IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

perus perus peeeerusKeskiviikko 30.11.2005 19:42

Tänään oli sellainen liikkuva päivä. Eka aamulla duuniin ja helkkarinmoista vauhtia kaikkia hommia, sitten bussiin ja Ilvekseen Rocktoimistojen liiton kokoukseen ja sieltä hetkeks takas toimistolle, sieltä pomon kyydissä kylille treffaamaan Provinssi-Koivistoa. No, päivä tuotti varmaan myös ihan hyviä tuloksia. Ja sehän se tärkeintä.
Vauhti oli päällä senkin jälkeen ja menin kiertelemään Anttilaan vaate- ja kenkäosastoille ku ei ollu muutakaan puuhaa (paitsi kotona vois aina tietty siivota ja järjestellä paikkoja...). Nothing. Menin vielä tsekkaamaan kaupan sinkkutarjonnan, koska tänään sieltä olis pitäny löytyä Bloodpitin uus sinkku. No en havainnut, mutta Anttila on monesti päivän myöhässä hyllyasettelujensa kans.
SEN SIJAAN löysin huikeita uusia karaoke-dvd:itä! Oli pakko ostaa kaikki 4, mitkä olivat alessa, heh. Ihan luksuslevyjä; nyt meillä voi naapureiden iloksi esittää aina neljän jälkeen öisin mm. I Just Called To Say I Love You, MMMBop, Relax, YMCA, Do You Really Want To Heart Me, lukuisia Elviksen kappaleita, My Way, Great Balls Of Fire, That'll Be The Day, Rock Around The Clock, Bye Bye Baby, Sukkula Veenukseen, Volga, Pure mua,.. Ihan vain muutamia HELMIÄ mainitakseni! Jesh!

nimim. Mikä fiilis (What A Feeling, engl.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.