IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Mulla ei oo sellasta EI MAINOXIA EIKÄ ILMAISJAKELUA -lappua ovessa nii saan kaikenmaailman kirkotjakaupungit ja helsinginuutiset. Oon aina aatellu ett samaan kastiin kuuluu lehti nimeltä Töölöläinen. Äiti sit selas sen läpi ja se oliki iha ok lehti, siellä kerrottiin mm. että tähän taloon missä asun osu pommi sodan (Helsingin ilmapommitusten) aikana. :--o Sit äiti oli vielä sillee ett "mietinki just viime yönä että onkohan tätä taloa pommitettu". Oolrait.

Oscarit, aww, nehä meni ihan kivasti. Ainoo vaa ett mun mielestä Cate Blanchettille vois olla joku ihan oma kategoria, esim. "Best Performance by Cate Blanchett in a Motion Picture". Koska se kuitenki ansaitsee Oscarin vuodesta toiseen, mut en sit tiiä mitä kaikki muut naisnäyttelijät sanois jos se aina veis ne perinteiset pystit. Musta tollanen järjestely ois aika hyvä. Illan parhaiten pukeutuneita oli varmaan Marion Cotillard ja Katherine Heigl. Ja Nicole Kidman. Ja Helen Mirren, jolle pitäis myös antaa joku palkinto about kahen viikon välein. Ja mulle pitäs antaa Patrick Dempsey thxbye.

Huomenna postitan ja täytän sähköisesti kesätyöhakemuksia. Oon erittäin ajoissa tän kanssa. Haen varmaan Tankarin saareen (Kokkolan edustalle) kesätyöntekijäks. Oisko siistii mennä aamusin laivalla töihin? Nii, ei oikeestaan.

np: Metric - "The Twist"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.