IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

SPELA SPELAR SPELADE HAR SPELAT KORTLauantai 08.04.2006 01:45

Vau. Jyväskylän yliopisto on nätti paikka. :> Siis se alue, missä on mm. englannin kielen laitos. Käytiin siellä Heidin kanssa kääntymässä ja vaikutti oikein mukavalta. Sitä ennen käytiin koko reipas ryhmä fysiikan laitoksella kuuntelemassa kaikenmoista puhetta hiukkaskiihdyttimistä. Mieleeni jäi tämä: "ja sitten tutkija kiipeää norsunluutorniin ja heittelee sieltä rusinoita". Ei muuta. Taisin saada hieman säteilyäkin siellä, aivot tuntui erilaisilta kun lähdettiin.

Jyväskylästä ostin valkoisen perustopin pallotopin alle (pallotoppi on elämäni typerin ostos), pienten poikien t-paidan, kaksi kynää joiden kyljessä on mitta: lyhyen matikan tunneille!, mustan laukun, erittäin tyylikkäät Spiderman-pelikortit ja ruokaa.

Matkalla takaisin sain karkin, kun arvasin oikean vastauksen kysymykseen "minä vuonna pitkän matikan lehtorimme aloitti työnsä koulullamme?". Vastaus oli 1977. Se putkahti mieleeni kuin salama kirkkaalta taivaalta. Luovuttaessaan karkkia minulle rehtori sanoi jotain että "tästä kelpaa kirjoittaa päiväkirjaan". Niin että selkeesti aika suuri lukijakunta tällä mun galtsupäiviksellä. ;---))

Sit naurettiin Riinan ja Saanan kanssa hirveesti ku puhuttiin ikävistä ämmistä. Siis niistä m-merkinnöistä todistuksessa, obviously. Että kannattaa tehdä kouluhommat ajoissa, niin ei tarvi kärsiä ikävistä ämmistä ens jakson puolella. :"---D Hahaha.

Jyväskylässä vieno lounaistuuli kutkutteli kosteahkoa niskaani ja sain siitä kivan niska- ja päänsäryn. 2 x 200mg Buranaa (mm, ibuprofen.<3) ja useampi mukillinen kahvia eivät ole oloani juurikaan parantaneet. Tai no ehkä vähän. Taidan katsella keskenjääneen elokuvan Poika (About a Boy) loppuun ja mennä nukkumaan.

Tää Nothing Really Matters on ehkä toisiks tykein Madonna-biisi Voguen jälkeen.

np: Madonna - "Nothing Really Matters"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.