IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

ENNEN, NYT JA HUOMENNA.Perjantai 28.03.2008 12:55

Ennen oli menneisyys.
Nyt on nykyisyys.
Huomenna on tulevaisuus.

Ennen oli muistoja, sekä hyviä että huonoja. Oli vanhoja ystäviä. Oli onnea ja ymmärtämystä. Oli epäonnistumisia, onnistumisia ja kompromisseja.

Et voi elää menneisyydessä. Sinun täytyy pitää kiinni hyvästä ja oppia huonosta. Sinun täytyy muistaa onnistumiset ja ymmärtää epäonnistumiset. Sinun täytyy käyttää niitä kasvun välineinä tullaksesi kokonaisemmaksi ihmiseksi.

Nykyisyys on tuskallista. Se on menneisyyden muistamista, huolimatta siitä kuinka kovasti yrität olla muistamatta. Nykyisyys on epäonnistumisten tarkastelua läpitunkevalla katseella. Onnistumista on vaikea mitata tai käsittää. Nykyisyys on paranemista, elämän ajattelemista.

Sinun on aina elettävä nykyisyydessä. Jokainen päivä on nykyisyyttä. Nyt tehtävät päätökset vaikuttavat tulevaisuuteesi. Nyt on nykyisyys, nyt on menneisyys, nyt on tulevaisuus. Kaikki nämä liittyvät yhteen, NYT.

Huominen on sitä, mikä on tulossa. Onnellisuutta, surua, tuskaa ja rakkautta. Olemmeko huomenna onnellisia? Kukaan ei tiedä sitä, mutta siihen voi vaikuttaa.

Huominen on unelmia, toiveita ja rukouksia. Se on muutosta, parempaan tai huonompaan.

Huominen. Sen on tultava, jottei elämästä tulisi kuin eloton lampi lohduttomuuden erämaassa.

Huominen on sitä, miksi sen teet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.