IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Oon karkkilakossa. Ja keksilakossa ja pullalakossa. Ja sokeria-kahvissa-lakossa. Ja sipsilakossa (ehkä). Mutta en kahvilakossa. :> Enkä suolatikkulakossa, kamoon, pitää sitä ny jotain olla.

Heidi kävi tänään meillä. Piti mennä kävelylle mut lusmuttiinki vaan. Heidi menee kesällä Saksaan (joku semmonen stipendijuttu) muutamaks viikoks, käytiin googlettamassa sitä kylää ja koulua mihin se menee. Siinä kylässä on joku kuus ja puoli tuhatta ihmistä ja siinä lukiossa oli kolme luokkaa per luokka-aste. Aika lol tuo väkiluku kyllä. Ja ne oppilaat oli kuvien perusteella aika kasarihenkisiä. :---D Oon ilkee. Mut toi sai mussa aikaan inspiraation, synnytin laulun joka meni sillee ett "Stuck in the 80's! Stuck in the 80's!" ja käsien taputusta rytmix. =)

Meillä oli saksan tunnilla A-saksan kuuntelu ja sit vähä kommentoin aiheesta Ninalle tunnin jälkeen ja sanoin yhen ruman sananki (tai siis ku Nina kysy että "miten meni kuuntelu?" niin oikeestaan mä sanoin vain kaks sanaa ja toinen niistä oli ruma) ja sit saksan opettaja oliki siinä turhan lähellä. :---D Toivottavasti se ei kuullu...ehhh...hehh...heh. :<

Huomiseks pitää olla valinnat tehtynä ens vuodelle. Laskin tossa just että kappas, minähän pääsen (näillä näkymin) lukiosta läpi. :> Noin 76,5 kurssia. Ja sitten konservatoriolta saan kai jotain. Jee! "Rimaa hipoen! *kläp kläp* Rimaa hipoen! *jamittel*"

Kaikki liittykää ICKE NORSKE-puolueeseen ! In search of a Scandinavian tropical paradise. :----))

Voi muuten tuota Conanin Suomi-jaksoa.<33

np: Blue Foundation - "Bonfires"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.