IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

DANSA DANSA MYCKET BRA !Sunnuntai 04.12.2005 03:51

Kävin leikkuuttamassa hiuksia. Mulla on taas sellanen enemmän otsiksen tapainen (tosi pitkä kyllä). Siinä oli semmonen kohta joka meni silmään, siispä leikkasin siitä vähän naps naps. No ne irtohiukset sitte vasta meniki silmään. Mut aina ei voi voittaa!

Kivasti heräsin 8:32 ku kampaaja oli 9:00. Pesin hiukset, sain autokyydin, ja sit olin kampaajalla 8:58. Taitoa ja Juhla Mokkaa!

Kahdestatoista neljään paketoitiin Anniinan kanssa. Tosi vähän kävi ihmisiä nauttimassa meidän servicesta. Tai en tiiä, ihan mukavasti ku miettii, että nyt on vasta joulukuun alku ja esim. mä en oo ostanu ainuttakaan lahjaa vielä. Mistä tuliki mieleeni, että vois mennä kauppaan kattelemaan juttuja.

Nii eilen oli ne pikkujoulut. Ne oli ihan kivat. :> Join mehua ja vähä jorailin ja hiimailin ympäriinsä. Se joku vahtimestari-nainen oli kiva ja anto meijän mennä hakemaan kahvikoneesta kahvia, vaikka sinne ylös ei ois kai saanu mennä. Riikka ym. Kiviniitty-persoonia oli paikalla, niitäkin oli kiva nähdä. Madonnan Hung Up soitettiin kahdesti - ilakoin. Sain myöhemmin tietää, että kyseinen biisi tuli toisen kerran Heidi Koon ansiosta. <:

Mulla on tommonen deodorantti. OOTTAKAA TÄÄ JUTTU JATKUU. Nii, tollanen suihketyyppinen. Haistoin sitä äsken, se haisee aloe veralle (tai yrittää, ainesosissa lukee tietty "parfum"). Muistin, että ostin sen viime kesänä siihen aikaan kun olin kesätöissä ja ajattelin, että en tulis varmastikkaan käyttämään sitä myöhemmin - että siitä hajusta tulisi mieleen ne paxahommat (esim. rikkaruohojen nyppiminen puskien _sisältä_ <3). Yllättäen kumminki tuli tuosta hajusta aivan selvästi mieleen ne kesäaamut, kun pyöräilin töihin seittemäksi. Tuoksui ihan kesältä ja oli viileää ja valoisaa. Mieleen tulee myös se tunne, kun pääsi kotiin, ei ollenkaan se työnteon tuscaisuus! Aika hassua, pelkästään kivoja muistoja. :>

Pakkoneuroosi/OCD. Mitä enempi luen siitä, sitä varmempi oon, että mulla on ainakin lievä sellainen. 8---o Eli siis en lue siitä enää, ongelma ratkaistu.

Tässä muutamia soittolistani helmiä!:

--- Agnetha Fältskog - "If I Thought You'd Ever Change Your Mind"
(Tuo on se ABBA Agnetha! Biisi tuttu mm. Iskelmäradiosta. Jotain oboe-tilulilua.)
--- Bruce Springsteen - "Born in the USA"
(NO HEI MITÄ ON PLAYLIST ILMAN PRYYSIÄ, EI MITÄÄN. 'TII DI DI DI DII DII !')
--- Chess - "One Night in Bangkok"
(Kamala synatausta + valkosen miehen RÄPPÄYSTÄ. Musikaalibiisi! ABBA-miehet Benny ja Björn on vääntäny tän, käsittääkseni. Aika iso osa mun jutuista liittyy jotenki ABBA:an, huomasin just!)
--- Inkvisioti - "Arvi Lind"
('Katsot mua silmiin, sä et nää mua kuitenkaan. Se johtuu siitä, ett mä oon kotona, ja sä oot telkkarissa...' Joo. Mulla on koneella Arvi Lind-taustakuva. Katon sitä aina joskus, sillä on rauhoittava vaikutus muhun. Arvi istuu rennosti pöydän kulmalla ja pitää kädessään jotain veri important peipörsejä)
--- Jay-Z - "99 Problems"
(I GOT 99 PROBLEMS BUT THE BITCH AIN'T ONE - HIT ME!1)
--- Kaksio - "Tyttö tanssii vaan"
--- Kirsty McColl - "In These Shoes"
--- Lasse Mårtenson - "Myrskyluodon Maija"
--- Martha Wainwright - "BMFA"
(Rakastan tätä kappaletta. Nätti biisi: kitara ja piano ja naisääni. Ja sitten biisin nimi rakentuu sanoista Bloody Motherfucking Asshole, ja tuota fraasia lauletaan lopussa. Ihq.<3)
--- Matti ja Teppo - "Kissankultaa"
--- Panjabi MC - "Mundian to Bach Ke"
(Intialaista tanssimusaa. Tiiätte ihan satavarmasti tämän, vaikka että nimeä tunnistais.)
--- Paper Lace - "The Night Chicago Died"
--- Pikku G - "Sha-la-la-laa"
--- Pokemon - "Pokerap (Japanese)"
--- Right Said Fred - "I'm Too Sexy"
(I'M TOO SEXY FOR MY SHIRT.)
--- Rufus Wainwright - "Between My Legs", "Gay Messiah", "I Eat Dinner", "(My Phone's On) Vibrate (For You)", "Old Whore's Diet"
(Rufusta rakastan yli kaiken. Sporttailee hyvillä biisien nimillä. :>)
--- Simon & Garfunkel - "Mrs. Robinson"
--- Sting - "Fields of Gold"
(Sting on kyllä aikamoinen hiimailija)
--- Theme - "Hamtaro", "Knight Rider (Ritari Ässä)", "Pinky and the Brain", "Spongebob Squarepants", "The Phantom of the Opera"
--- Vaasalaiset kansiot - "Kotibileet"
--- Virve Rosti - "Kun Chicago kuoli"
(Jepariksi vain! Isä paikannn sai Chicagoon! Tulimme rapakon taa! Aikaan pahimpaan!)
--- Wild Cherry - "Play That Funky Music (White Boy)"
--- Will Smith - "Getting Jiggy with It"

Noilla biiseillä pelkästään sais aikamoiset bileet. Noilla ja Madonnan Hung Up:illa.

JEPPERZ.

np: Madonna - "Hung Up"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.