IRC-Galleria

mää ja minttu ollaan seikkailijoita!Keskiviikko 04.06.2008 00:33

no me oltiin saaristos yks jääkylmä ja kostee yö ja puol seittemältä piti mennä bussil turkuun, mut me myöhästyttiin ja seuraava olis tullu vasta kahelta, eli bye bye ayabie ja 33€.
mut se saaristo-heebo oli tosi mast ja tilas meille taksin, joka sit heitti meidät ekalle lautalle. siellä me sit ihan kusi sukassa venailtiin ja mietittiin, et ehitäänkö korpoosta lähtevään bussiin ja perhana ehittiin! oli aika ihana olo sit, ku jäätiin turussa pois ja mentiin syömään aamiaista heseen (ja niin meille suotiin pitkä elämä).

junalipun myyjä oli persereikä, mut päästiin kuitenkin junaan ja sieltä helsinkiin venaa jonotuslippuu, joka muuten oli ihan paska (229).
sitte se narikkaäijä vois saada kyl napin ottaansa... no sit siellä keikkalla oli ihan mahtii. Survoin itteni eturiviin ja uuh en jaksa ihkuttaa mut aoi heitti mun naamaan vettä ja vinkkas silmää iiks ja yume oli mur<3.
no sit olin ihan kuin kuollu mursu, ku viivi ajo meidät kotiin ja sit se viel eksy!
kotona sit menin heti yrjölle, mut ku en ollu syöny kahteen päivään oikeeta ruokaa niin sain aikaseks vaan jotain sappee ja sit kuolin sängylle.
seuraavana päivänä ääni pois ja kuumetta. kouluun mars!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.