IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

NO COUNTRY FOR OLD MENPerjantai 28.03.2008 00:21

Sit jos siirrytään vähä kevyempiin aiheisiin, ha, nii mun mielestä toi elokuva No Country For Old Men (Menetetty maa) oli aika hyvä. Mua pelotti hirveesti koko ajan. En uskaltanu syyä isoja karkkeja ko pelkäsin että säikähän ja tukehun. Mutta ei siinä ny niin hirveesti pelättävää kuitenkaan ollu, onneks. Hyvä oli. Kyl ne Coenin veljekset ilmeisesti VAAN OSAA.

Mulla on muuten nykyää tommonen tukka ko Javier Bardemilla täs kyseisessä leffassa, nice. =))

np: Simian Mobile Disco - "Hustler"

WHOOPS I THINK I'VE GOT TOO CLOSEKeskiviikko 26.03.2008 01:30

Oon nukkunu koko päivän. :--o Tulin eilen vasta yheltätoista Helsinkiin ko en yllättäen mahtunu pendolinoon (ai mikä pääsiäisen paluuliikenne?) ja aamulla piti herätä neljän jälkeen töihin. Hieman väsytti. Laitoin Elsalle viestiä että en taija kyetä saksan tunnille ja se vastas että ei meillä ees oo saksaa.<3 Ach. Nukuin sitte tosiaan koko helkkarin päivän. Lomalla kertyneet univelat pois. =)

Pääsiäisloma oli kiva, mutta nopeesti se meni.

Laitoin OIKEETA RUOKAA tänään, paistoin jotain leikettä ja keitin perunoita! Aino on musta niin ylpee kun kerron sille! Sellanen miinus tässä tosin on, että täällä ei oo liesituuletinta eli kämppä haisee hieman porsaalle...mut suht maukasta oli ruoka.

Hain kaks leffaa, Superbadin ja Pianistin sivunkääntäjän. Oli tosi kiire valita ne siellä vuokraamossa ts. otin ne mitkä oli lähinnä oikeeta ja vasenta kätöstäni. Tässäpä sitte mietin tahonko kattoo tyhmää komediaa "samoilta tuottajilta myös 40v. ja neitsyt ja Paksuna" vai ranskalaista draamaa aiheesta: jäätävä kosto.

Sain Facebookin Milla-visassa 10/12 oikein eli saman verran ko Millan poikaystävä. :D Lollasin ja päätin että tahon kirjottaa Millan yo-kirjotuksissa.

Jee huomenna Suomi näyttää tältä: http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/uutiset/kotimaa/grafiikat/514817.jpg eli sataa pienten kaupunkien kokosia lumihiutaleita. Naapurin tenava saa hiihtää iha hiessä pyykinkuivaustelineen ympäri.

Meen varmaan kattomaan tota leffaa La Tourneuse de pages. Kappas ranskahan on sama kieli ko englanti.

np: Kate Nash - "Pumpkin Soup"

TANSSII TENAVIEN KANSSA LOLKeskiviikko 19.03.2008 00:50

Hempan kaa vähä juteltiin viime viikonloppuna.

[21:54:34] Heidi sanoo: millon mennään ulos?
[21:55:15] AG sanoo: ens ti - su
[21:55:21] AG sanoo: varje dag
[21:55:24] Heidi sanoo: joka päivä!
[21:55:24] Heidi sanoo: jes

Oikein! Ei sentäs. Nyt esim. katon tätä siidee 4D-dokumenttia kilpatanssivista lapsista ja niiden vanhemmista, gosh! Joku yks noista lapsista on sillee "tanssiminen on parasta" ja muut on sillee "meidän äiti ja iskä haluu että mää menestyn". Noita vanhempiakaan ei yhtään hävetä selittää jotain että "me ollaan laitettu tähän _todella_ paljon rahaa" ja "kyse ei ole pelkästään vain osallistumisesta vaan myös voittamisesta". Siis ihanaa. Tän ohjelman paras tyyppi on huippu 10v. poika, jolla on kaks hyllyllistä partavesiä, hahah.<3

Tänään sattu vähä jännä juttu töissä, autoin siellä jotain asiakasta ja sit yhtäkkiä töktök olkapäähän ja siellä oli Iida-ystäväni. :--D Hän oli menossa Ranskaan, ylläri! Oli kyllä kiva nähä, juteltiin siinä yms. En tiiä montakohan ihmistä karkotin siinä ko ne varmaan luuli että on ihan yleinen tapa että lentokenttävirkailija halaa matkallelähtijöitä, "oikein hyvää matkaa, toivottavasti nähdään vielä tässä keväällä!". =)

Ää taijan kattoo vähä 30 Rockia tän dokkarin sijasta.

Ainii hitto elokuvaohjaaja/screenwriter Anthony Minghella, rest in peace. :< Mies mm. Englantilaisen potilaan ja Cold Mountainin taustalla. Etenki ensiksimainittu on aivan älyttömän ihana elokuva.

np: 4D-dokumentit on aina laadukkaita ja sivistäviä

COLORS ARE ALL BRIGHTER WHEN YOU'RE NEAR Keskiviikko 12.03.2008 01:24

Huomenna Aino, Lotta ja mää pietään tosi hyvä ruotsinkielinen esitelmä Ruotsin kuningasperheestä. Sen pitäis kestää 30 minuuttia mikä on mun mielestä aika lol-worthy juttu, koska pisin esitelmä mikä ollaan pidetty tässä koulussa oli 20 minuuttia, se pidettiin englanniksi ja siinä oli viiden hengen ryhmät. Otin tossa vähä aikaa omasta osuudestani, se kesti noin 3 min 30 sec, mutta koska paniikissa skippaan puolet kohdista, puhun siellä noin 2 min. Että toivottavasti Lotta kertoo monarkian historiasta ja Aino kuningasperheen jäsenistä noin 14 minuuttia per typy. =) Mun aihe on: mitä ruotsalaiset aattelee siitä että niillä on kuninkaalliset. 80% ilmeisesti tykkää. Ohan se Kaarle kuudestoista aika symppis kaveri. Nii ja me kirjotettiin Carl Philip-diaan ett "han är också ganska snygg", koska se on fakta.

Mulla ois opintopäiväkirjajuttuja kirjotettavana ja pitäis lukee englannin kokeeseen mut taidan kattoo Hairsprayn. lols. Kirjotin sitä opintopäiväkirjaa jonku puolisen tuntii tos yks päivä ja sain valmiiks noin 1/3 (vajaat kaks sivuu viidestä) eli diipadaapa on hallussa. Bisnesenglanti taasen ei niinkään mut luen sitä sit huomenna ihan hiessä taijjotain.

Mulle tuli paikallisen pizzerian mainos, niiden vegetariana-pizzassa on "sopulia".

Tässä tämmöne kysely minkä täytin yhtenä päivänä.

YLEISTÄ:

1. Pukeudutko mielestäsi persoonallisesti? - En hirveen mut sillee ett ite tykkään.
2. Mitä et ikinä kuvittelisi laittavasi päälle? - Lateksihaalaria en ehkä ekana laittas.
3. Kuvaile asuasi - V.siniset pyjamahousut joissa valkosia palloja ja harmaa abihuppari, hottt.
3. Mikä tyyli miellyttää sinua eniten? - Vähä sellane rokahtava, ei hirveen sliipattu.
4. Mikä on kallein vaatekappaleesi? Paljon maksoi? - Wanhojen puku (jotain pari-kolme hunttii?) ja untsikka (jotain sataseittemänkymppii).
5. Mitä et ikinä pukisi päällesi? - Oisko se edelleenki se lateksihaalari. Never say never, though!
6. Mikä on mielestäsi tyylitöntä? - Sellanen hirvee yrittäminen TAI se kun ei yhtään yritä.
7. Kuka on tyyli-idolisi? - Hmm ei tuu mieleen. Joku sellanen Maja Ivarsson meets rennon tyylikäs ranskatar.
8. Mikä on tyylikästä? - Ei niinkään ne itse vaatteet vaan se että kantaa ne hyvin ja näyttää siltä että viihtyy niissä.
9. Lempi suunnitelijasi? - Esim. Donna Karan, Stella McCartney, Marc Jacobs ja Samu-Jussi Koski. Ja viime aikoina on tullu joitain tosi hyviä uusia nimiä mutta muistanko niitä: en.
10. Seuraatko trendejä? - Jonkin verran.
11. Ostatko säännöllisesti muoti/naistenlehtiä? - En säännöllisesti mutta toisinaan.

OMA VAATEKAAPPISI

1. Kuinka monta farkkuparia omistat? - Öö varmaan jotku kuudet käyttökelpoiset.
2. Entä kenkäparia? - Varmaa jotku parit-kolmetkymmenet.
3. Onko sinulla enemmän mekkoja vai hameita? - Mekkoja.
4. Onko sinulla enemmän puuvillaisia vai trikoisia vaatteita? - Mulle tulee ny mieleen vaan että trikoo venyy ja puuvilla ei mut muuten molemmat on aika basic-kankaita, oonkohan ihan hakoteillä? No jos en oo nii: trikoovaatteita on kaiketi enemmän.
5. Onko vaatekaappisi hyvässä järjestyksessä? - Nyyh ei.
6. Mitkä ovat vaatekaappisi peruskappaleet? - Farkut, mustat housut, t-paita, tunika, hupparitakki, neule, villakangastakki, untsikka, tennarit, saappaat, huivi ja tää kaikki kertaa x.
7. Minkä vaatteen tai kenkäparin unelmoisit täydentävän vaatekaappiasi? - Tarviin ison, siistin laukun! Ruskean, nahkaa tai "nahkaa". Viileemmille ilmoille tyyliltään/materiaaliltaan sopivia hameita kaipailen myös. Ja nahkatakki olis ihana.
8. Omistatko paljon merkkivaatteita? - Enpä hirveesti.

VASTAKKAINEN SUKUPUOLI

1. Mikä miellyttää sinua vastakkaisen sukupuolen tyylissä? - Että se on sellanen kantajansa näköinen.
2. Lyhyet vai pitkät hiukset? Vaaleat vai tummat? - Mieluiten ei hirveen pitkät.
3. Värikästä vai synkempää? - Ei sinänsä väliä.
4. Kuka on maailman tyylikkäin ihminen, joka edustaa vastakkaista sukupuoltasi? - En osaa sanoa.
5. Pitääkö hänen tyylinsä olla huoliteltu vai huolimaton? - Vähä voi kattoo mitä laittaa päälle.
6. Hajuvettä vai ei? - Jotai hyvänhajusta deodoranttii saa olla. =)

JOS OLET TYTTÖ:

1. Meikkaatko? - Jep.
2. Jos kyllä, voitko lähteä meikittä ulos? - Kai mää voin mut mielummin meikkaan?
3. Mikä on mielestäsi kammottava meikkaustapa? - Se ett sitä meikkiä on hirveen paljon.
4. Käytätkö hajuvesiä? jos kyllä, mitä? - Välillä, esim. DKNYn Be Delicious, Guccin Envy.
5. Vietätkö paljon aikaa valmistautumiseen? - Jos pitää pestä tucca ja kaikkee nii joku reilu tunti, muuten ehkä puoli tuntia.

np: Nine Inch Nails - "All the Love in the World"

FEISBUUKTorstai 06.03.2008 01:27

Näin eilen hyviä aamu-unia esim. sellasen että lisäsin jonku siistin Facebook-applicationin mut sit ko menin kattomaan sitä sinne mun omalle sivulle nii siellä oliki kaikkii noloja applicationeita niinku "which dog are you?" (unessa olin maltankoira, en muuten tasan oo) ja "which brand do you love?" (you are a Gucci girl).

Sit näin unta että Heidi K. tuli Suomeen. Se tuli vaa sillee soittaan ovikelloa, moi oon täällä! Mulla oli kämppä täynnä todella sekalaista porukkaa ja Heidi puhu välillä saksaa. =) Taijan pitää bileet täällä kämpässä ko siinä unessaki tänne mahtu varmaan 20 henkilöö. Jokaiselle reilu neliömetri.

Sain muuten kuulla aika jännän jutun. Se lentoaseman taulu missä näkyy lähtöajat on 32 neliöö. Joo onhan se tosi iso. Ja toisaalta 32 neliöö on vaan jokunen metri kertaa jokunen metri mutta nii...mun kämppä on 2/3 sen kokonen. :<

Täällä on ollu ihan hulluna lunta. Joku on käyny hiihtämässä tuolla sisäpihalla pyykinkuivaustelineen ympäri.

Huomenna se Heidi K. tulee oikeestikki Sveitsistä. =) Se on ollu siellä jostain elokuusta asti au pairina. Meen kentälle vastaan ja oon ihan pro ko tiiän millä bussilla meijän pitää mennä jne. Se joko tulee mun luo yöks tai lähtee suoraan Kokkolaan, saa nähä.

Ääk Disco Ensemble Tavastialla 21.5.! Liput on.<3

np: telkkaris joku mainos emt
Mulla ei oo sellasta EI MAINOXIA EIKÄ ILMAISJAKELUA -lappua ovessa nii saan kaikenmaailman kirkotjakaupungit ja helsinginuutiset. Oon aina aatellu ett samaan kastiin kuuluu lehti nimeltä Töölöläinen. Äiti sit selas sen läpi ja se oliki iha ok lehti, siellä kerrottiin mm. että tähän taloon missä asun osu pommi sodan (Helsingin ilmapommitusten) aikana. :--o Sit äiti oli vielä sillee ett "mietinki just viime yönä että onkohan tätä taloa pommitettu". Oolrait.

Oscarit, aww, nehä meni ihan kivasti. Ainoo vaa ett mun mielestä Cate Blanchettille vois olla joku ihan oma kategoria, esim. "Best Performance by Cate Blanchett in a Motion Picture". Koska se kuitenki ansaitsee Oscarin vuodesta toiseen, mut en sit tiiä mitä kaikki muut naisnäyttelijät sanois jos se aina veis ne perinteiset pystit. Musta tollanen järjestely ois aika hyvä. Illan parhaiten pukeutuneita oli varmaan Marion Cotillard ja Katherine Heigl. Ja Nicole Kidman. Ja Helen Mirren, jolle pitäis myös antaa joku palkinto about kahen viikon välein. Ja mulle pitäs antaa Patrick Dempsey thxbye.

Huomenna postitan ja täytän sähköisesti kesätyöhakemuksia. Oon erittäin ajoissa tän kanssa. Haen varmaan Tankarin saareen (Kokkolan edustalle) kesätyöntekijäks. Oisko siistii mennä aamusin laivalla töihin? Nii, ei oikeestaan.

np: Metric - "The Twist"
Oli huippua ko porukat oli täällä. Söin eilen illalla ravintolas niin paljon että elän sillä energialla varmaan viikon. Ja täällä on siistiä, jääkaapissa on ruokaa, tiskejä ei oo paria mukia enempää...ja iskä vähä fiksas patteria nii että täällä on peräti lämmin!

Huomisaamun englannin tunti on peruttu, mmm, pääsen nukkumaan aamuvuoron jälkeen.<3 Tänään oli ihan huippu vuoro töissä, ihmiset oli kivoimpia ikinä, tuli kaikkee "kiitos oikein paljon ihanasta palvelusta" yms. vaikken tehny muutako neuvoin miten käytetään automaattia, lols.

Vitsi ostin UFFilta söpön hameen. Meinasin sanoo ett tulis jo kevätkelit mut jos ny pysyis talvet talvina ja sillee!

Heidi K. tulee Suomeen joskus parin viikon päästä, huisii! Ois vissiin ihan kiva nähä sitä ko meijän viime leffaillasta tms. on vierähtäny jo...sellaset seittemän kuukautta. Mut ollaan kyllä skypetetty muutamaan otteeseen, tekniikka = jee!

Olipa ilosta tekstiä. No, kouluhan menee miten sattuu, se vähä tasapainottaa. :--D

np: Asa - "Hidastaa"

KUN MINÄ OLIN NUORIKeskiviikko 20.02.2008 23:02

Tulin just Helsinkiin ja ostin rautatieaseman K-kaupasta litran maitoo 99 sentillä. Whattt.

np: mainokset ennen Greyn anatomiaa

KESKIVIIKKO 20.02.2008Keskiviikko 20.02.2008 03:24

Oon nyt ollu täällä Kokkolassa miljoona päivää ja sit ku meen Helsinkiin nii meidän porukat tulee seuraavana päivänä sinne. Sit kun ne lähtee mun sisällä on varmaan joku hirvee tyhjiö ja möngin vaan sängyssä Kokkola-paita päällä ja käyn hakemassa sinne tervalta haisevan laudan jota voin halailla tms.

Mitä oon tehny viime päivinä:
- Syöny
- Syöny lisää
- Syöny vielä vähä enemmän
- Nähny kavereita
- Syöny niitten kaa
- Syöny perheen kaa
- Syöny yksin
Pitää syyä että jaksaa. :--))

Multa jää Oscar-gaalan kattominen livenä (= mun perinne vuodesta 2001) väliin koska mulla on sillon aamulla töitä, en huomannu tarpeeks aikasin ett oisin pyytäny ton aamun vapaaks. =/ Ei siinä sillee mitään että valvoisin ja menisin suoraan töihin, mutta tärkeimmät Oscarit jaetaan vasta 06.00-07.00 ja mää oon sillon jo kentällä. Onneks ei oo mitään mun henk.koht. suosikkeja ehdolla mut vähä sääli silti.

Hei mihin kaikki kanavat on menny. Ei näy ees Deutsche Welle enää. :--D Pienempänä katottiin joskus koulussa KouluTV:tä mut se on näköjään nykyään opettaja.tv. Hahah reilu peli. Onneks on sentään OstosTV, tilaan sellasen Chuck Norrisin kuntolaitteen ja rupeen bodaamaan.

Tai sit meen vaan nuq ko sanoin äidille jotain älykästä niinkö "lähetään heti ysiltä kaupungille!".

np: kello tikittää, kone humisee, mulla on vähä nälkä

OON BRUNETTIPerjantai 15.02.2008 00:39

Ei näin. :<