulkonäössä: ei ole.
16. pituus: 162cm.
17. Näkyviä arpia: useita.
18. Silmälasit: on.
19. lävistyksiä: noup.
20. Tatuointeja: ei, aion ottaa.
21. oikea vai vasuri: oikea.

22. Ensimmäinen paras ystävä: kukka.
23. Ensimmäinen palkinto/voitto: öö.. en mie muista.
24. Ensimmäinen liikuntamuoto: koululiikunta. en muista oliko jotain erillistä.
25. Ensimmäinen oma lemmikki: taistelukala nimeltä pulppu :D
26. Ensimmäinen oikea loma: kyproksella joskus vuonna kivi.
27. Ensimmäinen konsertti: en muista.
28. Ensirakkautesi: jätän sanomatta, no names.

29. paras elokuva: mooonia. mainitaan esim. Velvet goldmine ja Rocky horror.
30. paras TV-ohjelma: hirmu paljon. esim. Angels in America, The Class, Will&Grace, Alias, Ally McBeal, ER, The L-word, Kolmas kivi auringosta, Bad girls, Xena, Prätkähiiret (alkuperäiset, uudet on perseestä), Asema 62, Tru calling, Täydelliset naiset.. En mie kato paljon telkkua :D
31. lempiväri: musta.
32. Paras laulaja: Jill Sobule. Ja monia muita.
33. Paras bändi: PMMP, The Ark. Ja monia muita.
34. Lempibiisi juuri nyt: ei voi yhtä sanoa.
35. Paras ystävä: ei ole.
36. Paras karkki: en syö karkkia.
37. Paras urheilu: juosku.
38. paras ravintola: en pahemmin käy ravintoloissa.
39. Lempivaatteesi: pyjamahousut ja toppi.
40. Lempikauppa: ei oo.
41. lempiaine koulussa: englanti. oli siis.
42. Lempieläin: koira. mutta tykkään kaikista. paitsi papukaijat on pelottavia.
43. paras kirja: monia!
44. paras lehti: koiramme, ainoa hyvä eläin/koiralehti.
45. lempikengät: vaikka mitkä.

just nyt

46. olosi: väsynyt ja synkkä.
47. Sinkku vai varattu: sinkku.
49. syöt: en mitään.
50. juot: teetä.
51. Fonttisi: tämmönen..
53. kuuntelet: Osbournes on tuossa auki.
54. ajattelet: en oikein mitään.
55. Haluat: mennä nukkumaan.
56. katsot: näyttöä.
57. olet pukeutunut: pyjamahousuihin ja toppiin.

tulevaisuudessa

58. haluatko lapsia ? : en. paitsi eläinlapsia.
59. Haluatko naimisiin: en.
60. Mille uralle menet ? : en tiedä. haluaisin patologiksi, mutta eipä siitä mitään tule. eläinten kanssa luultavammin päädyn työskentelemään. jos ikinä päädyn työskentelemään.
61. Missä haluaisit asua: lappeenrannassa.
62. Auto: bussi. en mie omaa hanki.

parasta pojissa. (jostain kumman syystä jätän vastaamatta tähän osioon :D)

63. Hiusten väri:
64. Hiusten pituus:
65. silmien väri:
66. Hoikka vai tukeva:
67. Söpö vai seksikäs:
68. Silmät vai huulet:
69. Suukkoja vai haleja:
70. Lyhyt vai pitkä:
71. Humoristinen vai vakava:
72. Romanttinen vai neutraali:
74. Herkkä vai äänekäs:
75. yhden illan juttu vai suhde:
77. Häirikkö vai kiltti:

ookko ikinä

78. Suudellut tuntematonta: olen.
79. Juonut alkoholia: olen.
80. Polttanut: olen.
81. Karannut kotoa: en.
82. murtanut luita: olen.
83. Särkenyt jonkun sydämen: olen.
84. Lyönyt jotakuta: olen.
85. Puhunut paskaa selän takana: eiköhän kaikki ole.
86. Eronnut jostakusta: joo.
88. Itkenyt koulussa: joo.

uskotko

89. Jumalaan: en.
90. Ihmeisiin: en.
91. Rakkauteen ensisilmäyksellä: en.
93. Ufoihin: tavallaan. uskon että avaruudessa on elämää.
94. Sielunkumppaneihin: en.
95. Taivaaseen: en.
96. Helvettiin: en. tai maanpäälliseen kyllä.
98. Ensitreffeillä suuteluun: mitä uskomista siinä on :D
99. Horoskooppeihin: ammattilaisten tekemiin luonne-horoskooppeihin ja karttoihin kyllä.

vastaa totuudenmukaisesti

100. Onko maailmassa joku, jonka haluat, muttet voi saada häntä: on.