IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Joo. Kävästiin New Yorkissa. o___O

Siellä nähtiin Conan O'Brien, Max Weinberg & the Max Weinberg Seven, Vapaudenpatsas, Empire State Building, Chrysler Building, Central Park, Broadway, Times Square, WTC-rauniot, Wall Street, YK:n päämaja, Museum of Modern Art, Chinatown, Little Italy, loistopalatsi nimeltä Manhattan Inn hostel, torakka nimeltä Bob ja maailman rasvaisin pepperonipizza. Oisin voinut olla toisenkin viikon mutta Bobin vierailun jälkeen (vaikken sitä itse nähnytkään) ehkä jossain muussa ho(s)tellissa. :> Ostin paitoja, kengät, farkut, pari laukkua, levyjä (Virgin Megastoressa melkein kaikki levyt 10$ kpl), kirjan, kortteja, lehtiä ja Napoleon Dynamite-nuken joka sanoo niitä reploja ku painaa napista. :---D Se on hienoin ikinä! Lennot molempiin suuntiin meni hyvin. Ihmisiä Nykissä oli (joo ylläri) ihan hitosti - kaiken näköisiä ja kokoisia ja maalaisia. Tosi mukavia. Lämpötila vaihteli 12 ja reilun 20 välillä. Kahtena ensimmäisenä päivänä satoi mutta sit alko hyvät ilmat. Käytiin leffassa kattomassa Inside Man (ihan paras) ja jonotettiin teatterilippuja, mut ei sitte menty ku Chicagoon ois ollu liput 76$. Oh well. Ja vvvoi Conan.<3 :---))

Otin siellä jonkin verran kuvia ja saan tytöiltä lisää. Laitan niitä tänne sit. Mun pitäis kirjottaa joku bloody juttu tuosta matkasta koulun vuosikirjaan. Ok, en kyllä pitäny siellä päiväkirjaa ja muutenki blah inhoan kirjottamista. :< Nakitan Ninan avukseni ja kirjotetaan jotain mehewää.

Viime yönä nukuin 16 tuntia ja olo on vähän kummallinen kai. En voi käsittää että huomenna pitää kouluun mut joo. Kuukausi enää. :>

np: Arctic Monkeys - "Dancing Shoes"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.