IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

THIS SONG IS NOT FOR YOU LOVERSTiistai 14.10.2008 22:24

"Anna-Greta 6:57 pm
oon jo blackboardin* etusivulla
saksan lukeminen edistyy!"

Säälittävää. :--D

* nettisivu, jossa meijän kurssimateriaalit on.

Torstaiaamuna saxan välikoe. Ens viikolla on intensiiviviikko AKA loma, joten mun mielestä torstaina ei pitäs enää olla mitään koetta. ;< Rupeen tekeen itelleni jotain mahtavaa tiivistelmää kaikesta tähän asti opitusta, koska en haluis olla kauhee failure saksassa. :--)) Meen torstaina ekaks aamukuudeks töihin joten semmosilla unilla sitte välikokeeseen mutta ainaki oon _heränny_ kymppiin mennessä ko oon ollu ylhäällä 5½ tuntia.

Lauantaina olin Vihreä sormenjälki -ilmaiskonsertissa Jäähalilla. Siellä esiinty Don Johnson Big Band (kuulin niiltä kolme vikaa biisiä, ihan jees, Emma Salokoski oli mukana!), Apocalyptica ja The Sounds. Apocalyptica nauratti jotenki, yks niistä on ilmeisesti kaapattu jostain Radion Sinfoniaorkesterin sellosektiosta, se vaa istuu ja soittaa, sit kaks soittaa ja moshaa (mykistävää) ja yks on Lauri Tähkä. Ok. Mut hyvin ne veti. The Sounds oli ihana. Olin pari rivii lavasta, 13-vuotiaat pahoinpiteli mua. Kivointa oli saada piikkikorko jalkapöydän päälle, etenki ko mulla oli sellaset maailman ohuimmat H&M-tennarit jalassa. Yllättävää kyllä, ei tullu pahempia vaurioita! Newsflash: Maja Ivarsson on håttis. Ruotsalaiseen & hänelle tyypilliseen tapaan ei taaskaan ollu EU-direktiivien mukaan housuiksi luettavaa vaatekappaletta jalassa mut ei c mitään.

Sit vielä viikon, tai kuukauden paras: Bloc Party Suomeen helmikuussa.<3 Meinasin pyörtyy istualleni ko kuulin tosta eilen YleX:ltä bussissa töistä tullessani. Bändi esiintyy Jäähallilla, jostain syystä, mut pitäs ainaki riittää kenttäpaikkoja kavereilleni & mulle asti. BLOC PARTY! Mahtavaa.

Kuva http://www.last.fm/music/The+Sounds

np: The Sounds - "Tony the Beat"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.