IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Pushing Daisies. http://www.youtube.com/watch?v=WEayMH7X3sc Rakastan tota vähäsen. Tiistaisin 22:00 SubTV. Kaks jaksoa on tullu jo mutta tossa youtube-videossa on kaikki pähkinänkuoressa. Paitsi se tosta taitaa puuttua, että jos Ned herättää jonku henkiin eikä "palauta sitä kuolleeks" minuutin kuluessa, joku muu lähistöllä kupsahtaa. :--s Sillon ko se herätti äitinsä, Chuckin (= Charlotte, tuo tyttö) isä kuoli.

Katoin maanantaina ekan kokonaisen jakson Pasilaa ikinä, se oli hauska. :'''
))

Mulla on vähä voittajafiilis ja se tuli siitä että löysin cd-levyt jotka mun pitää palauttaa Kokkolan kirjastoon. Kannattaa se riemunsa pienestä repiä, sanon minä. Oon leppostellu tässä hetken aikaa ja kuunnellu musiikkia, kohta siirryn saxan tehtävien pariin. Oon ollu jotenki kokonaisvaltaisesti vähän paremmalla mielellä loman jälkeen. Kunnon lepo (ja töiden lopettaminen) vähensi stressiä. JEE.

Pidin tänään mini-esitelmän Kokkolasta ja se meni ihan hyvin vaikka vaikutin varmasti jännittyneeltä koska OLIN SITÄ. Suomeks pidettiin noi esitelmät suullisen äikän tunnilla. Tavoitteena ko. kurssilla on harjotella puhumista yleisölle ja pitää paneelikeskusteluja ja semmost. Mulla on joku vamma suomenkielisten esitelmien pidossa, en osaa hengittää rauhassa yms. ko puhun suomeks yleisölle. Jännitän englanninkielisiäki esitelmiä mutta niitä pitäessä pystyn olemaan normaalisti. Wut.

Koulun ruokalassa oli Goa-päivä ja söin Kana Tikkaa. Se maistui piparkakuilta. I'm tired of this what-the-fuckery! Jenni söi jotain vege-linssi-soija-pataa mutta maisto sitä kastiketta ihan vähän ja oli samaa mieltä, että pipareilta maistu. Miksi Goa-päivä? Miksi pipareilta maistuvaa kanakastiketta? Miksei joku vanha kunnon Kiina-, Meksiko- tai Italia-päivä? Vähä lasagnee ja avot! Oh well.

np: Elliott Smith - "Baby Britain"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.