IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

KAKSKYT VEE LOL APUATiistai 16.12.2008 16:30

Syön täällä vaan jotain keksiä vaikka pitäs lukee ihan tuskissa! No, meen kumminki jouluostoksille vielä ennenkö rupeen lukeen että eiköhän tää oo sellanen kirves-to-the-kaivo situation noiden tenttien osalta. En tiiä oikee mitä ostais äitille, iskälle ja mummolle. Tai mulla on joitaki ideoita mutta ne on aika huonoja. =) Juholle mulla on jo ~laadukas~ lahja.

Ei hoehohohoh mietin tänään yhtä tilannetta Prismassa, ko repeiltiin Hempan kaa erätarvikeosastolla, mutta en muista mihin se repeily liitty ja mua vaivas. Sitte tuli mieleen juttu jolle repeiltiin reilillä ja jonka muistan peräti. Oltiin tyttöjen kanssa matkalla Sveitsistä Italiaan (muistaakseni) ja siellä junassa oli joku italialainen mies, joka puhu kännykkään englantia. Se selitti suu vaahossa, että nyt on juustojen etiketteihin tullu virhe! Juusto sisälsi jotain kuuskytprosenttista ainetta (maitoo, kermaa? en muista tarkemmin) ja kaheksankytprosenttista ainetta eli siinä pitäs olla 140% cheese! :| Tää puhelu kesti varmaa vartin ja siellä toisessa päässä oli selvästi joku henkilö joka ei kehannu sanoo ett dude, you broke mathematics. Italialainen vaa intti ja oli sillee "you must fix it!" ja Anniina, Hemppa ja mää oltiin sillee LULZ.

Mulla on enää kaks työvuoroa ikinä tuolla nykyisessä työpaikassa. :--o Sieltä kysyttiin että oisinko halunnu jatkaa keväällä mut vastasin että en valitettavasti kykene semmoiseen. Aion lomailla rauhassa ja käydä koulua rauhassa ja köyhtyä paniikissa ja hakea töitä kriteerillä: täytyy olla Helsingissä, paniikissa, mut vähä myöhemmin sit. Aika kiva työpaikka toi on kyllä ollu. 04.25 herätyksiä ei tosin tuu ikävä. =)

Nonii nyt loppuu tää mun "kahvitauko". Oon muuten 20v apua. Kriisi päälle!

np: N.A.S.A. - Gifted (feat. Kanye West, Santogold & Lykke Li)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.