IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 23:33

Tänään oli kaivattu vapaa pvä. Systeri Mira tuli eilen meille myöhään illalla, tänään mentiin kahestaan nauttimaan hyvää ruokaa ja siiderii (yhet vaa kuten sovittiin) unikeonpäivänä naantalin markkinoille. :)

Äsken oltiin koko perheen voimin siellä.. Kirkan sisko, Muska Babitzin oli laulamassa.. tai no, en tiiä oliko se laulamist ku ei jaksanu kuunnella.. ;)

Töitä taas.. Ja jooooo............ ens viikol mökille viikoks <3

Kävin tänään samalla eläinlääkäris kyselee vähä noist hinnoist paljon maksaa ultrat yms..
Ostin samal sielt punkkipannan dinaa varten ens viikolle..


Iltapalaa ja vähän rentoutusjuomaa ja sit tv1 rulaa ~ NOUSUKAUSI. Pakko kattoo- leffa :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.07.2009 00:51

Eilen ryypättiin, oltiin hovissa.. mielenkiintoista oli. Tai no koko ilta oli mielenkiintoinen.
Tänään herättiin vasta puol neljä!!!!! Lähettii krouviin syömään ja sit turkuun.
Nyt taas kotona ja juotavaa menee..
Tänään tuli EILISISTÄ pulloista 7,80e. YHDESTÄ ILLASTA kassillinen tyhjii..

[Ei aihetta]Torstai 23.07.2009 17:32

Tänään on siivouspäivä. Tosin melkein joka pvä on siivouspäivä :) Mut tänään semmonen perusteellinen siivous. Viikonloppuna ei sit tarvii ku vaa imuroida kerran. :)

[Ei aihetta]Tiistai 21.07.2009 17:46

Taas oli nii kiva käydä koirien kanssa metsäs lenkil ku siit ei vaa yksinkertaisesti oikein tuu mitää.. cockeri on koko ajan mustikkapuskis kiinni häntä heiluen :) Ja mut syödään metsässä elävältä. Itikat on tylsii.

Viime viikol tuli uus jääkaappi, huomen tulee uus pakastin. Tää täti tomera saa nähkääs jotai aikaseks jos jotai päättää. ;)

Perjantaina kampaajalle, jotai uutta pakko saada.. tää on nii sairasta käydä kuukauden välein kampaajal ku vaalee tyvi tulee nii nopsaa esille. Ja pirun kallist touhuu.. mahd. jatkos rupeen vaihteeks värjää ite pääni.
Viikonloppua odotellessa muutenkin :):)

Pari viikkoo viel ja jää nähtäväks päästäänkö möksälle.

[Ei aihetta]Torstai 16.07.2009 18:21

Metsässä lenkkeily koirien kanssa on kivaa.. äsken tultii metästä tyttöjen kanssa, mustikoita tuli jonkun verran syötyä. Dina oppi itse 'keräämään' mustikoita.. koko puska suuhun tai välil yks mustikka kerrallaan.. sulosen näköstä oli. Lara vaa pölli mulle tarkoitettuja mustikoita, heti kun huomas et olin niit keräämäs tuli saman tien nappasee kaikki. Hyvä et maistuu. :)

Ruoka uunissa niin saa pojat tarhan jälkee vähä ruokaa. Tarkoitus olis vähä jatkaa tuota siivoomista..

Perjantaista lähtien ollu pää pipi, sellast pientä jomotusta, tosin lauantai-sunnuntai se oli kaikkein pahin. Tulis ny kunnon ukkosilma jotta tästäkin pahasta päästäisiin..

Eilen oltii grillaamassa tossa taloyhtiön nuotiolla.. lupasin pojille et jos vaik kerättäis mustikoit viikonloppuna nii voitas mustikkapiirast tehä.. Krisu oli heti innoissaan :D

Nään koko ajan jotai pikku juttuja dinassa mikä vois kertoo että vauvoi tulos.. tulis vaa <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 12.07.2009 22:23

Se ois muuten lyhyelle äippälomalle siirtymistä mahd. 3kk päästä.. :)

[Ei aihetta]Torstai 09.07.2009 18:10

11pvää tehty töitä.. vähän ehkä ramasuttais.. mut kyl tää tästä. päälle 100h tulee kahessa viikossa.
Eilen käytiin uimassa, tai siis pojat vain ui.. kyl oli nii pirun kylmää vettä kuopalla että hyvä kun pojat halus uida :) Illemmalla siivoilin takapihaa ja olin. Tänään onkin sit jalat ollu kipeenä eilisestä takapihalla kyykkimisestä ;)

Tänään siivoilua..

[Ei aihetta]Tiistai 07.07.2009 17:37

19pvää töitä putkeen... 9pvää tehty. ihanaa.. :) ei oo enää paljoo..

Perjantaina olin silti janne hurmetta kuuntelemassa hovissa systerin ja sen kavereitten kanssa.. hauskaa oli.. oli kivaa mennä iltavuoroon töihin pikku tärinässä. :) ei oikein ruoka maistunu silloi..

Tylsää kun sataa pikkasen vettä.. ois nii kiva tehä jotain, mennä vaik uimaan.. mut sinne jäätyy.

Ny pikku päikkäreille.

[Ei aihetta]Torstai 02.07.2009 02:03

ny se loppu. ny mä en enää maksa. toinen työ loppuu 2 viikonlopun jälkee. ei jaksa enää. loppu. piste.

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 02:53

Viikko meni. Maanantaina vielä töihin. Eilen lähettii murun kanssa Tampereelle särkänniemeen ja sielt hetkeks mökille uimaan.. oltiin puol kahen aikaa yöl kotona. Tänään sit saavuin iki ihanaan järvenpäähän, not.. Täytekakut valmiina, alle puol tuntii sitten sain ne valmiiks. Aamulla sitten viel koristelu. Kirkkoon en meinannu mennä. Ennen vieraita täytyis krisu hakee isukiltaan..

Krisu on viel ens viikkoon asti lomailemassa, mutta on kyl pitkäst aikaa kiva nähä poikaa.. kahteen viikkoon en oo lastani nähny :( ikävä kova.

Tää loma on ollu iha kiva, mut tieto siitä miten työputki jatkuu ei ollu kiva.. :/ näil näkymin ainaki 4 tai maksimissaa 5viikkoa putkeen töitä :( apuuuuuva.

Mut koht vois tutii mennä..