IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

kummastuksiaKeskiviikko 04.11.2009 23:22

olipa kerran sunnuntai, siitä se ajatus sitten lähti. referoituna, olin kuskina eräälle joka joi pepsiä, kävimme paippisissa shellillä, siis "shellillä" otin kuvan jostakin syystä ja kuvassa oli haamu (juu juu kysykää lisää)

olipa kerran tiistai, tää kerto eräälle tän pepsi tyypin kanssa ja erään lilla billan kanssa että tää näki kummituksen, noh tää neljäs eräs kertoi ruumissuosta, ja siitä se ajatus sitten taas lähti. nää lähti pornaisiin. Sitten kun nää pääsi suonlähelle tuli kammotus pelotus ja nää ei uskaltanu mennä pidemmälle.

olipa tänään keskiviikko, nää meni pelottavalle suolle mukanaan vielä yksi yhtä pelokas mistään mitään tietämätön kaveri. noh tylsä oli suo, pelottavinta oli asukas joka kuvaili kamerallaan ikkunan läpi salamapäällä meitä ja meijän mahti vekkulia. Unohtamatta niitä poliiseja jotka pysäytti meijät ja tarkisti samalla niin erään kuin eräiden muidenkin paperit... hmmm... juupa juu.


kiitos eräät, aki, mia ja eve.

p.s nyt nää eräät makaa mun sohvalla ja kattoo mun telkkaria, yrittää vallata mun koneen ja olla mulle ärsyttäviä.

p.s.s miksi kaikilla ruumissuon lähellä asuvilla on takapihalla kaksi peltipömpeliä joista toisessa on vihreä valo?????????

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.