IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 14.12.2007 02:40

No nyt on taas siivottu :D sain juuri hillittyä itseni siivoomiselta, hullun hommaa tähän aikaa siivoo enää :)

Dina röhnöttää mun kainalossa selälteen, paijaan sen masua, heti jos lopetan alkaa kauhee läpsiminen. Käytii viemäs roskat dinan kaa ja käveltiin hetki. Kun kotiin päästiin, tyttö söi kipollisen ruokaa ja sen jälkeen viel raejuustoa... taitaa olla masu täynnä ja tyytyväinen kun alko mieletön kuorsaus juuri. <3

Ah ihanaa kun on asunto siisti/puhdas. Mä en ymmärrä ihmisiä jotka antaa kämpän mennä ihan hirveeseen kuntoon.. ei nyt aina jaksa siivoo, mut ees ois yleissilmäyksellä siistiä. On mullakin nykyään likasemmat lattiat kun on pentukoira (vaik pesenkin 5xvk lattiat) mut silti siistiä, ei mitää epäjärjestystä :D Oon vaan jotenki oppinut et kämppä on hyvä olla aina siisti, jos tulee yllätysvieraita niin eipä ainakaan tarvii hävetä et on sekaista..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.