IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

MILLASEEN PAPERIIN LAITETAAN ?Perjantai 23.12.2005 03:31

Koulun joulukirkko - check.
Viimeiset lahjat + posti - check.
Hammaslääkäri - check.
Paketointi - check.
Tanssipuku - check.
Joulutunnelma - ...

NO KYL SE SIITÄ. =)))

Katoin tänään elokuvat 21 Grammaa ja Kopps. Siinä vasta kaks toisistaan poikkeavaa elokuvaa. :D 21 Grammaa oli älyttömän hienosti tehty. Mikään ei säilytä mielenkiintoa niinku tapahtumajärjestyksen sekoittelu silloin kun se tapahtuu niin ettei katsoja tipu kärryiltä ja niin, että itse siinä katsoessa pystyy yhdistelemään palasia toisiinsa (& haluaa kokoajan tietää lisää ja lisää). Kopps oli ruotsalainen. Ja hauska. Ainakin välillä. Siitä tuli aika hyvä mieli. :>

-15 on hauska lämpötila silloin, kun saa autokyydin. Kävellessä autosta johonki sisälle voi miettiä, että "HEH HEH ONPA KYLMÄ" mutta ei paljo naurata, kun pitää matkata 3,5km pyörällä/kävellen. Ngyygh. Niin kerta. Huomenna tahtosin ehkä vielä harrastaa sosiaalista kanssakäymistä maksullisen kahvikupposen äärellä. Ehkä mää hiihdän keskustaan. 8D Tai sitten jään kotiin (huomenna on kuitenkin niin älytön ryysis kaikkialla) ja katson pari leffaa!

Oon varmaan ihan finito nyt, kun en osaa tännekkään enää jauhaa mitään. Voisin mennä nukkumaan mutta taidan eka pelata Bubblesia tai Zookeeperiä tai pandan heittely-peliä. <: Aivoton huvi ennen unta!

np: EI MITÄÄN!

Tää talo naksahtelee. Kivat sille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.