IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

FEISBUUKTorstai 06.03.2008 01:27

Näin eilen hyviä aamu-unia esim. sellasen että lisäsin jonku siistin Facebook-applicationin mut sit ko menin kattomaan sitä sinne mun omalle sivulle nii siellä oliki kaikkii noloja applicationeita niinku "which dog are you?" (unessa olin maltankoira, en muuten tasan oo) ja "which brand do you love?" (you are a Gucci girl).

Sit näin unta että Heidi K. tuli Suomeen. Se tuli vaa sillee soittaan ovikelloa, moi oon täällä! Mulla oli kämppä täynnä todella sekalaista porukkaa ja Heidi puhu välillä saksaa. =) Taijan pitää bileet täällä kämpässä ko siinä unessaki tänne mahtu varmaan 20 henkilöö. Jokaiselle reilu neliömetri.

Sain muuten kuulla aika jännän jutun. Se lentoaseman taulu missä näkyy lähtöajat on 32 neliöö. Joo onhan se tosi iso. Ja toisaalta 32 neliöö on vaan jokunen metri kertaa jokunen metri mutta nii...mun kämppä on 2/3 sen kokonen. :<

Täällä on ollu ihan hulluna lunta. Joku on käyny hiihtämässä tuolla sisäpihalla pyykinkuivaustelineen ympäri.

Huomenna se Heidi K. tulee oikeestikki Sveitsistä. =) Se on ollu siellä jostain elokuusta asti au pairina. Meen kentälle vastaan ja oon ihan pro ko tiiän millä bussilla meijän pitää mennä jne. Se joko tulee mun luo yöks tai lähtee suoraan Kokkolaan, saa nähä.

Ääk Disco Ensemble Tavastialla 21.5.! Liput on.<3

np: telkkaris joku mainos emt

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.