IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

MAYBE YOU'RE THE ONE WHO'LL COMPLETE METiistai 21.10.2008 03:50

Virpi oli täällä viikonloppuna. Istuttiin iltaa Virpi, Saara ja mää, oli mukavaa. Mentiin vähän ulos, käytiin aika hirveissä paikoissa mutta onneksi myös yhdessä kivassa. Siellä oli Rolling Stonesia ja melkein kaks kertaa mun ikäinen brittimies, joka puhui mulle mun kasvoista vaikka miten kauan, mm. "kukaan Britanniassa ei luulis sua britiksi" ja "sun silmät on alareunasta suorat mutta yläreunasta kaarevat". Se oli hyvin kummallista. Seuraavana päivänä shoppailtiin Virpin kanssa (soma villakangastakki: mine) ja käytiin Suomenlinnassa, missä Virpi suututti joutsenet yms. :--D

Töissä ei oo ollut kahteen päivään muutako kivoja ja iloisia asiakkaita. Hämmentävää, mutta ei valittamista!

En kestä tätä biisiä, tää on niin hyvä. http://www.youtube.com/watch?v=fvJavoR3goI Huomenna Bloc Party-liput helmikuulle. En tiiä miten olisin ko mietin että muutaman kuukauden kuluttua kuulen livenä mm. ton linkittämäni biisin.

Vähä siivoilua ja tiskausta ja stressiä ja neuroottisuutta -- Kokkolaan menoo luvassa siis. Mutta ihan lähitulevaisuudessa ennen kaikkea peseytymistä ja unta, ko aamulla niitä konserttilippuja hankkimaan. Tschüß!

np: Bloc Party - "Halo"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.