IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Tarja voitti. NEWSFLASH. Ei mut...en tiiä. ://:

Tulee ihan sairaasti lunta katolta ku on tämmöset plussakelit. Mun pyörää ei varmaan löydy valtavista kinoksista aamulla ja joudun kiipeemään ovelta eka katolle ja sit kävelemään kattoa pitkin tontin reunaan ja hyppäämään sieltä pyörätielle, ett pääsen kouluun tekemään ruotsin koetta.

Riinalla oli kivaa. Nousukausi on aika pöhlö elokuva. :D Kotona katoin Kill Bill vol.2 ja se oli parempi kuin se ensimmäinen.

Velipoika meni lauantaina kirjastossa käymään ja annoin sille sit mukaan jotain mun lainaamia levyjä, jotka oli menny perjantaina vanhaks (katoin webkirjastosta). Olin lainannu jonku vanhan Kemopetrolin levyn, josta löysin vain kotelon! Oon kerran kuunnellu sitä levyä, varmaan joskus ennen joulua. Pieni ahdistus ku oon täällä ettiny sitä ja ei löydy ei. En muista ees nähneeni sitä itse levyä aikoihin, luulin että se oli tuolla kotelossa. Damn, mistä ihmeestä mä sen levyn löydän? 8< Ainaki jotain tekemistä huomisillalle. </3

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Mua ei ees haastettu mutta WHATCHA GONNA DO ABOUT IT, PUNK? :V

1. Tykkään pestä käsiäni ja oon sitä mieltä, että monet oxutaudit yms. vältettäis, jos ihmiset pesis käsiään enemmän! Etenki typerintä, ku yläasteella ja lukiossa ei oo ruokalassa käsienpesualtaita, niinku ala-asteella. ;< Että jos haluu pestä kätensä vessassa, joutuu kumminki koskemaan oven kahvaan ja ruokaa ottaessa kauhaan, joihin on koskenu ihmiset, jotka ei oo pesseet käsiään. Siistii mennä syömään likasilla käsillä. =((
2. Jos keittiön kaapinovet, eteisen ovi tai vessan ovi on auki, turhaudun ihan kamalasti ja suljen ne heti (samalla manaten). Etenki eteisen ovi pitää aina olla kiinni. Muuten tulee niin kylmäki sisälle! Ja ötököitä mönkii ulkoa.
3. Unohdan aina kalenterin pidon pitkäks aikaa ja sit myöhemmin merkkaan sinne jo menneitä juttuja. En tiiä mitä järkee on täyttää kalenteria sillee mut vääntäkääpä gradu siitä jos askarruttaa. 8D
4. Valvon yleensä aika myöhään: pärjään vähällä unella (joku kuus tuntia on ihan riittävästi - jos nukun yli kaheksan tuntia, menee pari ekaa tuntia heräämisen jälkeen sillee, että oon ihan pihalla).
5. En urheile enkä tasan syö mitään vegetablei enkä fruitsei. 8< Makaan vaan sohvalla ja syön rasvassa paistettua voita! No okei tää ei ehkä oo ihan totta, mut alitan kyllä selvästi kaikki suositukset kuntoilun ja oikeanlaisen ruokavalion saralla. Anteex!

En haasta ketään! :E

"Jesus's birthday isn't December 25th but Chuck Norris once sent him a birthday card for that day and Jesus was too scared to tell Chuck the truth. That's why we celebrate Christmas on December 25th."

Voi mitä ihmettä! Ku joku homma menee mönkään niin tietokone sanoo PLING ja avaa sellasen ruudun. No äsken tuli vaan sillee "PLINGPLINGPLGINGPLGING!!1" ja ykskään ruutu ei auennu. Sit laitoin tän koneen muka sulkeutumaan mut painoinki IE:n auki (eli kone ei sulkeutunu) ja sit onneks loppu se sekoilu. Gosh!

np: Depeche Mode - "Precious"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.