IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

K-A-R-A-N-T-E-E-N-IPerjantai 30.12.2005 21:04

Ooh melkein uusi vuosi. TAAS. o___o

Tämä viikko on mennyt vähän turhan nopsaan! Ehkä johtuu siitä, että oon nukkunut pitkään ja valvonut öisin ja kaikkea outoa. Mutta kuitenkin. Kävin vähän alennusmyynneissä keskiviikko-iltana mutta kaikki oli varmaan viety jo. :D Ostin mustan pitkähihasen t-paidan ja raidallisen hupparin, joka ei ees ollu alennuksessa. ;>

Tytöt oli eilen täällä! Eli Heidi, Riikka, Saija ja Emppu. Vietettiin mun synttäreitä. :D Sain niiltä tommosen "Siteeraa kulttielokuvaa"-kirjan ja Taksikuski DVDn. <3 Katottiin Being Julia (se oli ihan hyvä mutta vähän tylsä) ja syötiin kaikkea terveellistä...eh. Oli kivaa. :> Tänään katsoin toisen vuokraamani elokuvan, Lentäjän. Se oli mahtava! Siitä tuo otsikkokin. o__O K-a-r-a-n-t-e-e-n-i.

Jon ja Kelly tuli toisiks Amazing Racessa. Hmph. No, ei se mitään. Ne oli silti parhaita!

Mitä kaikki meinaa tehdä huomenna? :---o Ilotulituksia oon toki menossa katsomaan, mutta ei kaupunkiin tarkene mennä ennen kuin vasta joskus yhdentoista jälkeen. Hmm. Ehkä keräännytään johonki jollain pienellä porukalla. Hmm.

Jos Jamie Cullumin biisi "Get Your Way" ois ihminen niin tekisin sen kanssa lapsia! <3__<3 AH.

Laitan tähän randomin elokuvasitaatin! Eiku en sittenkään ihan randomia - kokeilin iskee sormen vaan johonki kirjan sivulle ja tuli joku ihan outo sitaatti. :< Plaraan tässä vähän... "She just goes a little mad sometimes. We all go a little mad sometimes. Haven't you?" - Psycho (1960). :D Siinäpä se. Nukahdin muuten Psychoa katsoessani: heti sen suihkukohtauksen jälkeen vaivuin lempeään uneen ja kun seuraavan kerran heräsin, mainostettiin ostoskanavalla 60-luvun parhaista hiteistä koostuvaa CDtä. x___x Omistan Psychon uuden version (1998?) VHS-kasettina. Se on huono.

Jåå.

np: Jamie Cullum - "Get Your Way"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.