IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

CHANGES ARE HAPPENING ALL OVER THE PLACEKeskiviikko 14.03.2007 04:36

Kävin äänestämässä. Menin siihen missä se lappu laitetaan kuoreen ym. ja ne vaan katto mua. :D Seisoin siinä sit hetken ja kahtelin niitä molempia, kunnes avasin viimein sanallisen arkkuni sanomalla "...mä en tiiä mitä mun pitää tehä!". Sit ne neuvo ett heitäppä henccarii yms. =) Se äänestysjuttu meniki kii vasta kaheksalta, olin siis TUNNIN ja kymmenen minuuttia etuajassa. I rule.

Yritin taskuparkkeerata kaks ja puoli kertaa Corsan pituseen taskuun mut epäonnistuin. Lähin siitä.

Mut oli vaa ilmotettu Praxikseen (sinfoniaorkesteri) soittamaan kakkosoboeta. <- tiiän kyllä kuka mut ilmotti mut kohteliaisuudesta käytän passiivia lol. En oikeen arvosta. Mun pitäs opiskella aivan kympillä seuraavat kaks/kolme kuukautta eikä opetella mitää elämäni vaikeimpia stemmoja. EI MUT HEI. Ammattikorkean pääsykokeet taitaapi olla keskellä harjotusviikkoa! No kuulkaas! Nehän on nyt aivan täysin etusijalla - no can do! Otan selvää ett millon ne on.

Kiitos Heidi ja Virpi visiitistä mun ikkunan alle. Säikähin enemmän ko sillon ko näin hirven takapihalla. :----D Ootte hulluimmat tytöt ketkä tunnen.<3

Piirsin äsken sarjiksen. Aika Seth Cohenia. Siinä on yks ruutu jossa on tyhymästi piirretty tyttö joka sanoo "miks en osaa piirtää" ja tyhymästi piirretty poika joka sanoo "koska oot huono siinä". Siinä on myös aurinko ja koira ja lokki. Se lokki on sellanen McDonalds-logo. En osaa piirtää. Tai piirrän ja kirjotan niinku tokaluokkalainen. Sellanen ei-kovin-lahjakas tokaluokkalainen.

Seth Cohenista puheenollen (...kind of) vähän oli synkkä OC. :D Mitä ihmettä, kauheeta negailua!

Kirjotin äikän esseen tietokone- ja konsolipelaamisesta. Siitä tuli 100% irc-galleria matskua. Aineisto oli Veli-lehdestä ja naureskelin siellä ko luin sitä. Pistin itekki vähä jotain "hazzuu" siihen mun esseeseen. YTL kuitenki heittää kauheet vihat siitä mun päälle ja "A-G, ZERO POINTS". No saa nähä. Palaillaan.

np: Tahiti 80 - "Changes"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.