IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

MEEP MEEP MEEPTiistai 20.12.2005 01:22

Damn katoin Täydelliset naiset niin näin vaan paloja Bettina S:n Conan-haastattelusta. Uusitaankohan sitä? :--o Conannnnnn. <3 Wtf nytki tulis Conan ja en oo kattomassa! No katon kyllä huomenna sit uusinnan.

Olin tänään paketoimassa 10-13, kiirettä piti. Oli tarkoitus olla vaan kahteentoista ja pelottaa, että ruotsin & saksan opettajat tappaamurhaa, koska olin pois tunneilta. :< En kuitenkaan tahtonut jättää Heidiä sinne yksin kukkapaketteja ja keppihevosia paketoimaan. Niin jäin sitten.

Äwäwääwää keskiviikko! Matemaattisesti ilmaistuna "jag < varma esiintyjä = surullinen totuus". Itkettää valmiiks. No ei sentään mutta goshhhh. Jännittää kamalasti, vaikka on ihan tommonen pieni tyhmä soittojuttu. Kärsin. Kärsin. Kärsin.

Onnistun. Hyvin se menee. Luotan itseeni.

Hmph.

Tänään oli se semmonen oboistien juttu ja siellä oli ihan kivaa. Soitin Sydämeeni joulun teen. Mokailin heti alkuun (ja sit vähän keskikohtaan ja loppuun) mut ei haitannu ees itteeni. :> Aika jännä. Sit soitin kvartetissa jotain ja se meni ihan kakasti mutta soitinki niitä biisejä ekan kerran siinä tuntia ennen "esiintymistä" että siihen nähden!

Huomenna viimeinen koulupäivä ennen lomaa. JEAH. \o/ Joululaulutunti. Pääsisin kotiin, mutta taidan mennä sinne kuitenkin -> karkkia. Hehahahehhe.

Sit torstaina joudun kumminkin heräämään seitsemältä, kun on hammaslääkäri 8:00. Kiitos tästä. :D Toisaalta ihan hyvä, saan sitte ehkä säkällä jotain aikaankin kun en nuku puoleen päivään. Säkällä!

np: Coldplay - "Trouble"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.