IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Sain aamulla Heidille ja mulle liput Madonnan konserttiin A-alueelle.

Siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset. En oo mikää yövyn-ulkona-jonottamassa-ja-itken-liput-saatuani Madonna-fani mut kyllä noi A-alueen liput vaan mieltä lämmittää, pärjää ilman tämmöstä: http://www.moominworldshop.fi/catalog/images/kaukoputki.jpg.

Datasin yöllä, ja aamulla ostin noi liput, ja tää johtiki sit siihen ett nukuin pommiin, ois pitäny mennä ryhmätapaamiseen...kahelta. Heräsin ko Jenni soitti 14:03 ett MORO MISSÄ OOTTE? No tota, täällä peiton alla möyrin. Fail. Jennii onneks lähinnä nauratti, ja eräs toinenki meijän ryhmäläinen jätti saapumatta paikalle (oletettavasti eri syistä). Sit alkoki UKKOSTAA ja mua pelotti eli jäin peiton alle piiloon :< Miks pitää ukkostaa toukokuussa, kerkee sitä myöhemminki. :<

Oon katellu vähä Housen tapahtumii ja täytyy sanoo ett kyllä toi vitoskauden vika jakso pitää varmaan kattoo jossain vaiheessa, vaikka muuten oonki menossa siinä mihin Suomessa aikoinaan jäätiin (miinus kaikki spoilerit mitä oon lukenu hahah).

Huomenna ruotsin koe, suullisen enkun esitelmä (ei saa käyttää muistiinpanoja, tukena vaan Powerpoint-slidet! miks, varmaa ny elämässä tulee hirveenä tilanteita joissa ei saa olla ees yhtä A4:sta muistiinpanoja :|) ja lakikoe, joka on netissä ja jonka saa tehä aikavälillä 06-24. Keskiviikkona Economics-esitelmä (joka me valmisteltiin tänää siellä ryhmätapaamisessa...not) ja torstaina Communicationii, Political English -koe ja 2000 sanan esseen palautus ja saksan portfolion kokoaminen. En jaksa. Tohon Pol. Engl. kokeeseen pitää lukee WIKIPEDIA-ARTIKKELEJA ja sanoja tyyliin (valkkasin sellasen jossa ei oo miljoonan rivin mittanen selitys :--D)

"subversive - tending to undermine, disrupt or overthrow something already established, as in lawlessness and violence are subversive of public order. A subversive individual or group is one that tries to undermine the existing form of society or government."

No ok mut ruotsi ny ehkä menee jotenki ja hmm. Katellaa. Oispa jo ens viikon torstaiii.

Viikonloppuna Leah tulee Suomeen hooray! :>

Menis suihq nuq nii vois osataki jotain huomenna. Ahaha oon muuten ihan koukussa tämmöseen ko Paramore "Fences". :--D No ei kai siinä mitää, parempi toi ko se pari viikkoo sitte soinu Lady Gagan "LoveGame"....

np: Madonna - "Material Girl"

Vappu oli vähä lame-o mut ihan kiva. Oltiin aamulla koulussa (tää on melkein kaikkien, etenki oululaisten mielestä ihan uskomatonta?) ja sit mentiin Kaisaniemeen nauttimaan auringosta ja yhdessäolosta ja semmosta. Anniina tuli Tampereelta randomisti käväseen ko sai kyydin ja näin sitä, se oli kivaa. :--D Kävin vaihtamassa haalarit pois ja menin Jennille istumaan pienellä porukalla. Sit mentiin Onnellaan, huoh. Siellä oli ihan kammottavaa, meinasin mennä Mollyyn moikkaan Virpiä mut lähinki kotiin, kuten Jenniki. Tänään oli tarkotus mennä Ullanlinnanmäelle mut en jaksanu lähtee mihinkään. :--D Jee.

Jaha, sikainfluenssa. Pari päivää olin seurailematta uutisia tossa reilu viikko sitte, ja sit ko menin nettiin kattomaan että mitäs maailmassa tapahtuu nii aijaa, joku SIKAINFLUENSSA. :< Vois mennä pois jo tuo, terv. bakteerit_ällöttää_88.

Oon nähny ihan kummia unia vaihteeks. Pari yötä sitten näin semmosta unta että kävelin jossain pimeessä talossa ja mun päälle hyppi kissoja. Whattt.

Taijan kattoo vähä Täydellisii naisia tai 30 Rockia. Tai sit katon Housen nii ett oon jenkkien tahdis...eli pari tuotantokautta. En taija. Ainii jes maanantaina 9am mennessä pitää palauttaa Kaisan & mun englannin esitelmän slidet. Pitäs varmaa ALOTTAA senki homman tekeminen...no onneks ei tarvi tehä kirjallista raporttii ko toi on suullisen enkun kurssi (mut sit toisaalta, ei saada käyttää muistiinpanoja ollenkaan, NICE).

Kävin leffassa keskiviikkona. Slumdog Millionaire, oli aika hyvä. Vois käydä ehk kattoon The Readerin myös. Bristolissa oli tosi kiva elokuvasali, verrattuna Tennis- ja Kinopalatsin saleihin. Haluaisin käydä Maximissa myös, se on kuulemma hieno.

Kuva: http://www.bfi.org.uk/lff/slumdog_millionaire

np: Yann Tiersen - "Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi"

OK OK OK OK OK OKMaanantai 20.04.2009 06:09

Oon ollu välkkynä nyt viikonloppuna:

uutiset: "...VR tilaa kaksikymmentä kaksikerroksista makuuvaunua..."
mää: Kakskytkakskerroksista makuuvaunua! Kakskytkakskerroksista makuuvaunua! Kakskytkakskerroksinen makuuvaunu!
äiti: ...kaksikymmentä...kaksikerroksista...makuuvaunua...
mää: :''''''''
DDD

mää: Hei, Otto-automaatit ei toimi tänä yönä kolmen ja kuuden välillä.
Hemppa: Ainii, ei toimikaan.
mää: Hei, käydään nostaan nyt ihan sikana kakskymppisii ja mennään kolmelta siihen automaatin viereen ja --
Hemppa: Ja mitä? Jaetaan ihmisille rahaa?
mää: :''''''''
DDD

OK!

np: Girls Aloud - "The Promise"
Hirvee nuha! Inhottava olo. Ja mulla on vapaaviikko, pitäis tehä kaikkee hyödyllistä ja hauskaa mut väsyttää ja paleltaa ja nukun kummallisiin aikoihin. Huomenna pakko pyykätä tai loppuu vaatteet kesken, torstaina pitää palauttaa yks iso etätehtävä tai joutuu kurssille uudestaan ens keväänä. Tulossa on myös "raivotanssimista" (itteeni lainatakseni) ja kavereita joista yhtä oon nähny viimeks livenä vuonna 2004 -- nää jutut ois jossain määrin kivempi kokee ilman tätä painetta poskissa. Oon myös suht kammottavan näkönen, just ja just voi raahautua ruokakauppaan ja videovuokraamoon (mun "ostokset" Filmtownissa makso muuten 6,66€...). Jos sais ittensä ylös huomenna johonki suht ok aikaan nii voisin kipasta parilla lähikirpparilla sillä aikaa ko pyykit pyörii pyykkituvan pesukoneessa.

Elliott Smith, ihana. Siirsin tän "XO" levyn koneelle iät ja ajat sitten mutta musta on kauan tuntunut että oon tarvinnut jotain piristävää musiikkia stressin keskelle, kunnes sitte joskus pari kk sitten kuuntelin koko levyn läpi ja huomasin että eihän tää oo mitenkään masentavaa, vähän surumielistä ehkä. Rahatilanteen helpottuessa pitää hankkia omaksi lisää Elliottia. Kuulostaa ehkä vähä pimeeltä, mutta tarvin musiikkia/puhetta melkein koko ajan. Istuin tässä tietokoneen ääressä vähän aikaa sitten niin että musiikit oli pois ja luin jotain tekstii netissä. Kävi sellanen juttu, jonka muistan jo lapsuudesta (sillon tää kävi ko luin kirjaa jossain hiljasessa huoneessa) -- kuulo jotenki herkistyy kauheesti ja ihan pienetki äänet kuulostaa hirveen lujilta. Käyköhän muille ihmisille joskus näin? :--D Sillon pienenä ko luin, sivujen käätämisen ääni alko kuulostaa tosi kovalta ja sit piti aina vähäks aikaa lähtee tepasteleen jonnekki ja vaikka puhuun äidille tai iskälle tai jotain.

Rahatilanteeni on siis heikohko. En oo oikeen sopeutunu siihen että rahaa tulee monta sataa euroa vähemmän per kuukausi ko ennen (koska en siis enää käy töissä). Tosin onpa mulla rahaa kiinni tilapäisissäki jutuissa kuten muille ostamissani keikkalipuissa, että pitää varmaan niitä ruveta karhuamaan. >:--D True friend, viikko ennen opintotuen tulemista "u owe me moneyz guise". No eiiii.

Nyt ehkä vähä elokuvaa tai suihkuu tai ruokaa tai unta tai jotain.

np: Veronica Maggio - "Stopp"

YOU FASCINATE AND MAGNETIZE MELauantai 28.02.2009 06:18

Ko näin ton kuvan nii olin eka sillee "missä se neljäs on?". :<

Nää tän vuotiset oli ehkä parhaat Oscarit ikinä (= no shiis oon kattonu vissii kuudet nyt). Tykkäsin tosi paljon. Etenki siitä miten paras näyttelijä -ehdokkaat esiteltiin. Kate! Jes. En oo ees nähny The Readeria ("The Reader, I haven't seen The Reader" lololol) mut Kate sai ton tavallaan sekä siitä että Revolutionary Roadista. Olin mesessä Elinan kanssa koko gaalan ajan ja oli kivaa. :
))

Joo mites toi eilinen sitten. BLOC PARTY. Oli aivan mahtava keikka. Loistavia livenä. Herkistyin Signsin aikana miltei kyyneliin :--OOO ja sit välillä riehuin ja tökin Elinaa kyynerpäällä päähän. Blocin pojjaat soitti konsertin loppupuolella ääniklipin Christian Balen raivoilusta ja lollasin ja huusin OH GOOD (youtube: Christian Bale Bale Out). Keikan jälkeen tultiin Ainon kaa meille vaihtamaan vaatteita ja kuuntelemaan Bale Outtia. Joskus hyvin myöhään päästiin viimein jatkoille Virgin Oiliin missä Bloc Partyn vokalisti Kele Okereke alko just pyörittelemään levyjä. Tein elämäni hienoimman teon kun kiipesin lavalle ovelasti näyttämään kännyyni kirjoittamaa viestiä "Christian Bale's Bale Out? :)" Kelelle ja se nauroi.<3 Life = complete. Loppuilta meni hämmentävissä merkeissä -- mm. tanssittiin myöhemmin sillä samaisella lavalla jossa oli sit myös Bloc Partyn Russell ja Matt. Pilkun jälkeen tultiin Ainon kaa mun kämpille syömään Chicken McNuggetseja ja Aino selitti horoskooppimerkeistä. Vähä ennen aamukymppii Aino lähti kouluun ja mää painoin torkkua muutaman tunnin ja sit oonki lähinnä ihastellu omia hiuksiani (kävin suihqs sillon yöllä ja nää asettu jotenki maagisesti!) ja täyttäny työhakemuksia ja kuunnellu musiikkia. Huomenna taas ihmisten ilmoille lol.

Ja nyt kello onki neljä ja hienoa että oon edelleen hereillä.........nyt meen laittamaan pisteen tämmöselle q-q-miselle (toi ei tainnu ihan toimia).

np: Bloc Party - "Halo"
NÄHÄÄ 6.8. TUOLLA JOSSAIN SAARESSA

C-ALUEELLA

LIPPUPISTE VOI VÄHÄC IMASTA

Odottelin tosiaan 7.20-10.20 Ärrällä (lipunmyynti "alkoi" 9.00, olin toka jonossa, hieman myöhemmin eka) ja 10.20 mennessä ei oltu yhtään lippua saatu tulostettua. Heidiä onneks lykästi Kokkolassa jo aiemmin ja se sai sieltä kaks lippuu. Kalahallin Lippupisteessä ekat jonottajat oli saaneet A-alueen liput, muille C:tä.

Lippupisteen hommathan oli qsassu jo Morrisseyn ja Bruce Springsteenin lippujenmyynnissä. Countdown to Lippupisteen lopettaminen 5, 4, 3, 2... No ok ehkä 80 000 lippuun on vähän vaikee varautua mut jos esim. toi lipunmyynti Ärrällä ei toimi niin miks ne pitää sitä systeemiä yllä? Sellanenki kiva ylläri tuli myös jonottajien tietoon hetkeä ennen ysiä, että Ärrillä myydään vain C-alueen lippuja. Tän tiedon tullessa tunnelma oli käsinkosketeltava.

NO PAREMPI C ON HUONOT LIPUT KO EI LIPPUJA OLLENKAAN

...just ja just. =)

Kuva: last.fm/music/Madonna

np: Cut Copy - "Hearts On Fire (Calvin Harris remix)"
Hahah lähen 07:35 junalla Helsinkiin ja mitä teen tällä hetkellä: luen muotiblogeja hiukset likasina ja laukku pakkamattomana. :--D Muotiblogit saa mut tuntemaan oloni niiiin saamattomaks, joskus muinaisina vuosina sentään vähä mietin miten pukeuduin mut nykyään vaan heitän jotain randomii päälle ja lompsin kouluun. %--D Mun on vähintäänki pakko poistaa nää puoliks kuoriutuneet tummanpunaset kynsilakat ennen ko meen nukkumaan...ja käydä suihkussa ja pakata...ja sit voisinki oikeestaan siirtää pari leffaa läppärille ja lähtee suoraan junaan. Mmkay.

np: Osmo Ikonen - "Storm" (Wikipedia-fakta: käynyt Kaustisen musiikkilukion)
Eivvv, datis mikä datis -- nousin äsken koneelta ja mun jalka oli nii puutunu ett KAADUIN MAAHAN.

Revolutionary Road tulee ensi-iltaan huomenna. Meen kattoon sen ens viikolla. Hyvä mainos pyörii telkkaris. "Golden Globe -voittaja Kate Winslet. Leonardo DiCaprio. Kate Winslet. Revolutionary Road. Elokuvateattereissa 30.1"...nii tässä elokuvassa oli Kate Winslet, vai?

Täällä sitä vaa valvotaan! Väsymys on menny jo ohi. Qualitative and Quantitave Research Methods -kurssilla olin kirjottanut tunnin passiivisen kuuntelun jälkeen (ja yhteensä yhdeksän tunnin koulussa istumisen jälkeen) muistiinpanopaperilleni kurssin nimen, päiväyksen ja oman nimeni. Yhtäaikainen katsahdus paperiini aiheutti Sannassa ja minussa mystisiä naurun pidättelystä johtuvia korahduksia, minkä jälkeen keskityin piirtämään paperiini isokätistä hahmoa.

Aamulla herätessäsi löydät vierestäsi alastoman matematiikan opettajasi. Miten reagoit? - Mulla ei oo matematiikan opettajaa.
Kliseinen kysymys: Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle? - Aurinkovoidetta.
Entäpä jos heräisitkin tuntemattoman, mutta supersöpön kundin vierestä? Oletetaan, että olet sinkku. - Keittäsin kahvia.
Sama kysymys, mutta entä jos olisitkin varattu? - Keittäsin kahvia.
Idolisi kävelee vastaan kadulla. Mitä teet? - Huudan ett omg!
Joukko Teletappeja tahtoo antaa sinulle ison halin. Suostutko? - En.
Tahtoisitko olla maailman suurin Pokémon mestari? - Mää OON maailman suurin Pokémon-mestari.
Löydät uuden portin Narniaan. Menetkö sinne? - Mää OON löytäny uuden portin Narniaan ja menny sinne.
Saat kirjeen, jossa kerrotaan, että pääset opiskelemaan Tylypahkaan. Innostutko vai jäätkö mielummin vanhaan kouluusi? - Mää OON opiskellu Tylypahkassa.
Sinut suljetaan viikoksi samaan huoneeseen Marilyn Mansonin kanssa. Ahdistaako? Oletko vielä hengissä viikon kuluttua? - Mää OON...ok mitä nää kysymykset on?
Pystytkö pelaamaan tietokoneella 24 tuntia putkeen? - Pelaamaan? Quick Fire Poolia? En varmaankaa.
Muuttaisitko asumaan Santa Justaan Serranoiden taloon? - En. En tiiä mimmonen se on mut en muuttais Espanjaan.
Palataanpa hetkeksi 2. kysymykseen. Miten reagoisit, jos autiosaarella olisi sinun lisäksesi Britney Spears? - "Haluuksää aurinkovoidetta?"
Löydät kyseiseltä saarelta suurimman aarteesi. Se on... - Moccamaster.
Mikä on mielentilasi juuri nyt? - Väsyttää.
Oletko sekoillut alkoholin kanssa? - Med och utan.
Miltä tuntuu seistä vesisateessa? - Talvella veemäiseltä, kesällä ihan kivalta.
Jos Suomella olisi varaa, pitäisikö kaikille naisille kustantaa ilmaiset siteet/tamponit/kuukupit, koska naiset eivät voi kuukautisilleen mitään? - Jos Suomella olisi SIKANA YLIMÄÄRÄSTÄ RAHAA nii why not. Vois kustantaa mulle myös Nintendo Wiin.
Mitä ystäväsi pitäisi tehdä, jotta hän menettäisi luottamuksesi? - Pettää mun luottamus.
Itketkö koskaan ilosta? Miksi/miksi et? - En. Itkeminen ei yleensä liity mun iloitsemiseen.
Millaisena ihmisenä haluaisit muiden ihmisten muistavan sinut kun olet kuollut? - Lihaksikkaana. No wtf emt kivana?!
Millä puhdistat meikit? - Lumene Arctic Cloudberry -puhdistusgeeli.
Jos maailmassa olisi vain yksi kangaslaatu, mikä se olisi ja miksi? - Varmaa puuvilla.
Kauheinta mitä isällesi voisi tapahtua? - No huh mietipä. :<
Oletko koskaan herännyt lattialta? - Yes.
Kestäisikö ystävyyssuhteesi sen, jos asuisitte toisella puolella Suomea? - On kestäneet.
Mitä uutta söit/joit viimeksi? Oliko hyvää? - Join maitoo, syön purkkaa.
Mitä olisit valmis tekemään mielipiteidesi puolesta? - ...Riippuu asiasta?
Tupakoiko suurin osa ystävistäsi? - Ei.
Miten haluaisit herätä seuraavana aamuna? - Levänneenä.
Kerro 3 parasta näyttelijää. - Vaihtuu joka toinen päivä mut: Hugh Laurie, Meryl Streep, Kate Winslet. Ja Katherine Hepburn mut se ei kuulu mihinkään listoihin, se on vaan awesome.
Kuinka vanhana aloitit meikkaamisen ? ( jos meikkaat. ) - Varmaa joskus ~12v. laitoin jotain ripsivärii tms.
Kuvaile millaiset hiukset sinulla on. - Vaaleat, korvien ja olkapäiden välille ulottuvat, kuohkeat. =D
Missä tapahtumassa olit viimeksi ? - Henkilökohtaisessa Qualitative and Quantitave Research Methods -tunnin ruumiistairtautumistapahtumassani.
Juotko humalahakuisesti ? - Juon hilpeyshakuisesti.............
Millaista ulkotakkia käytät tähän aikaan vuodesta ? - No tänään mulla oli lyhyehkö tummanlila villakangastakki.
Kuinka monet farkut omistat ? - Semmosii mitä käytän on ehkä jotku seittemät.
Kuka maksaa vaateostoksesi ? - Mää. Suomen valtio.
Kun puhut itsestäsi, sanotko minä, mä, mie, mää, meitsi vai jokin muu ? - Mä(ä).
Odotatko jo joulua ? - En.
Onko yhdessäkään vaatteessasi hakaneulaa nyt? Jos on, miksi? - Ei.
Mitä lajia haluaisit harrastaa, mutta et voi? Miksi et voi harrastaa sitä? - Sellonsoittoa. En osaa soittaa selloa enkä omista sellaista. Hahah sellonsoitto, LAJEISTA parhain. No jos nyt on pakko joku urheilulaji nii seeprahippa. En voi harrastaa sitä koska Suomessa ei oo seeproja ja oon muutenki niille allerginen. =(
Loukkaannutko/loukkaantuisitko pahasti, jos joku lukisi päiväkirjaasi? - Joo jos joku lukis tätä mun galepäivistä nii VÄLIT POIKKI. En pidä sellasta paperiversioo, koska en osaa kirjottaa siihen mitää sen tärkeempää ko tännekään koska en haluu että joku on kamala ja lukee sen salaa.
Miten viimeksi yllätit jonkun ihmisen positiivisesti? - Informoin Heidii Madonnan Suomen keikasta ja jutusteltiin puhelimessa kauan.
Oletko löytänyt itsellesi sopivan meikkivoiteen? - MaxFactor Lasting Performance.
Käytätkö kantaaottavia t-paitoja? - En...?
Onko huoneessasi sohvaa tai nojatuolia? Jos on, millainen? - Ruskee nahkasohva, jossa on parempi nukkuu ko suurimmassa osassa maailman sängyistä.
Onko jonkun muun kuin kumppanin suuteleminen mielestäsi pettämistä? - Aika vaikee kuvitella tilannetta jossa tollanen ois hyväksyttävää eli hmm, joo.
Miten kulutat aikaasi juna/bussi/jne matkoilla? - Luen lehtiä/kirjaa, dataan, katon leffaa läppäriltä, kuuntelen musiikkia.
Jos otat meikkipussin mukaan kouluun/töihin, mitä sieltä löytyy? - Meikkejä.
Kuinka hyvin syöt koulu/työpaikkalounaalla? - Riippuu ruuasta! Jos se ei maistu esim. pipareilta nii iha ok:sti.
Mitä vaatteita yhdistäisit minihameeseen luodaksesi sinulle sopivan asukokonaisuuden? - Väljähkön paidan, paksut sukkahousut, matalakantaiset saappaat.
Mihin kirjaan sinun pitäisi tarttua seuraavaksi? - "Even You Can Learn Statistics!"
Mihin kategoriaan muut ihmiset luultavimmin laittaisivat sinut (esim. pissis, emo, urheilija jne.)? - Datis.
Kuinka usein tuskailet, kun et ymmärrä sen sukupuolen käytöstä, josta olet kiinnostunut? - Välillä.
Oletko hyvä pelaamaan tennistä? - Oon oikee Boris Becker.
Oletko koskaan kirjoittanut rakkauskirjettä? Annoitko sen jollekin? - En.
Halaatko ystäviäsi usein? - En kovin.
Jos joku pyytää sinulta suudelmaa, saako hän sen? - Sen näkee sitte. =)
Millainen rooli sinulla on perheessäsi? - Äiti, isä, lapsi, koira, punainen tupa ja perunamaa.
Jos muut käskevät sinua juomaan alkoholia, juotko sitä? - Pakon edessä tottakai. 8<
Missä kengissä viihdyt tällä hetkellä parhaiten? - Ruskeissa saappaissa.
Onko kasvojesi muoto pyöreä, neliskulmainen, sydämenmuotoinen vai ovaali? - Kartio.
Millaisia kukkia haluaisit saada naistenpäivänä? - En oo hirveen nirso mitä kukkiin tulee.....
Mitä juot, jos tunnet olosi flunssaiseksi? - Viinaa. No just kidding. Kahvia. Juon kahvia myös kun tunnen oloni terveeksi.
Millainen olisi unelmiesi ystävänpäivä? - Voittaisin lotossa ja keksisin parannuskeinon aidsiin.
Jos olet joskus kokeillut tupakointia ja lopettanut sen, miksi lopetit? - Tupakointi on epäterveellistä. terv. Terveyden Lähettiläs A-G
Oletko koskaan ostanut kondomeja kaupasta? - En.
Onko lompakossasi tällä hetkellä yhtään seteliä? - En usko.
Oletko tyytyväinen painoosi? Jos et, miksi? - En.
Minkä merkkiset lakanasi ovat, joissa nukut tällä hetkellä? - Louis Vuitton!!!
Mitä tuoksua olet käyttänyt eniten viime aikoina? - Eniten varmaan Puma: I'm Going. = Puuma: Lähen vetään.
Keskusteletko ystäviesi kanssa avoimesti seksistä? - En kovin.
Mitä yleensä syöt aamupalaksi? Syötkö tarpeeksi aamuisin? - Leivän ja kahvia.
Mitä asiaa odotat tällä hetkellä eniten? - Ulkomaanmatkaa jota ei oo vielä suunniteltu, päätetty saati varattu. Polttava matkakuume mut en oikein tiedä minne, milloin, kenen kanssa jne.
Kysy äidiltäsi, mitä mieltä hän on vaatteistasi, jotka sinulla nyt on päällä? - Äiti nukkuu Kokkolassa.
Mitä lukee kännykässäsi 2. viestissä? - "Kuka on Antti? Mistä Sinä sen tunnet? Miksei se soita minulle? Mikä kirje?" armaalta veljeltäni. Mainittakoon että hän onnistui lukemaan kyseessä olevan henkilön nimen väärin lähettämästäni tekstiviestistä, kuvittelee minulla olevan suhteettomat määrät informaatiota ("Miksei se soita minulle?") ja tässä ampuu viestinviejää eli minua.
Mitä bestiksesi sanoi sinulle viimeksi? - lol bestis. "Heihei".
Katso levyhyllysi 8 levy, mikä se on? (ylhäältä alaspäin) - Kylie Minogue "Can't Get You Out Of My Head" -single.
Minkä merkkistä hiuslakkaa käytät? - Erisan.
Kun katsot peiliin, mitä näet? - Varmaan itteni.
Kuunteletko tällähetkellä musiikkia? - Joo.
Jos kuuntelet, mitä? - Elliott Smith - "A Question Mark"
Mikä kappale saa tanssijalkasi liikkeelle? - N.A.S.A. - "Gifted (feat. Kanye West, Santogold & Lykke Li)"
Mikä kappale saa sinut iloiseksi? - Jens Lekman - "The Opposite Of Hallelujah"
Oletko koskaan fanittanut Tuiskua? - En.
Good Charlotte vai Private line? - Good Charlotte.
Sytkä vai tulitikut? - Tulitikut, kickin' it old school.
Onko seksi harrastuksista paras? - Seksi^Harrastuksista^Paras IRC-Gallerian mukaan ainakin 1689 ihmistä ajattelee näin. Kahdenkymmenen mielestä paras harrastus on sen sijaan airsoft: AirSoft harrastuksista paras <33.
Panisitko? - En.
Jeesus tulee, otatko kopin? - Kai mun täytyy!
Miksi banaaneissa on naruja? - Jotta apinoilla olisi jotain pohdittavaa.
Kuulakärkikynä vai lyijykynä? - Kuulakärkikynä.
Oletko koskaan toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? - En.
Aiotko syödä pääsiäisenä paljon munia? - En.
Mitä mieltä olet koulukiusaajista? - Surullista ettei niillä oo muuta tekemistä.
Onko sinua koulukiusattu? - Jotain huoriteltu. Joo minähän se, vanha portto.
Oletko sinä koulukiusannut? - Oon varmaa sillee ett en oo ottanu leikkiin mukaan tms.
Roikkuvat korvikset vai napit? - Napit.
Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Oon viilee, ihan jäätä, pahan vallan päivät päätä?" - En tiiä.
Montako kelloa huoneessasi on? - Yks rannekello, kännykän kello, tietokoneen kello.
Oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen vieressä harrastamatta seksiä? - Joo.
Onko seinälläsi seinälippuja? - Lol ei.
Onko sinulla sormuksia? - Ei.
Oletko kokeillut huumeita? - En.
Mikä on ruoka, jota ajatellessakin nousee ylös? - Ei tuu mieleen.
Kuka on gallerian söpöin mielestäsi? - Elenandaron&image_id=90575586 <- Tää niin lasketaan. Kyseessä ei oo toi oletuskuvassa oleva mies. Clickity-click.
Onko Nightwish mitään ilman Tarjaa? - Lol Nightwish.
Mitä mieltä olet partiosta? - Mulla on salapoliisi-merkki.

np: Final Fantasy - "Took You Two Years To Win My Heart"
(Tää Final Fantasy ei oo mitää musiikkia niistä peleistä vaan kanadalainen bändi. Rajansa dataamisellaki.)
Pushing Daisies. http://www.youtube.com/watch?v=WEayMH7X3sc Rakastan tota vähäsen. Tiistaisin 22:00 SubTV. Kaks jaksoa on tullu jo mutta tossa youtube-videossa on kaikki pähkinänkuoressa. Paitsi se tosta taitaa puuttua, että jos Ned herättää jonku henkiin eikä "palauta sitä kuolleeks" minuutin kuluessa, joku muu lähistöllä kupsahtaa. :--s Sillon ko se herätti äitinsä, Chuckin (= Charlotte, tuo tyttö) isä kuoli.

Katoin maanantaina ekan kokonaisen jakson Pasilaa ikinä, se oli hauska. :'''
))

Mulla on vähä voittajafiilis ja se tuli siitä että löysin cd-levyt jotka mun pitää palauttaa Kokkolan kirjastoon. Kannattaa se riemunsa pienestä repiä, sanon minä. Oon leppostellu tässä hetken aikaa ja kuunnellu musiikkia, kohta siirryn saxan tehtävien pariin. Oon ollu jotenki kokonaisvaltaisesti vähän paremmalla mielellä loman jälkeen. Kunnon lepo (ja töiden lopettaminen) vähensi stressiä. JEE.

Pidin tänään mini-esitelmän Kokkolasta ja se meni ihan hyvin vaikka vaikutin varmasti jännittyneeltä koska OLIN SITÄ. Suomeks pidettiin noi esitelmät suullisen äikän tunnilla. Tavoitteena ko. kurssilla on harjotella puhumista yleisölle ja pitää paneelikeskusteluja ja semmost. Mulla on joku vamma suomenkielisten esitelmien pidossa, en osaa hengittää rauhassa yms. ko puhun suomeks yleisölle. Jännitän englanninkielisiäki esitelmiä mutta niitä pitäessä pystyn olemaan normaalisti. Wut.

Koulun ruokalassa oli Goa-päivä ja söin Kana Tikkaa. Se maistui piparkakuilta. I'm tired of this what-the-fuckery! Jenni söi jotain vege-linssi-soija-pataa mutta maisto sitä kastiketta ihan vähän ja oli samaa mieltä, että pipareilta maistu. Miksi Goa-päivä? Miksi pipareilta maistuvaa kanakastiketta? Miksei joku vanha kunnon Kiina-, Meksiko- tai Italia-päivä? Vähä lasagnee ja avot! Oh well.

np: Elliott Smith - "Baby Britain"
En tiiä mitä tänneki kirjottais.

1. Osaatko seistä päälläsi? - En.
2. Kuinka vanha olit, kun sinulta lähti ensimmäinen hammas? - Ei tietoo, mun muistot alkaa 14-vuotiaasta. =)
3. Kuinka vanha olet? - 20,12 vee.
4. Kuunteletko nyt musiikkia? - Jens Lekman "The Opposite of Hallelujah"
5. Jos, niin mitä kappaletta? - Olin vähäc edellä.
6. Millaisista vaatteista pidät? - Kivoista.
7. Omistatko yhtäkään bändipaitaa? - Joo.
8. Luettele kolme ominaisuutta, mitä ET halua ystäväsi omistavan? - Crocseja, Nickelbackin levyä tai tuberkuloosia. Tommosii asioita ei toivois kenellekään.
9. Oletko joskus kateellinen turhista asioista? - Sure thing.
10. Teetkö paljon heräteostoksia? - No siis...emmä paljo muita teekään. :<
11. Onko joulu mielestäsi kaupallinen juhla, ja perustelut miksi / miksi ei? - On mut iha sama.
12. Mitä sinulle tulee ensimmäiseksi mieleen nimestä Elvis Presley? - LOVE ME TENDER.
13. Onko sinulla lauluääntä? - Huono.
14. Miksi kissat putoavat aina jaloilleen? - Ne pystyy keplotteleen itteensä ilmassa.
15. Oletko enemmän kissa-vai koiraihminen? - Sekä että. Riippuu kissasta/koirasta. :>
16. Millaisen sateenvarjon omistat? - Raidallisen.
17. Millaisia unia näet? - Jänniä.
18. Onnennumerosi? - Ei oo mitää semmosta.
19. Jos saisit valita, ketä julkkisnaista suutelisit, niin kuka se olisi, ja minkä takia? - Varmaa Kate Winslet http://i42.tinypic.com/1z73pn7.jpg kuvassa tarvittavat perustelut + added bonus.
20. Onko musiikki tärkeä osa elämääsi? - On.
21. Millainen on mielestäsi hyvä kampaus? - FRULLET: fro + mullet.
22. Oletko koskaan sattunut pistämään kieltäsi jäätyneeseen rautaan kiinni? - Talvitakin vetoketjuun.
23. Jos olet, miksi teit sen? - Oon sellane pureskelija nii kai sitä takin vetoketjuuki on tullu syötyä. :<
24. Mitä teet jouluaattona? - Nukun ja syön.
25. Mitä toivot lahjaksi? - Nintendo Wii:tä tästä ikuisuuteen.
26. Arvostatko enemmän kalliita, vai itsetehtyjä lahjoja, ja perustelut miksi näin. - I don't care.
27. Onko sinussa edes pientä feministinkipinää? - On.
28. Osaatko puhua espanjaa? - Hola. Donde esta McDonalds? Gracias.
29. Kotikaupunkisi? - Kokkola.
30. Milloin olit viimeksi todella vihainen, ja minkä takia? - En muista.
31. Puhutko yleensä nopeasti vai hitaasti? - Nopeasti.
32. Oletko mielestäsi sosiaalinen vai epäsosiaalinen? - Riippuu tilanteesta mut yleensä aika sosiaalinen.
33. Lempibändisi? - Kyl tällä hetkellä taitaa kovimpia olla Bloc Party, Daft Punk ja Justice.
34. Oletko koskaan ollut lempibändisi keikalla? - Joo Muse, Justice, Disco Ensemble yms.
35. Jos et, onko suunnitelmissasi mennä? - Helmikuussa Bloc Partyn keikka.<3
36. Käytkö koskaan kirpputoreilla? - Jep.
37. Montako HYVÄÄ ystävää sinä omistat? - Vaikee sanoo, aika monta. =) *hali* =) =) =)
38. Millaiset sukat sinulla on jalassa? - Mustat.
39. Mikä on isäsi toinen nimi? - Matias.
40. Oletko kotoisin Suomesta, vai muualta? - Suomesta.
41. Oletko koskaan katsonut Monty Pythonia ja jos olet, mikä on sinun mielipiteesi siitä? - n. 10 sekuntii, vaikee sanoo.
42. Osaatko laskea kertaakaan sekoamatta tuhanteen? - En usko että osaisin.
43. Onko sinulla yleistietoa? - Jonkin verran.
44. Miksi Suomi ei liity Natoon? - Suomi ei välttämättä haluais lähettää joukkojaan muiden Nato-maiden avuksi sotatantereille?
45. Olisitko mielummin näkymätön halutessasi, vai osaisit lentää halutessasi? - Invicibilityyyy.
46. Lempimuumijaksosi? - Apuva. Sanon vaan nimen takii Pikkumyyn lyhyt romanssi. :--D Eos!
47. Mikä oli / on lempiaineesi koulussa? - Englanti.
48. Oletko kenenkään kummi? - En.
49. Pidätkö sienistä (syömismielessä, ei pössyttely)? - Joo.
50. Näkyykö teillä MTV? - Joo.
51. Mitä tv-ohjelmia seuraat? - Mm. Täydelliset naiset, Gossip Girl, House, 30 Rock, Greyn anatomia.
52. Mihin heräsit aamulla? - Kännykän herätykseen.
53. Harjaatko hampaasi päivittäin? - Joo pariki kertaa.
54. Onko lapsityövoima oikeutettua sinun mielestäsi? - On se kyllä yleensä aika percstä, mutta...
55. Ja perustelut vastauksellesi edelliseen, kiitos! - ...joissakin maissa/kulttuureissa ne lapset vois päätyy todella paljon huonompiinki "töihin" :< ko henccamaucalle kutomaan toppeja. Mut lasten paikka on koulussa ja leikkipuistossa, tietenki, todella harmi että tää ei hyvin monessa paikassa toteudu.
56. Muistatko minkään historiallisen tapahtuman vuosilukua? - Suomen izenäisyys 1917.
57. Oletko koskaan salakuunnellut ihmisten keskusteluja? - Oon kai.
58. Entä lukenut toisen päiväkirjaa luvatta? - En.
59. Varastanut (pikkunäpistyksiä ei lueta tähän)? - En.
60. Lempihuvipuistosi? - Särkänniemi.
61. Minkä kirjan olet lukenut viimeksi, ja mielipiteesi siitä? - Yhyy luin lomalla englanniks sellasen chick-lit-pokkarin ko Citizen Girl ja se oli sellanen ihan perusshaitti ns. loppuratkaisuun asti, joka oli IDIOOTTIMAISIN MINKÄ OON IKINÄ LUKENU omg.
62. Luetko koskaan sanomalehtiä? - Kotona joskus Keparii ja mulle tulee tänne Kokkola-lehti.<3
63. Kolme elämän pientä, arkista iloa? - Kivat ihmiset, musiikki, tuore kahvi.
64. Mitä haluaisit nyt sanoa, jos saisit sanoa sen koko maailmalle? - OLLAAN KIVOJA TOISILLEMME. :--))
65. Onko koskaan mahdollista, että maailmassa olisi rauha kaikkialla? - Ei varmaa. :<
66. Minkälainen kuva sinulla on Amerikasta? - Mahdollisuuxien maa! No ei heheh. Tai siis. Semmonen kuva että: iso maa.
67. Lempiruokasi ja -juomasi? - Kalapuikot (~4 kpl) ja kahvi. Ei kylläkään yhessä.
68. Oletko vielä suunnitellut ensi kesää? - No en. Pitäs työpaikka saada ja ulkomailla kävisin mielelläni.
69. Oletko koskaan ollut a. poliisiautossa b. ambulanssissa c. paloautossa? - En. Vähä kurkkaillu noihin ko niitä on esitelty jossain. :--D
70. Suosikki tv-sarjasi ja lempihahmosi siitä? - Monii mut sanotaan vaikka House ja Gregory House, M.D.
71. Mistä pidät eniten äskeisessä hahmossa? - Älykäs ja hauska ja sisimmässään hyvä tyyppi vaikka esittää badassii.
72. Luonteenpiirre, jota et voi sietää? - Julmuus.
73. Oletko verbaalisesti lahjakas? - Harvemmin!
74. Kerro ensimmäinen, viisikirjaiminen sana, joka sinulla tulee mieleen? - Viisi.
75. Puhutko murretta, jos, niin mitä? - Tää on mun oma murre mitä puhun.
76. Onko ruotsin opiskelu mielestäsi turhaa, ja jos on, niin miksi? - Ei se turhaa oo jos haluu puhuu ruotsii.
77. Luokitteletko ihmisiä helposti esim. pissis, ernu, gootti, emo...? - On vähä jääny pois tommone.
78. Jos, niin miksi? -
79. Puhutko tällä hetkellä mesessä kenellekään? - En oo mesessä atm.
80. Osaatko pitää salaisuuden? - Joo.
81. Mitä aiot tehdä seuraavana viikonloppuna? - Varmaa kaikkee huisin hauskaa.
82. Omistatko autoa jos, niin millaisen? - En. Mut äitin OPEL CORSA RULES WOO.
83. Milloin olet viimeksi ollut koko yön poissa kotoa? - No täältä kämpiltä olin poissa viimeks ko olin joululomalla Kokkolassa.
84. Oletko koskaan hukannut omaa kirjastokorttiasi? - En. Mistä tulikin mieleeni että pitää uusia lainat.

np: Jens Lekman - "The Opposite of Hallelujah"