IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
CUT COPY voi luoja ne oli hyviä. Hirveen selkee soundi (ahah oon Patric Sarin) livenä. Massiiviset partyt, oli kauheen kivaa/siistiä/hauskaa/hienoa/jne. En muistanut korvatulppia, anteeksi korvat. :< Ei se musiikki niin hirveen kovalla ollut mutta mun vieressä oli luultavasti joku Kansallisoopperan seuraava tähti, sellasta taukoomatonta huutoo joka biisin välissä. Keikan loputtua vasemman käteni suoraksi ojentamalla nappasin hieman yllättäen rumpukapulan. Nyt ko sais toisen nii vois ruveta runpaliks. =)

Söin nugetteja ja muita mäkkihäsmiä äsken ja on vähä ällö olo. Saatoin huutaa vähä siinä Mäkin kassalla. Tai vaihtoehtosesti kuiskii kuin hento tuuli, en tiiä, korvat on vähä sillee "wtf, mate?!". Ens kerralla pakko muistaa korvatulpat. Kuuloo ei (ainakaan nykyteknologialla) saa takas.

Aaa Cut Copyyy.<3 Kiitos Australia Cut Copysta, Kylie Minoguesta, Nicole Kidmanista, Baz Luhrmannista, suuresta osasta Moulin Rougen tekijöitä, kenguruista, koaloista, ihanasta aksentista, öö, mistäköhän vielä, ainii Heath Ledgeristä :'<, ja muista kivoista australialaisista jutuista.

Luulin, että mun pitää huomenna kymmeneks kouluun, mutta pitääki vasta kahekstoista, jee. Meen vähä esitteleen taitojani bisnesruotsissa, eli häpeemään. Vois aamulla yrittää kerrata, eli käydä läpi kaikki jutut mitkä tässä vaiheessa pitäis osata.

Kuva http://www.last.fm/music/Cut+Copy

np: Cut Copy - "Out There On The Ice"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.