IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Tiiättekö että tykkään Kokkolasta ihan hirveän paljon. :>

Toinen fakta: en osaa käyttää sytkää hahah. Onneksi en sitä taitoa juurikaan tarvitse.

Astrologi Satu Ruotsalainen: "Vuosi vaihtuu ajallaan." Ylläri. =) Kiitti Satu.

Elokuviin menen nyt.

np: Irina - "Selkä selkää vasten"

HYVÄÄ JOULUAMaanantai 24.12.2007 06:14

Lanttulaatikko.<3

np: M.I.A. - "Bamboo Banga"

[Ei aihetta]Torstai 20.12.2007 03:06

YHYY JOSÉ PLZ HAVE MY BABIES ! :
))
OLI NII IHANA ETT GOOGLETIN TON KUVANKI CAPSEILLA.
(ELI EI OO MUN OTTAMA VAAN © TONI FRANCOIS TONO.TV)

BUUKeskiviikko 19.12.2007 17:09

Oon sairas ja sit vielä mun jalka lipes parvisängyn portaalta joten jag har ont i......benen? C'mon work with me here, ruotsi 2/5! Tulin just saksan kokeesta, joka meni aika heikosti mut elättelen toiveita nelosesta. Äikästä (grammar and linguistic correctness) olin saanu vitosen, lollasin äsken vähä.<3

Tänää ois illalla se yks José González, jota pitäs käydä moikaan Tavastialla. Tällä hetkellä fiilikset on vähä huonot (syynä mm: flunssa, ont i benen, huominen englannin tentti) mutta illalla oon ihan saletisti sillee yhyy José plz have my babies.

Töissä oli vähä kurjaa (the airport -- a place where Christmas spirit goes to DIE) mutta ainakin oli kiire koko vuoron ajan ja mun kannalta kiire > tylsyys.

Musta tuntuu, että täällä koulun kirjastossa ei välttämättä arvosteta mun galetusta nii että taidan uppoutua englannin kieliopin kiehtovaan maailmaan (30% sarkasmia koska siis...sehän on aika kiehtovaa oikeestikki<3).

Ällöttävää puolienglantia tämäkin merkintä, ei näin.

np: suht äänekäs näppäimistö!
Ällöttävä modaus. >:
D

Huomenna Kokkolaan. Oon siellä aina mut ei se mitään, Kokkola on paras.

Iskä oli tilannu mulle Kokkola-lehden tänne.<3 "Pihalleni tarpeensa tehneen harakan kaulassa oli puhelinnumero. Pitäkää harakkanne pannassa." Kokkola-lehden tekstaripalsta >>> Satasen tekstaripalsta. :'--D

Saan jatkaa töissä enski vuoden puolella. =) Ainoo vaa että mitä kattelin ens vuoden lukujärjestystä nii mulla ois kolmena päivänä puol kuuteen koulua. D: Mut on siellä hyppäreitäki, ei muuta ko kämpille nukkumaan sit. Ja yhtenäki päivänä alkaa kahelta koulu...Eli oikeestaan toi on ihan rento lukujärjestys, paitsi torstaisin, jolloin on 8.15-17.30 täys päivä. Fail.

Olin saanu MS Excel-kokeesta täydet pojot. NERD! Ruotsin kokeesta sain kakkosen. Meidän ryhmän KA oli noin 1 ja paras numero vissiin 3. Siistii. Kokonaisarvosanaks sain myös kakkosen vaikka sain bokrapportista a+ (arvostelu a+/a/a-) yhyy. Mut mun tuntiaktiivisuus oliki sit joku 1- että semmosta! :B

Suihq nuq moik!

np: Róisín Murphy - "Sweet Nothings"

CAN I HAVE SOME BRANDY ON STAGE, PLEASE?Maanantai 10.12.2007 21:52

Roisin Murphy @ Kulttuuritalo 30.1.2008

"Äiti mää taisin keksiä mitä voisit ostaa mulle joululahjaks". Mun edellinen toive oli Pleikkari, että ois tollanen kulttuurielämys varmaa vähä järkevämpi myös äidin näkökulmasta?

Luultavasti saan kyllä pölynimurin.

http://youtube.com/watch?v=0_vCOOW_BsE
Molokon entinen laulaja, by the way.

np: Róisín Murphy - "Let Me Know"
Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin. Minulla on liput Kylien konserttiin.

Menin jonottamaan kuudelta. Seuraavat kolme ihmistä tuli kahdeksalta. Loput parisenkymmentä puoli yhdeksän jälkeen. Ainaki olin ajoissa! Oon aika tohkeissani kyllä. Tungin bussikorttia penaaliin lompakon sijasta, sen verran tohkeissani.

Kerkesin siinä odotellessani lukea tenttiinkin peräti.

Minulla on liput Kylien konserttiin. Eivvvv. :>

np: Kylie Minogue - "Love At First Sight"

NAMTorstai 06.12.2007 00:42

AG sanoo:
tein hiiltä.....................................................

Ent-tu sanoo:
Tein hiiltä? :o

Ent-tu sanoo:
Nyt se AG sekos :o

Ent-tu sanoo:
Lopulta

AG sanoo:
laitoin mikroon lautasen jolla oli ketsuppia

Ent-tu sanoo:
:D

AG sanoo:
no, se ei oo enää ketsuppia, se on hiiltä :--D

Ent-tu sanoo:
Huippukokki vauhdissa :o

Ent-tu sanoo:
Todistit juuri kemiallisen reaktion

AG sanoo:
i feel special

np: Kylie Minogue - "Speakerphone"

JE NE PARLE PAS FRANCAISTiistai 04.12.2007 21:51

Ääh ööh ei mulla täs mitään.

Olin viikonloppuna Kokkolassa ja lähinnä hengailin äidin kaa. :D Näin kyllä Millan, Heidin ja Iidankin pikaisesti...olipahan tytöillä tarinoita!

Company report koulua varten on tehty done valmis finito ja huomenna pidetään meidän ihq presentation. Mun pitäis kirjottaa itelleni sellanen paperi asioista mitä sanon ko kuitenki iskee joku hirvee blackout. Tänään pidettiin se esitelmä communication-opettajalle ja kerroin siinä melko lonkalta aiheesta communication of Finlayson and Marimekko. Osaan siis nykyään myös puhua äkkiseltään improvisoitua roskaa (koko perheen ilmaus =)) englanniksi, jee.

Tuo edellinen kappale muistuttaa aika paljon sitä miten puhutaan kouluasioista suomenkielisten koulutovereiden kanssa. Suomea, mutta seassa tyhymästi englantia, ko se on kuitenki se kieli mitä käytetään kaikilla tunneilla poislukien äikän ja ruotsin tunnit. Tossa yks päivä olin sillee "meijän pitää kirjottaa ainaki yks...no, mikä hitto on paragraph? Joo, siis kappale..." lols.

Tänään oli ruotsin koe ja mää en kyllä osannu paljo mitään. Piti kääntää sanoja ja fraaseja suomesta ruotsiin ja toisinpäin ja en tiiä vieläkään että oisko mun pitäny lukea joku sanalista vai muuten vaan tietää ne sanat. Heitin kyllä melkeen jokaiseen kohtaan jotain, yrittänyttä se laiteta!

Tuli mieleen lukion sanakokeet. Miettikää, että saa vaikka yheksäntoista oikein kolmestakymmenestä, aika hyvin, eikö? Tai siis että saa vaikka kahteenkymmeneenkolmeen kohtaan jotain, mutta niissä on semmosia pikkuvihreitä, joiden takia pistemääräksi tulee 19/30. No, tolla yheksällätoista pisteellä saa muistaakseni numeroksi 5-, siis lukioasteikolla nelosesta kymppiin, koska puolet pitää olla oikein että pääsee edes läpi. Repeilin toistuvasti aiheelle. Lukion ekan syksyn jälkeen mun paras sanakoearvosana ruotsissa oli muistaakseni joku seiska, vaikka päättöstodistukseen sain sitte muiden osa-alueiden ansioista ysin. Saksassa oli vähä sama juttu, luin (siis todellakin vain luin läpi) sanakokeita varten parhaimmillaan 250 sanaa ja sit niistä kysyttiin kymmenen ja tiesin kolme...mutta saksassa sanakokeet ei tainnu juuri vaikuttaa arvosanaan.

Heidi varmasti arvostaa mun oletuskuvaa, terkkuja Heidille. :>

np: Air - "Mer Du Japon" NONSTOP!

HOLD ON 'CAUSE I'M COMING UP FOR AIRTorstai 29.11.2007 00:20

Kuka tulee mun kaa kattoon Kylie Minoguea 13.6.2008? :>

np: Kylie Minogue - "2 Hearts"