IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

Blogi

- Vanhemmat »

YÖPYÖRIÄINENTiistai 01.11.2005 01:43

Minulla on suuria vaikeuksia mennä nukkumaan asialliseen aikaan. Mutta on sitä ennenkin nukkumatta pärjätty! Yöpyöriäinen on muuten grilliltä löytyvä juttu, joka koostuu sämpylästä, balkan-makkarasta ja kananmunasta. Noista ainakin. Korjatkaa jos olen väärässä. En oo ikinä tuommoista syönyt mutta eikö olekkin sympaattinen nimi ruualla? Kuulostaa ihan joltain söpöltä eläimeltä. Joka pyörii. Yöllä.

Tänään oli matikan korotus. Meni parimmin kuin varsinainen koe mutta se nyt ei ole paljon se. 8----| Katellaan! Huomenna olisi 8-14 päivä, mutta jään koululle rääpimään kasaan esitelmää aiheesta romantiikan ajan kirjallisuus ja sen jälkeen teen tekemättä jääneen ruotsin luetunymmärtämisen. <3 Ah. Tokkopa tuohon kellonaikaan ymmärrän enää edes suomea, saati ruotsia.

Uskokaa tai älkää mutta Halpahallin kahvilassa on parempaa (roska)ruokaa kuin yhdessäkään mcdonaldissa tai hesburgerissa! Ja vieläpä edullista. JA AH NIIN TERVEELLISTÄ. En voi suositella kovin usein nautittavaksi kuitenkaan.

Mihin meni lumi, kysyn vaan! :< Oli kyllä vähän parempi pyöräillä tänään kuin esim. silloin kun oli lunta & jäätä. :----D En ees kaatunu tänään hip hei.

Täydelliset naiset on hauska. En kyllä yhtään tykkää Susanista ja se koko kolmiodraama on tyhmä. Miten voi olla niin, että ainoa harhauttamiskeino on hommata Edie ja Mike treffeille toistensa kanssa. Ääliömäistä. Mutta Bree on ihana. :D Niin paras. Hii.

np: Foo Fighters - "Everlong"

KATOS VAA.Sunnuntai 30.10.2005 18:13

Pidän englannin kielistä nettijournalia ja ajattelin tossa parin päivää sitten, että ois kyllä eri mukavaa kirjottaa joskus suomeksikin. Ja ilmeisesti irc-galleria kuuli hiljaisen rukoukseni ja teki galtsu-päiväkirjasta kaikille avoimen! Kiitti hei. <23

No, eipä täs mitään.

Eiku semmosta vaan että hyvää melkein-marraskuuta. \o/

Väänsinpä tossa puolessa tunnissa äikän aineen. ;----D Laatuki vähän kyllä sen mukainen. Voisin tästä häipyä lukemaan matikan korotusta varten. Se on nimittäin huomenna. Ajattelin saada kynpin [ROFL]

Olkaahan ihmisiks. o___O
- Vanhemmat »