IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

HYVÄÄ ÄITEJENPÄIVÄÄ !Sunnuntai 14.05.2006 03:27

Joop.

Stressaa edelleen.

Huomenna on äitienpäiväkonsertti. Kai siitä selvitään vaik oonki henk.koht. todella huono. Ja päässä on soittaessa vähä painetta ko mulla on jotain flunssaa. =/ Mut Ossi Runne on the man. Oikeesti. Huomenna vielä kenraaliharkat (onneks vaan 1,5 tuntia) ja sitte live-action-yyeah! Huomenna syön jotain hyvää, koska "hyvä ruoka, parempi mieli".

Rupesin tossa ettimään soitonopettajalta lainassa olevaa nuottikirjaa + CD:tä ja se johtiki siihen että porukoiden kanssa käännettiin koko talo ylösalasin - tuloksetta. Viimeks näin sen kirjan kai tiistaina? On se hienoo. Viikon päästä on vuositutkinto ja nuotit hukassa. Oikeen sydäntä lämmittää tämmönen pska. Huomenna katon että jäikö ne jotenki ihmeellisesti mahdollisesti Snellman-salille (en kyl tajua miten noin ois käyny ko ei ne mun mielestä ollu mukana) ja otan yhteyttä opettajaan ja häpeän sy-väs-ti. Miten joku voikaan olla tällänen tunari. (huom! retorinen kysymys :<) Haluun jonku diplomin tästä hyvästä.

Mew: Frengers.<3 Ihana levy.

Sit tänään katoin semmosen leffa ku Jotain annettavaa (Something's Gotta Give). Jack Nicholson ja Diane Keaton on ihan übersöpöjä! Ja nojoo, onhan toi Keanu Reeveski ihan raamikas. :> Viime viikolla katoin mm. leffat I Heart Huckabees ja Birth. Ensiks mainittu katottiin tyttöjen kanssa ja se oli...ihan mielenkiintonen. Hyvin random. :D Hemppa inhos sitä. :----D Mut emmä tiiä! Haluisin nähdä sen uudestaan. :> Birth oli vaan huono. "Hei, ois niinku tämmönen nainen, jonka mies on kuollu, ja sit se mies oiski niinku nyt sellanen 10-vuotias poika, ja sit se menis sille naiselle sillee 'hei, oon sun edesmenny mies!' Joo! Eiks kuulosta hyvältä, tehään hei tällanen leffa!" "Joo, tehään vaan!" "Moi oon Nicole Kidman, voin esittää pääroolia!" "Joo!" Oikeesti, mitä niiden ihmisten päässä on liikkunu? :<

Tämmöne joku!:

"Nimeni on Emilia Karell ja asun Helsingissä. Olen 20 vuotias toimistosihteeri. Harrastan mopojen viritystä ja metsästystä. Minulla on kaksi lasta. Hiukseni ovat mustat ja silmäni vaaleansiniset. Kuuntelen mielelläni death-metal musiikkia, etenkin Imogen Heapia. Minua kuvaava adjektiivi on; katkera."

- Nimesi (2. nimesi ja lähimmän naapurisi sukunimi)
- Asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)
- Ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä)
- Ammattisi (naiskäyttäjä kirjoittaa äitinsä ammatin, mieskäyttäjä isänsä)
- Harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)
- Lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)
- Hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)
- Silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)
- Musiikkimakusi (genre, jota et siedä)
- Lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)
- Itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen 2. nimesi ja "adjektiivi")

OLIPA KUIVAKKA. :
)) Edit: Otin postimerkkeilyn pois harrastuksista, ku rupesin miettimään asiaa ja sehä onki ihan siistiä hommaa!

ps. Se oululaine joka pölli mun veljen pyörän - palauta se, pls thx. =)

np: Placebo - "Song To Say Goodbye"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.