IRC-Galleria

mirakoo

mirakoo

muokkaa tilaansa

Uuden viikon alkuMaanantai 05.12.2005 13:29

Lauantaina olin Flinchin mukana promokuvauksissa koko päivän. Aamulla heräsin kasin jälkeen ja meillä kotona oli siinä vaiheessa vielä jatkot meneillään. Oli kyllä hieman hassu fiilis katsella muutamaa kännistä ihmistä siinä aamutuimaan. Itse olin yhtä pöpperössä kuin toisetkin - tosin eri syystä. No, jatkot oli aika hiljaiset ja lukuunottamatta yhtä Seinäjoelta tullutta kännipuhelua sain nukuttua varsin hyvin.
Deikkari-Janne oli Flinkuroiden kuskina ja sai Juuson avustuksella houkuteltua mut lähtemään Tampereelle illaksi. Yritin sitten siinä säätää meitä kolmea Hellacoptersien listalle. Palautettiin auto Tampereella ja päätettiin mennä juomaan Jannen luo parit oluet ennen liikkeellelähtöä. Eipä ehditty juoda kuin tilkkaset kun tekstiviesti kertoi että nimet on listalla ja keikka alkaa 22. Pistettiin siinä sitten vähän vauhtia töppösiin, koska tiuku näytti siinä vaiheessa 21.40. Pari biisiä missattiin, mutta ei se oo vakavaa. Enemmän -tutti niiden jonossa seisseiden ihmisten puolesta, koska Senssin narikkasysteemi ei toiminut yh-tään! Ei mennessä, ei tullessa. Ymmärrän kyllä ruuhkatilanteet, mutta oon itsekin ollut isommissa konserteissa narikassa töissä ja joo, tuo ei vaan toiminut.
Hyppäsin yöllä junaan ku halusin herätä kotoa. Eilen lorvailin kotona kunnes piti mennä treffaamaan Japaa ja Sir Pertti-Eemeliä. Pyörittiin kylillä aika myöhään. Mutta onneks pysyi järki päässä, joten nyt on maanantaiksi ihan pirteä olo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.