IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

JAG ÄLSKAR IKEAN LIHAPULLIALauantai 26.01.2008 23:45

Kävin IKEAssa. Ostin sieltä vähä vaikka mitä esim. hirven pään -muotoista pastaa, kasvin jonka nimeä en muista (se saa sit olla vaikka Eero), shottilaseja "yleisön pyynnöstä" jne. mutta paras ostos oli 4,95€ maksanut pöytävalaisin. Inhoan tota kattolamppua, siitä tulee jotenkin ällö kylmä valo. Nyt voin pitää yhtä tai kahta pöytälamppua päällä ja täällä on paljon, paljon kivempi valaistus.

IKEAn ravintola ja kahvila on paikoista raastavimpia. Mun ympärille ryhmittyy aina lapsiperheitä. En tykkää erityisen paljon lapsista, mutta julkisilla paikoilla vanhemmat on yleensä ärsyttävämpiä kuin heidän jälkikasvunsa. "EMIL! EMIL! EMIL TULE ÄIDIN LUO! NYT OTETAAN TAKKI POIS PÄÄLTÄ! EMIL, OLE KUNNOLLA!". C'mon, ainakin pikku-Emil osasi pitää volyyminsa kohtuullisella tasolla. D: Yks rento nuori isä siellä oli lapsensa kanssa. Sen kaikki kommentit oli tosi rauhallisia esim. "hei, lattialta ei saa syödä".

[21:06:59] AG sanoo: kuuntelen spice girlsii
[21:09:36] AG sanoo: aika hyvä
[21:09:43] AG sanoo: bändi

Hemppaakin kiinnostaa. B>

Voi apua muuten viime lauantai. Elinan & Elinan & Rean tuparit ja KY Klubi, aikamoista. Ekaa kertaa partyilemassa Elinan kanssa ja uusia tuttavuuksia = jesjes, mutta...aikamoista. :---D Viime keskiviikollekin olis ollut lippu KY Klubille mutta joku roti nyt senkin (tai etenkin sen) paikan suhteen. Ja ehkä myös ulkona käymisen. Hahah.

np: Yelle - "A Cause des Garçons"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.