IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

KOETTELEMUKSIA JA ELÄVIÄ KUVIASunnuntai 20.11.2005 22:15

Viikko menny tosi nopeasti. :---o

Keskiviikkona (kai?) olin Sopan mukana, kun se otti kielilävistyksen! Hurjaa. Hieno kieli tuli, eikä ollut edes yhtään groteskin näköinen, ja puhuakkin Sopa pystyi. Söimme (Sopa söi) hieman jääpaloja ja lähdimme omille teillemme.

Torstaina olin kattomassa sen Tyttö sinä olet tähti. Se oli ihan ok. :> Ei mikään PARAS LEFFA 4EVER!1 mutta kyllä sen katto ilman suurempia tuskia. Ja ihan tykkäsin siitä musiikistakin, vaikka se olikin räppiä.

Perjantaina olin Heidi K:lla. Katottiin Finding Neverland - se oli tylsänpuoleinen, mutta aika söpö. Sit juteltiin vaikka miten kauan ja olin kotona ehkä yhdeltä. Meidän piharakennuksen valot sytty itestään ja seuraavana aamuna sain kuulla, että naapurustossa oli hiimaillut joku gangsteri kokeilemassa autojen ovia. </3

Koeviikko. Perjantaina oli yhteiskuntaoppi (HY6 Maailmantilanne nyt) ja edessä matikka, äidinkieli, maantieto ja ruotsi. Kohtuullisen rentoa. Tuo yhteiskuntaoppi oli luultavasti vaikein ja se on nyt ohi. Matikka...askdsjk. Äidinkieltä ei tarvi lukea, kun meillä on otsikkoaine. Maantieto on mukavan selkeää & ei mulle henk. koht. mikään kovin tärkeä aine. Ruotsia alan lukemaan jo huomenissa, siitä kokeesta OTAN ainakin ysin.

Oon nähnyt vaan sen ekan Potterin, mutta haluaisin nähdä ehkä tämän uusimman, koska...
a) siinä on Ralph Fiennes
b) siinä on Miranda Richardson
c) tossa olikin jo syytä kerrakseen

Olen lihonnut. Asialle on tehtävä jotain mahdollisimman pian.

Ei hitto. Oonkohan vieläkään kirjottanut sitä äidinkielen mielipidekirjoitusta. No enpä ole tainnut. Taidanpa lähteä tästä keksimään jotain syvällistä aiheesta "liian suuret opetusryhmät". 8---|

np: Faithless - "Mass Destruction"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.