IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

DATAAN METSÄSSÄLauantai 23.08.2008 04:55

Ollaan vuokramök(e)illä Tanpereen lähellä. Täällä on koolla mun kahen tädin ja kahen sedän perheet sekä me. Huomenna tulee vielä yks täti perheineen. Ihan siistiä, vaikkakin mun vuotta vanhempi serkku jäi kotiinsa partyilemaan ja oli vielä sanonu että "A-Gkaan ei varmasti oo menossa sinne mökille". D
: Mut ei se mitään, aikuiset ja lapset on ihan kivoja, lols, ja on täällä yks lukiolainen sentään. =)

Dataan jollain kököllä kännykkä-weppi-hommat-yhteydellä. Mutta dataan, täällä keskellä ei mitään! Hyvä iskä. <3 Minä olen dataajan tyttö, lähes koodari siis itsekin. :'---))

Maanantaina alkaa koulu ja blää. Ei sinänsä kiinnostais mutta mitäpä sitä muutakaan tekis hahah. Kurssit vaikuttaa suht kivoilta (Business Etiquette rofl) ja ne kurssien opettajista, jotka tiiän entuudestaan, on mukavia. Pitää vähä kattoo, että kuinka rankkaa/rentoa on, että pystynkö jatkamaan töissä. Hemppa tulee mun luo viikoks, ootteleen että sen tuleva vuokrakämppä Hyvinkäällä vapautuu. Luvassa todennäköisesti muutama Mäkin mango-passion-sundae<33.

Pakko lähtee nukkumaan että jaksaa huomenna poimia sieniä tai jotain. Nighty night.VIHAANTiistai 19.08.2008 13:59

Elokuu 2007, A-G erään internet-yhteyksiä tarjoavan yrityksen pisteessä:
Moi! Haluisin netin, teillä oli sellanen tarjous että viis kuukautta 10 meganen 5 megasen hinnalla ja ilmanen virustorjunta ja digiboksi, amirite?

myyjä kyseisessä pisteessä:
U r rite.

A-G:
No pistä semmonen. En btw sit halua että se virustorjunta jatkuu sen 5 kk jälkeen ko mulla on sellanen koneella jo.

myyjä:
Ok.

*laatii paperit*

myyjä:
Haluux langattoman vai norminetin?

A-G:
Ai voinksmä ottaa kumman vaan?

myyjä:
Jep.

A-G:
No öö varmaan sit langattoman?

myyjä:
Ok täs nää ois ja tossa tollanen ohjelmakortti, jos haluut jotain maksukanavia joskus nii soita.

A-G:
Thanks m8. *kävelee hetken, kääntyy, palaa takaisin* Nii saanko mää sen digiboksin?

myyjä:
Et. Joko langaton netti tai digiboksi.

A-G:
Aijaa?! Kiitti informaatiosta!!! Mun 21 neliön asunnossa ja pöytätietokoneen yhteydessä se langaton ois tietty hirveen näppärä mut jos saisin sittenki sen digiboksin.

myyjä:
No ok. *uudet paperit*

A-G:
*vastaanottaa 5 kk päästä laskuja virustorjunnasta*
*soittaa palveluntarjoalle ja laskut hyvitetään*
*vastaanottaa 12kk päästä 20 euron laskun ohjelmakortista, jolla on ns. heittänyt vesilintua*
*soittaa palveluntarjoajan asiakaspalveluun*

A-G:
Moi! Mulle tuli lasku ohjelmakortista. En oo käyttäny sitä ikinä, mulle ei kerrottu että se maksaa, oon todennäkösesti heittänyt sen roskiin.

asiakaspalvelija:
Joo, siinä on 20€ vuosimaksu. Jos palautat kortin niin se voidaan hyvittää. Jos oot hukannut kortin, joudut maksamaan 30€ kahenkympin sijasta, koska meidän pitää poistaa kortti meidän järjestelmästä.

A-G:
Älä ny.

asiakaspalvelija:
It's just a fact.

A-G:
Kiitti.

MEIKÄ EI MAKSA MITÄÄN. WTF EN OO EES HALUNNU MITÄÄN OHJELMAKORTTIA. VIHAAN.

np: Robbie Williams & Kylie Minogue - "Kids"

RUOTSILauantai 09.08.2008 21:06

Moderni hyvinvointivaltio.

Kohta Suomeen.

Sitä ennen Tukholman juna-aseman suihkuun ja Mäkkiin.

Näköjään sotaki puhjennu. Olemme vähän pihalla maailman asioista. :< Ei näin.

TSEKKIMaanantai 04.08.2008 23:25

Praha on aika kiva paikka. :> Meijan hostelli on hieman allottava (pyydettiin ekana paivana imuri lainaan hahah) mutta ihan keskustassa, kauniissa vanhassa talossa. Ollaan kierretty perusnahtavyyksia, kayty vahan kaupoissa ja tanaan oltiin Terezenissa, ex-Theresienstadtissa, eli entisella keskitysleirilla/vankilassa. Aika karu paikka. :<

Eilen internetbaarissa jollaki jenkkipojalla oli jaany Facebook auki ja me muutettiin sen statusta. Ois voinu lisata pari applicationiiki mut oltiin jotenki kiltilla paalla lol. No ei saa olla ilkee...ei saa kiusata aalioita.

Huomenna Berliiniin. Ainii hitto siks tulin tahan koneelle, etta voisin googlettaa Berliini-tekemista. Hono. Hahah HONO. Nonii hyvia jatkoja.

ITÄVALTAPerjantai 01.08.2008 01:43

Mielenkiintosia nettipaikkoja täällä. Haisee vähän pahalta. Maksaa tosin 1,5 egee tunnilta, että sinänsä RULES.

Löysimme eilen iltapäivällä itsemme opastetulta kierrokselta YK:n Wienin päämajasta. Oli siistiä. New Yorkissaki käytiin samanmoisessa muttei päästy testaamaan kokoushuoneen penkkejä silloin. Wienin päämajan respassa oli töissä hauska nainen joka sanoi meille yksi kaksi kolme neljä, mitä kuuluu, kippis ja moimoi. :--D Sit käytiin Prater-huvipuistossa. Ja katsomassa vähän vanhoja rakennuksia. =)

Tää päivä meni vahingossa vähän shoppailuksi. Ostin mm. Spongebob-juomapullon.

Huomenna Bratislavaan, Slovakiaan. Kaikki on haukkunu sen ihan scheisseksi eli sinne siis!

ITÄVALTAKeskiviikko 30.07.2008 15:09

Itavallassa pitais olla aa pisteilla mutten loyda semmoista tasta Makin koneelta.

Ollaan Wienissa, ymmaran rahayksikkoa ja hieman kieltakin. Tama on hieno tunne.

Meen syomaan Kung Fu Panda-jaateloo. Kirjotelkaa kuulumisianne.

---

Tommosii olin kirjotellu eilen Mäkin FAILURE koneella mut onneks tää oli jääny galen muistiin.<3

Täällä on vähä liika kuuma. Perus-loma-valittelu-homma, mutta joku +35 on aika epämukava. Meijän hostelli on kyllä tosi luksus, Vienna City Hostel. Siisti, uusi, hyvä sijainti ja aamiainen kuuluu hintaan. Ei oo ikävä Pulan asuntoo ja mummoo joka yritti laskuttaa 12 egee pyykinpesusta. =)

Tää päivä ja huominen jotain random kaupunkiseikkailua ja lauantaiksi Bratislavaan. Sen jälkeen vuorossa Praha.

Mut nii: kirjotelkaa kuulumisianne!

UNKARIMaanantai 28.07.2008 23:59

Miksei voi teha semmosta tietokonetta mika toimii. Miksei. Tiian etta tohon ois pitany laittaa kysymysmerkki mutta talla koneella ei ilmeisesti voi teha semmosta, ainakaan se ei tuu tosta kohasta missa on kysymysmerkin kuva. Talla ei myoskaan onnistu useiden nettisivujen, esim. Facebook, lataaminen.

No mutta, vaikka huonosta koneesta valittaminen onkin kehittavaa ja kiinnostavaa, voisin mainita etta ollaan kolmatta paivaa Budapestissa. Taalla on ollut hirvean kivaa. Varmaan kivoin kaupunki tahan mennessa. Valilla meinaa olla tuskaisen kuuma, mutta muuten tykkaan tosi paljon. Ollaan kierrelty kaupunkia ja nahtavyyksia ja shoppailtu, ja tanaan kavin Anniinan kanssa huvipuistossa. Heidi meni elaintarhaan koska ei pida huvipuistolaitteista. Huvipuisto Vidamparkissa oli Lintsilta tuttu ihana Breakdance. Siina piti tietysti kayda kymmenisen kertaa ja meinas lounas teha comebackia mutta ei sitten onneks kuitenkaan.

lol paasin jopa Facebookiin. Syyta oliki ko maksan tasta netista jotain viiskyt senttii puolelta tunnilta.

Joo, huomenna Wieniin, rukoilen etta siella on pyykkikone. Tai mieluiten viisi. Voikaa hyvin!

KROATIAKeskiviikko 23.07.2008 20:12

Olemme Pulassa hohohoh.

Kaytan ilmasta nettia jossain random leffafestivaali-pisteessa ja mun takana oottaa vuoroaan Simpsoneista se tyyppi joka yrittaa tappaa Bartin (Anniinan huomio, Anniina nauraa hysteerisesti vieressani). Siis oikeesti vaa semmonen rastapainen tyyppi joka nayttaa silta. =)

Sveitsissa oli hauskaa, Italia on kehno maa, Sloveniassa kaunista ja lamminta. Paloin auringossa. Nyt olemme Pulassa, Kroatiassa. Saa on aivan ihana. Taalla on aika vanhanaikaista ja semmoista mutta hirveen leppoisaa. Meilla on oma pieni apartment, jossa keitetaan makaronia koska taalla ei myyda nuudeleita. Eilen uitiin meressa ja vesi maistui kamalalta. Pula on pieni rantaloma keskella reilausta, awws.

Huomenna Budapestiin muutamaksi paivaksi, sitten Wieniin (euro-valuutta<3).

ITÄVALTASunnuntai 13.07.2008 04:10

Liechtenstein oli aika kuiva paikka. :< Oltiin siellä noin tunti. Nyt ollaan Hempan kaverilla länsi-Itävallassa.

Ollaan periaatteessa oltu tänään kahesti Saksassa, kahesti Sveitsissä, kahesti Itävallassa ja sit vielä tuolla Liechtensteinissa, kiitos tän useamman maan rajakohdassa oleilun. Eilinen Hampuri-päivä oli tosi kiva -- vaikken saanutkaan kuvaa hampurilaisesta ja hampurilaisesta. Tänä iltana käytiin Lindaussa Saksan puolella ja siellä oli kaunista ja jäätelöä ja hyvä bändi.

Viime yö meni junassa tavallisella istumapaikalla "nukkuessa" joten pakko lähteä koisimaan. Huomenna Sveitsiin sukulaisia morjestamaan. Sormet, varpaat ja raajat ristissä hyvien säiden puolesta.<3

np: MacBookin porvarillinen humina

RUOTSITorstai 10.07.2008 16:16

Moderni hyvinvointivaltio. Orvokkijäätelöä. Heja Sverige.

Riinan, Saanan ja Iidan vuokraemännällä on mielenkiintoinen maku tiettyjen sisustusyksityiskohtien suhteen, mutta sohvia on onneksi useampikin.

Tänään illalla lähdetään kohti Saksaa (vietetään päivä Hampurissa) ja sitten Sveitsiin ja vähän Itävaltaan ja vähän Liechtensteiniin, jos hyvin käy. Porukassamme on hieman erimielisyyttä siitä onko Liechtenstein käymisen arvoinen kohde, mutta yleinen mielipide vaikuttaa olevan kaksi puolesta, yksi vastaan.

Pitää lähteä vaihtamaan rahaa ja semmosta. Oon yöpuku päällä.

np: David Guetta - "Love Is Gone" (radio)