IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Skarpatkaa muuten vähäc tohon Halkokari-yhteisöön liittyen. :D Siteeraan itteeni sieltä: "Tämän yhteisön jäsenmäärä on toistaiseksi hienoinen pettymys ottaen huomioon että Halkokari on Kokkolan suurin kaupunginosa. Täällä asuu 11% kaupungin väestöstä, eli tässä yhteisössä pitäisi olla noin 3960 jäsentä. :s :s"

Praxis. Miks tämmösii miks minä?

Pääsin lipunmyyntiin Kokkola rock festivaleille. Lauantaina mulla oli koko päivä (17:30-24:00) töitä mut perjantaina vaan kaheksaan ja sillon on just PMMP, Don Johnson Big Band ja Von Hertzen Brothers. :> Damn Seagulls (jota Elina on kehunu), Rubik ja I Walk The Line vaikuttaa myös kiinnostavilta. Lauantaina ois ollu iha kiva mennä kuunteleen Lapkoa mut en oo kyl hirveen tutustunu niihin ett kai ne pari biisiä mitkä tiedän voi kuunnella sieltä lipunmyyntipisteeltäki. :D Pääsin tavallaan töihin, jee. Ko oisin menny muutenki tonne festivaaleille ja nyt pääsen ilmaseks.

Meidän oli (paino sanalla oli, valitettavasti :<) tarkotus yhes vaiheessa mennä jossain tässä main Englantiin ja siel ois Bloc Party esiintyny Wolverhampton Civic Hallissa 15.04. Hmh.

Lukeminen jumittaa ja odotan Helsinkiä niin.

Eilen tapahtu muuten melkeen bunny suicide! Ajoin joskus 2:30 kotiin ja koko kaupunki oli autio (ei taisin mä nähä yhden auton ko olin vieny Anniinan kotiin) nii sit siellä menee sellanen jänes ja just sillee Corsan edestä vipeltää. Hä. Hyvän tien ylitys-sauman oli eläin valinnu.

np: Klaxons - "Atlantis to Interzone" (luulin ett näiden biisi Golden Skans oli nimeltään Golden Skanks; petyin ko mulle selvis asian oikea laita!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.