IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.10.2008 19:04

Oli muuten hyvää kakkua.. pojat tykkäs..
Duunista ostin.

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 18:27

Tänään OIKEESTI sai huomata et on ystäviä.. tekstasin heidille et tulkaahan kyläilemään.. ei tullut kieltävää vastausta lainkaan.. ovat tänne päin tulossa iltasella. asuvat kuitenkin jokelassa. Ei mitää sovittua kyläpvää, vaan yllättävä kutsu. olin kyl täysin varma ettei kukaan tuu.. jos joku kehtaa mulle enää sanoo että liian pitkä matka, tms.. niin tiedänpä oikeesti ettei muita vaan kiinnosta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.10.2008 19:45

Duunikaveri Paula lähti juuri meiltä.. tuli oman koiravauvansa kanssa meillä käymään.. :) koirat ihan onnesta soikeena :D oli kyllä vilskettä ja meteliä.

Suosittelen muuten kaikkia olemaan erittäin tarkkana kun kääntää ripsiänsä ripsienkääntäjällä.. :D
Oikeesti, ei ollu kivaa tuossa maanantaina. Mun käsi lipesi samalla kun puristin kääntäjää ripsissä.. melkein kaikki lyhyimmät ripset ylhäältä lähtivät pois.. kaksi jäi tuohon sivuun.. :D ONNEKSI EI SENTÄS LÄHTENY MISTÄÄ KESKELTÄ.. :D tai että olis noi pisimmät lähteny koska se näkyisi erittäin hyvin.
Sitä se teettää kun säätää..

Vapaa pvähän on kohta jo ohi.. hirveen nopsaa aika menee..

Mira ja Niko lähti tänään meiltä kotia kohti.. Ajoinpa ekaa kertaa elämässäni Turun rautatieasemalle.. tosin navigaattorin avustuksella.. helppoa se olikin.. helpompaa kuin kupittaan asemalle jolle oon pari kertaa jo mennyt.[Ei aihetta]Maanantai 20.10.2008 21:41

oli taas jokunen päivä nettikatkoa kun jyri päätti pelata eri nettisivuilla pelejä lauantaina, ja kas kummaa.. yli 70kpl TROIJIA :D vieläki herjaa kone, on jopa laittanu jonkun uuden virustorjunnan joka ei lähde pois (TROIJA).. :) otin tänään sitten mun oman koneen käyttöön..

Systeri Mira ja veli Niko tuli meille eilen iltapäivällä.. keskiviikkoon asti meillä.. ainaki on taas kunnon hulina tääl..

14pvää putkeen tehty töitä, eliks 2vk, huominen 5h viel töitä ni sit keskiviikko vapaa. Ansaittu vapaa pvä.

Remontista kuvatus.. KAAOS..Torstai 16.10.2008 20:09

(harjasin tyttöä puol tuntii, karvaa lähtee mielettömästi)

[Ei aihetta]Tiistai 14.10.2008 01:51

Se olis vähän niinku nukkumaan meno aika. Mutta kun ei saa aikaseks kun on täs jo tullu opiskeltuu asioita pari pvää, ja tekee mieli koko ajan saada tuonne päähän uutta tietoa! :)

laskeskelin juuri että 7pvää vast tehny putkeen töitä, 8pvää jäljellä seuraavaan yhteen vapaaseen päivään :)

Keskiviikkoa odotellen <3

[Ei aihetta]Maanantai 13.10.2008 00:44

Taas on viikonloppu melkein ohi.. laskeskelin juuri että minulla on 15pvän työputki taas.. kaikki tutut ihmettelee miten jaksan pitkiä työputkia, mut oikeesti ku ei tunnu silt et tekis pitkää viikkoo kun leipomolt pääsee niin kivaan aikaan pois yleensä.. iltavuorokin loppuu puol kuuden aikoihin.

Kyl tää tästä.. :)

Into kivana odottelee keskiviikkoa :D

[Ei aihetta]Lauantai 11.10.2008 02:15

Olispa jo keskiviikko ;)
Tää lähtee Tampereella käymään. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.10.2008 20:46

koht on taas viikonloppu.. huh ku aika menee nopsaa.. :) meinattiin mennä poikien kaa viikonloppuna uimaan, ku molemmat tykkää niin paljon uimisesta.. tiedä sitten mitä muuta kivaa keksitään :D

on kaikkee suunnitelmia tälle perheelle/elämälle.. siitä sitten myöhemmin kun kaikki on varmaa :D