IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Nii joo, Heidi matkasi Kuopiosta tänne pääsykokeisiin ja sillä oli kaks Finnkinon ilmaislippuu joten käytiin kattomassa The Reader. Se oli hyvä, tykkäsin ehkä jopa enemmän ko Slumdog Millionairesta. Näytös oli Maximin kakkossalissa, joka oli tosi hieno, siellä oli kaiverruksia seinässä. :----D Kate Winslet oli tässäki leffassa ihan älyhyvä. Toi poikaki oli hyvä, vaikka yhesti meinattiin vähä lollata ko se on saksalainen/näytteli saksalaista (Saksaan sijoittuvassa leffassa kaikki luonnollisesti puhuvat englantia saksalaisella aksentilla, hmm...) ja huus "WE'RE TRÄING TO UNDERZTÄND!!!". Mut jos nää mun epäolennaiset kommentit jättää huomiotta nii: hyvä leffa tuo The Reader!

Kouluki meni muuten aika hyvin, suorastaan ylitin itteni. :--D No ok saksa meni vähä huonommin mut SO IST DAS LEBEN. Saksaa en tuu varmaa ikinä oppimaan kunnolla mikäli en lähe sinne oikeen olemaan, mielellään jonneki semmoselle alueelle missä kukaan ei puhu englantia ja kaikki on hyvin kärsivällisiä...

Kuva: http://www.viennareview.net/story/02463-schlink-screen

np: Passion Pit - "Little Secrets"
Passion Pit! Elina kerto mulle tästä, onpa hyvä bändi. Biisit toisiinsa nähden eri tyylisiä mut kaikki hyviä. :> Mun tän kesän jamzzejä on ainaki tän Passion Pitin "Little Secrets" ja Katy Perryn "Waking Up In Vegas". HATERS TO THE LEFT! :--D

Passion Pit - "Sleepyhead" http://www.youtube.com/watch?v=5bfseWNmlds
Passion Pit - "The Reeling" http://www.youtube.com/watch?v=qVstHPhaJ6M
Passion Pit - "Little Secrets" http://www.youtube.com/watch?v=zzQNSGwD7qY
Katy Perry - "Waking Up In Vegas" http://www.youtube.com/watch?v=t7YFAP4myMw

Käytiin Elinan kaa vähä tanssaamassa MSTRKRFTin tahtiin, hauskaa oli, mutta emt...ei ne kyllä ihan nii hyviä ollu livenä ko odotin. :--o Voi johtuu siitä, että olin sitä edeltävällä kerralla kattomassa Girl Talkia, joka oli niin uskomaton, että siitä on vaikee pistää paremmaks. :>

Pöytätietsikkaki sekos.<3 Nettiyhteys pelaa, mut se ei suostu menemään nettiin Mozillalla, IE:llä eikä Google Chromella. Se ei myöskään tunnista muistitikkuja. Oon nyt dataillu miniläppärillä muutaman viikon. Pikkuhiljaa oon oppinu painaan näitä nappeja sillee että tää ottaa jopa melkeen jokaisen kirjaimen. Mulla oli tos jotain ongelmia n-nappulan kaa ja sanoin että rupeen käyttään sen tilalla viivaa eli -. Mut Iidalta tuli parempi ehdotus eli M-I. Todellakim-i!

Hemppa lähti Armeniaan. Oisin ehkä päässy mukaan, eli n. viikko Jerevanissa ja pari päivää Riiassa (lennot sen kautta), EU maksaa 70% matkakuluista ja majoitus ja ruoka Jerevanissa ilmasia (= n. 200€ reissu yhteensä). Ois kyllä ollu ihan jeez mutta oon ihan köyhä tällä hetkellä. En tiiä mitä sitä keksis tälle kesälle. Tekis hirveesti mieli ulkomaille mut jää varmaan Tallinnan reissuun tjv. ;>

Kokkolaan pitäis, mut pitäis myös siivota. :--D En oo saanu juuri mitään aikaseks. Dataillu ja nukkunu. Tuli tossa yks päivä todistettuu että mun nukkumisella ei oo rajoja, jos on vähä lyhyemmät unet takana nii pystyn koisimaan melkeen vuorokauden...joo'o. Oli sen verran intensiivinen toukokuu ettei makselen varmaa vieläki niitä väsymyksiä. Mut pitää kyllä oikeesti saada tää kämppä vähä ihmismäisempään kuntoon ettei tarvi ilmottautua siihen maikkarin siivous-ohjelmaan. Joka ois kyllä ihan kiva ko sitte tänne tulis täti joka laittas paikat kuntoon. =)

Taijan vaan kylmästi heittää roskiin puolet tän kämpän kamoista. Joo. Moro!

np: Passion Pit - "The Reeling"
Sain aamulla Heidille ja mulle liput Madonnan konserttiin A-alueelle.

Siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset. En oo mikää yövyn-ulkona-jonottamassa-ja-itken-liput-saatuani Madonna-fani mut kyllä noi A-alueen liput vaan mieltä lämmittää, pärjää ilman tämmöstä: http://www.moominworldshop.fi/catalog/images/kaukoputki.jpg.

Datasin yöllä, ja aamulla ostin noi liput, ja tää johtiki sit siihen ett nukuin pommiin, ois pitäny mennä ryhmätapaamiseen...kahelta. Heräsin ko Jenni soitti 14:03 ett MORO MISSÄ OOTTE? No tota, täällä peiton alla möyrin. Fail. Jennii onneks lähinnä nauratti, ja eräs toinenki meijän ryhmäläinen jätti saapumatta paikalle (oletettavasti eri syistä). Sit alkoki UKKOSTAA ja mua pelotti eli jäin peiton alle piiloon :< Miks pitää ukkostaa toukokuussa, kerkee sitä myöhemminki. :<

Oon katellu vähä Housen tapahtumii ja täytyy sanoo ett kyllä toi vitoskauden vika jakso pitää varmaan kattoo jossain vaiheessa, vaikka muuten oonki menossa siinä mihin Suomessa aikoinaan jäätiin (miinus kaikki spoilerit mitä oon lukenu hahah).

Huomenna ruotsin koe, suullisen enkun esitelmä (ei saa käyttää muistiinpanoja, tukena vaan Powerpoint-slidet! miks, varmaa ny elämässä tulee hirveenä tilanteita joissa ei saa olla ees yhtä A4:sta muistiinpanoja :|) ja lakikoe, joka on netissä ja jonka saa tehä aikavälillä 06-24. Keskiviikkona Economics-esitelmä (joka me valmisteltiin tänää siellä ryhmätapaamisessa...not) ja torstaina Communicationii, Political English -koe ja 2000 sanan esseen palautus ja saksan portfolion kokoaminen. En jaksa. Tohon Pol. Engl. kokeeseen pitää lukee WIKIPEDIA-ARTIKKELEJA ja sanoja tyyliin (valkkasin sellasen jossa ei oo miljoonan rivin mittanen selitys :--D)

"subversive - tending to undermine, disrupt or overthrow something already established, as in lawlessness and violence are subversive of public order. A subversive individual or group is one that tries to undermine the existing form of society or government."

No ok mut ruotsi ny ehkä menee jotenki ja hmm. Katellaa. Oispa jo ens viikon torstaiii.

Viikonloppuna Leah tulee Suomeen hooray! :>

Menis suihq nuq nii vois osataki jotain huomenna. Ahaha oon muuten ihan koukussa tämmöseen ko Paramore "Fences". :--D No ei kai siinä mitää, parempi toi ko se pari viikkoo sitte soinu Lady Gagan "LoveGame"....

np: Madonna - "Material Girl"

Vappu oli vähä lame-o mut ihan kiva. Oltiin aamulla koulussa (tää on melkein kaikkien, etenki oululaisten mielestä ihan uskomatonta?) ja sit mentiin Kaisaniemeen nauttimaan auringosta ja yhdessäolosta ja semmosta. Anniina tuli Tampereelta randomisti käväseen ko sai kyydin ja näin sitä, se oli kivaa. :--D Kävin vaihtamassa haalarit pois ja menin Jennille istumaan pienellä porukalla. Sit mentiin Onnellaan, huoh. Siellä oli ihan kammottavaa, meinasin mennä Mollyyn moikkaan Virpiä mut lähinki kotiin, kuten Jenniki. Tänään oli tarkotus mennä Ullanlinnanmäelle mut en jaksanu lähtee mihinkään. :--D Jee.

Jaha, sikainfluenssa. Pari päivää olin seurailematta uutisia tossa reilu viikko sitte, ja sit ko menin nettiin kattomaan että mitäs maailmassa tapahtuu nii aijaa, joku SIKAINFLUENSSA. :< Vois mennä pois jo tuo, terv. bakteerit_ällöttää_88.

Oon nähny ihan kummia unia vaihteeks. Pari yötä sitten näin semmosta unta että kävelin jossain pimeessä talossa ja mun päälle hyppi kissoja. Whattt.

Taijan kattoo vähä Täydellisii naisia tai 30 Rockia. Tai sit katon Housen nii ett oon jenkkien tahdis...eli pari tuotantokautta. En taija. Ainii jes maanantaina 9am mennessä pitää palauttaa Kaisan & mun englannin esitelmän slidet. Pitäs varmaa ALOTTAA senki homman tekeminen...no onneks ei tarvi tehä kirjallista raporttii ko toi on suullisen enkun kurssi (mut sit toisaalta, ei saada käyttää muistiinpanoja ollenkaan, NICE).

Kävin leffassa keskiviikkona. Slumdog Millionaire, oli aika hyvä. Vois käydä ehk kattoon The Readerin myös. Bristolissa oli tosi kiva elokuvasali, verrattuna Tennis- ja Kinopalatsin saleihin. Haluaisin käydä Maximissa myös, se on kuulemma hieno.

Kuva: http://www.bfi.org.uk/lff/slumdog_millionaire

np: Yann Tiersen - "Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi"

OK OK OK OK OK OKMaanantai 20.04.2009 06:09

Oon ollu välkkynä nyt viikonloppuna:

uutiset: "...VR tilaa kaksikymmentä kaksikerroksista makuuvaunua..."
mää: Kakskytkakskerroksista makuuvaunua! Kakskytkakskerroksista makuuvaunua! Kakskytkakskerroksinen makuuvaunu!
äiti: ...kaksikymmentä...kaksikerroksista...makuuvaunua...
mää: :''''''''
DDD

mää: Hei, Otto-automaatit ei toimi tänä yönä kolmen ja kuuden välillä.
Hemppa: Ainii, ei toimikaan.
mää: Hei, käydään nostaan nyt ihan sikana kakskymppisii ja mennään kolmelta siihen automaatin viereen ja --
Hemppa: Ja mitä? Jaetaan ihmisille rahaa?
mää: :''''''''
DDD

OK!

np: Girls Aloud - "The Promise"
Hirvee nuha! Inhottava olo. Ja mulla on vapaaviikko, pitäis tehä kaikkee hyödyllistä ja hauskaa mut väsyttää ja paleltaa ja nukun kummallisiin aikoihin. Huomenna pakko pyykätä tai loppuu vaatteet kesken, torstaina pitää palauttaa yks iso etätehtävä tai joutuu kurssille uudestaan ens keväänä. Tulossa on myös "raivotanssimista" (itteeni lainatakseni) ja kavereita joista yhtä oon nähny viimeks livenä vuonna 2004 -- nää jutut ois jossain määrin kivempi kokee ilman tätä painetta poskissa. Oon myös suht kammottavan näkönen, just ja just voi raahautua ruokakauppaan ja videovuokraamoon (mun "ostokset" Filmtownissa makso muuten 6,66€...). Jos sais ittensä ylös huomenna johonki suht ok aikaan nii voisin kipasta parilla lähikirpparilla sillä aikaa ko pyykit pyörii pyykkituvan pesukoneessa.

Elliott Smith, ihana. Siirsin tän "XO" levyn koneelle iät ja ajat sitten mutta musta on kauan tuntunut että oon tarvinnut jotain piristävää musiikkia stressin keskelle, kunnes sitte joskus pari kk sitten kuuntelin koko levyn läpi ja huomasin että eihän tää oo mitenkään masentavaa, vähän surumielistä ehkä. Rahatilanteen helpottuessa pitää hankkia omaksi lisää Elliottia. Kuulostaa ehkä vähä pimeeltä, mutta tarvin musiikkia/puhetta melkein koko ajan. Istuin tässä tietokoneen ääressä vähän aikaa sitten niin että musiikit oli pois ja luin jotain tekstii netissä. Kävi sellanen juttu, jonka muistan jo lapsuudesta (sillon tää kävi ko luin kirjaa jossain hiljasessa huoneessa) -- kuulo jotenki herkistyy kauheesti ja ihan pienetki äänet kuulostaa hirveen lujilta. Käyköhän muille ihmisille joskus näin? :--D Sillon pienenä ko luin, sivujen käätämisen ääni alko kuulostaa tosi kovalta ja sit piti aina vähäks aikaa lähtee tepasteleen jonnekki ja vaikka puhuun äidille tai iskälle tai jotain.

Rahatilanteeni on siis heikohko. En oo oikeen sopeutunu siihen että rahaa tulee monta sataa euroa vähemmän per kuukausi ko ennen (koska en siis enää käy töissä). Tosin onpa mulla rahaa kiinni tilapäisissäki jutuissa kuten muille ostamissani keikkalipuissa, että pitää varmaan niitä ruveta karhuamaan. >:--D True friend, viikko ennen opintotuen tulemista "u owe me moneyz guise". No eiiii.

Nyt ehkä vähä elokuvaa tai suihkuu tai ruokaa tai unta tai jotain.

np: Veronica Maggio - "Stopp"

YOU FASCINATE AND MAGNETIZE MELauantai 28.02.2009 06:18

Ko näin ton kuvan nii olin eka sillee "missä se neljäs on?". :<

Nää tän vuotiset oli ehkä parhaat Oscarit ikinä (= no shiis oon kattonu vissii kuudet nyt). Tykkäsin tosi paljon. Etenki siitä miten paras näyttelijä -ehdokkaat esiteltiin. Kate! Jes. En oo ees nähny The Readeria ("The Reader, I haven't seen The Reader" lololol) mut Kate sai ton tavallaan sekä siitä että Revolutionary Roadista. Olin mesessä Elinan kanssa koko gaalan ajan ja oli kivaa. :
))

Joo mites toi eilinen sitten. BLOC PARTY. Oli aivan mahtava keikka. Loistavia livenä. Herkistyin Signsin aikana miltei kyyneliin :--OOO ja sit välillä riehuin ja tökin Elinaa kyynerpäällä päähän. Blocin pojjaat soitti konsertin loppupuolella ääniklipin Christian Balen raivoilusta ja lollasin ja huusin OH GOOD (youtube: Christian Bale Bale Out). Keikan jälkeen tultiin Ainon kaa meille vaihtamaan vaatteita ja kuuntelemaan Bale Outtia. Joskus hyvin myöhään päästiin viimein jatkoille Virgin Oiliin missä Bloc Partyn vokalisti Kele Okereke alko just pyörittelemään levyjä. Tein elämäni hienoimman teon kun kiipesin lavalle ovelasti näyttämään kännyyni kirjoittamaa viestiä "Christian Bale's Bale Out? :)" Kelelle ja se nauroi.<3 Life = complete. Loppuilta meni hämmentävissä merkeissä -- mm. tanssittiin myöhemmin sillä samaisella lavalla jossa oli sit myös Bloc Partyn Russell ja Matt. Pilkun jälkeen tultiin Ainon kaa mun kämpille syömään Chicken McNuggetseja ja Aino selitti horoskooppimerkeistä. Vähä ennen aamukymppii Aino lähti kouluun ja mää painoin torkkua muutaman tunnin ja sit oonki lähinnä ihastellu omia hiuksiani (kävin suihqs sillon yöllä ja nää asettu jotenki maagisesti!) ja täyttäny työhakemuksia ja kuunnellu musiikkia. Huomenna taas ihmisten ilmoille lol.

Ja nyt kello onki neljä ja hienoa että oon edelleen hereillä.........nyt meen laittamaan pisteen tämmöselle q-q-miselle (toi ei tainnu ihan toimia).

np: Bloc Party - "Halo"
NÄHÄÄ 6.8. TUOLLA JOSSAIN SAARESSA

C-ALUEELLA

LIPPUPISTE VOI VÄHÄC IMASTA

Odottelin tosiaan 7.20-10.20 Ärrällä (lipunmyynti "alkoi" 9.00, olin toka jonossa, hieman myöhemmin eka) ja 10.20 mennessä ei oltu yhtään lippua saatu tulostettua. Heidiä onneks lykästi Kokkolassa jo aiemmin ja se sai sieltä kaks lippuu. Kalahallin Lippupisteessä ekat jonottajat oli saaneet A-alueen liput, muille C:tä.

Lippupisteen hommathan oli qsassu jo Morrisseyn ja Bruce Springsteenin lippujenmyynnissä. Countdown to Lippupisteen lopettaminen 5, 4, 3, 2... No ok ehkä 80 000 lippuun on vähän vaikee varautua mut jos esim. toi lipunmyynti Ärrällä ei toimi niin miks ne pitää sitä systeemiä yllä? Sellanenki kiva ylläri tuli myös jonottajien tietoon hetkeä ennen ysiä, että Ärrillä myydään vain C-alueen lippuja. Tän tiedon tullessa tunnelma oli käsinkosketeltava.

NO PAREMPI C ON HUONOT LIPUT KO EI LIPPUJA OLLENKAAN

...just ja just. =)

Kuva: last.fm/music/Madonna

np: Cut Copy - "Hearts On Fire (Calvin Harris remix)"
Hahah lähen 07:35 junalla Helsinkiin ja mitä teen tällä hetkellä: luen muotiblogeja hiukset likasina ja laukku pakkamattomana. :--D Muotiblogit saa mut tuntemaan oloni niiiin saamattomaks, joskus muinaisina vuosina sentään vähä mietin miten pukeuduin mut nykyään vaan heitän jotain randomii päälle ja lompsin kouluun. %--D Mun on vähintäänki pakko poistaa nää puoliks kuoriutuneet tummanpunaset kynsilakat ennen ko meen nukkumaan...ja käydä suihkussa ja pakata...ja sit voisinki oikeestaan siirtää pari leffaa läppärille ja lähtee suoraan junaan. Mmkay.

np: Osmo Ikonen - "Storm" (Wikipedia-fakta: käynyt Kaustisen musiikkilukion)
Eivvv, datis mikä datis -- nousin äsken koneelta ja mun jalka oli nii puutunu ett KAADUIN MAAHAN.

Revolutionary Road tulee ensi-iltaan huomenna. Meen kattoon sen ens viikolla. Hyvä mainos pyörii telkkaris. "Golden Globe -voittaja Kate Winslet. Leonardo DiCaprio. Kate Winslet. Revolutionary Road. Elokuvateattereissa 30.1"...nii tässä elokuvassa oli Kate Winslet, vai?

Täällä sitä vaa valvotaan! Väsymys on menny jo ohi. Qualitative and Quantitave Research Methods -kurssilla olin kirjottanut tunnin passiivisen kuuntelun jälkeen (ja yhteensä yhdeksän tunnin koulussa istumisen jälkeen) muistiinpanopaperilleni kurssin nimen, päiväyksen ja oman nimeni. Yhtäaikainen katsahdus paperiini aiheutti Sannassa ja minussa mystisiä naurun pidättelystä johtuvia korahduksia, minkä jälkeen keskityin piirtämään paperiini isokätistä hahmoa.

Aamulla herätessäsi löydät vierestäsi alastoman matematiikan opettajasi. Miten reagoit? - Mulla ei oo matematiikan opettajaa.
Kliseinen kysymys: Mitä ottaisit mukaasi autiolle saarelle? - Aurinkovoidetta.
Entäpä jos heräisitkin tuntemattoman, mutta supersöpön kundin vierestä? Oletetaan, että olet sinkku. - Keittäsin kahvia.
Sama kysymys, mutta entä jos olisitkin varattu? - Keittäsin kahvia.
Idolisi kävelee vastaan kadulla. Mitä teet? - Huudan ett omg!
Joukko Teletappeja tahtoo antaa sinulle ison halin. Suostutko? - En.
Tahtoisitko olla maailman suurin Pokémon mestari? - Mää OON maailman suurin Pokémon-mestari.
Löydät uuden portin Narniaan. Menetkö sinne? - Mää OON löytäny uuden portin Narniaan ja menny sinne.
Saat kirjeen, jossa kerrotaan, että pääset opiskelemaan Tylypahkaan. Innostutko vai jäätkö mielummin vanhaan kouluusi? - Mää OON opiskellu Tylypahkassa.
Sinut suljetaan viikoksi samaan huoneeseen Marilyn Mansonin kanssa. Ahdistaako? Oletko vielä hengissä viikon kuluttua? - Mää OON...ok mitä nää kysymykset on?
Pystytkö pelaamaan tietokoneella 24 tuntia putkeen? - Pelaamaan? Quick Fire Poolia? En varmaankaa.
Muuttaisitko asumaan Santa Justaan Serranoiden taloon? - En. En tiiä mimmonen se on mut en muuttais Espanjaan.
Palataanpa hetkeksi 2. kysymykseen. Miten reagoisit, jos autiosaarella olisi sinun lisäksesi Britney Spears? - "Haluuksää aurinkovoidetta?"
Löydät kyseiseltä saarelta suurimman aarteesi. Se on... - Moccamaster.
Mikä on mielentilasi juuri nyt? - Väsyttää.
Oletko sekoillut alkoholin kanssa? - Med och utan.
Miltä tuntuu seistä vesisateessa? - Talvella veemäiseltä, kesällä ihan kivalta.
Jos Suomella olisi varaa, pitäisikö kaikille naisille kustantaa ilmaiset siteet/tamponit/kuukupit, koska naiset eivät voi kuukautisilleen mitään? - Jos Suomella olisi SIKANA YLIMÄÄRÄSTÄ RAHAA nii why not. Vois kustantaa mulle myös Nintendo Wiin.
Mitä ystäväsi pitäisi tehdä, jotta hän menettäisi luottamuksesi? - Pettää mun luottamus.
Itketkö koskaan ilosta? Miksi/miksi et? - En. Itkeminen ei yleensä liity mun iloitsemiseen.
Millaisena ihmisenä haluaisit muiden ihmisten muistavan sinut kun olet kuollut? - Lihaksikkaana. No wtf emt kivana?!
Millä puhdistat meikit? - Lumene Arctic Cloudberry -puhdistusgeeli.
Jos maailmassa olisi vain yksi kangaslaatu, mikä se olisi ja miksi? - Varmaa puuvilla.
Kauheinta mitä isällesi voisi tapahtua? - No huh mietipä. :<
Oletko koskaan herännyt lattialta? - Yes.
Kestäisikö ystävyyssuhteesi sen, jos asuisitte toisella puolella Suomea? - On kestäneet.
Mitä uutta söit/joit viimeksi? Oliko hyvää? - Join maitoo, syön purkkaa.
Mitä olisit valmis tekemään mielipiteidesi puolesta? - ...Riippuu asiasta?
Tupakoiko suurin osa ystävistäsi? - Ei.
Miten haluaisit herätä seuraavana aamuna? - Levänneenä.
Kerro 3 parasta näyttelijää. - Vaihtuu joka toinen päivä mut: Hugh Laurie, Meryl Streep, Kate Winslet. Ja Katherine Hepburn mut se ei kuulu mihinkään listoihin, se on vaan awesome.
Kuinka vanhana aloitit meikkaamisen ? ( jos meikkaat. ) - Varmaa joskus ~12v. laitoin jotain ripsivärii tms.
Kuvaile millaiset hiukset sinulla on. - Vaaleat, korvien ja olkapäiden välille ulottuvat, kuohkeat. =D
Missä tapahtumassa olit viimeksi ? - Henkilökohtaisessa Qualitative and Quantitave Research Methods -tunnin ruumiistairtautumistapahtumassani.
Juotko humalahakuisesti ? - Juon hilpeyshakuisesti.............
Millaista ulkotakkia käytät tähän aikaan vuodesta ? - No tänään mulla oli lyhyehkö tummanlila villakangastakki.
Kuinka monet farkut omistat ? - Semmosii mitä käytän on ehkä jotku seittemät.
Kuka maksaa vaateostoksesi ? - Mää. Suomen valtio.
Kun puhut itsestäsi, sanotko minä, mä, mie, mää, meitsi vai jokin muu ? - Mä(ä).
Odotatko jo joulua ? - En.
Onko yhdessäkään vaatteessasi hakaneulaa nyt? Jos on, miksi? - Ei.
Mitä lajia haluaisit harrastaa, mutta et voi? Miksi et voi harrastaa sitä? - Sellonsoittoa. En osaa soittaa selloa enkä omista sellaista. Hahah sellonsoitto, LAJEISTA parhain. No jos nyt on pakko joku urheilulaji nii seeprahippa. En voi harrastaa sitä koska Suomessa ei oo seeproja ja oon muutenki niille allerginen. =(
Loukkaannutko/loukkaantuisitko pahasti, jos joku lukisi päiväkirjaasi? - Joo jos joku lukis tätä mun galepäivistä nii VÄLIT POIKKI. En pidä sellasta paperiversioo, koska en osaa kirjottaa siihen mitää sen tärkeempää ko tännekään koska en haluu että joku on kamala ja lukee sen salaa.
Miten viimeksi yllätit jonkun ihmisen positiivisesti? - Informoin Heidii Madonnan Suomen keikasta ja jutusteltiin puhelimessa kauan.
Oletko löytänyt itsellesi sopivan meikkivoiteen? - MaxFactor Lasting Performance.
Käytätkö kantaaottavia t-paitoja? - En...?
Onko huoneessasi sohvaa tai nojatuolia? Jos on, millainen? - Ruskee nahkasohva, jossa on parempi nukkuu ko suurimmassa osassa maailman sängyistä.
Onko jonkun muun kuin kumppanin suuteleminen mielestäsi pettämistä? - Aika vaikee kuvitella tilannetta jossa tollanen ois hyväksyttävää eli hmm, joo.
Miten kulutat aikaasi juna/bussi/jne matkoilla? - Luen lehtiä/kirjaa, dataan, katon leffaa läppäriltä, kuuntelen musiikkia.
Jos otat meikkipussin mukaan kouluun/töihin, mitä sieltä löytyy? - Meikkejä.
Kuinka hyvin syöt koulu/työpaikkalounaalla? - Riippuu ruuasta! Jos se ei maistu esim. pipareilta nii iha ok:sti.
Mitä vaatteita yhdistäisit minihameeseen luodaksesi sinulle sopivan asukokonaisuuden? - Väljähkön paidan, paksut sukkahousut, matalakantaiset saappaat.
Mihin kirjaan sinun pitäisi tarttua seuraavaksi? - "Even You Can Learn Statistics!"
Mihin kategoriaan muut ihmiset luultavimmin laittaisivat sinut (esim. pissis, emo, urheilija jne.)? - Datis.
Kuinka usein tuskailet, kun et ymmärrä sen sukupuolen käytöstä, josta olet kiinnostunut? - Välillä.
Oletko hyvä pelaamaan tennistä? - Oon oikee Boris Becker.
Oletko koskaan kirjoittanut rakkauskirjettä? Annoitko sen jollekin? - En.
Halaatko ystäviäsi usein? - En kovin.
Jos joku pyytää sinulta suudelmaa, saako hän sen? - Sen näkee sitte. =)
Millainen rooli sinulla on perheessäsi? - Äiti, isä, lapsi, koira, punainen tupa ja perunamaa.
Jos muut käskevät sinua juomaan alkoholia, juotko sitä? - Pakon edessä tottakai. 8<
Missä kengissä viihdyt tällä hetkellä parhaiten? - Ruskeissa saappaissa.
Onko kasvojesi muoto pyöreä, neliskulmainen, sydämenmuotoinen vai ovaali? - Kartio.
Millaisia kukkia haluaisit saada naistenpäivänä? - En oo hirveen nirso mitä kukkiin tulee.....
Mitä juot, jos tunnet olosi flunssaiseksi? - Viinaa. No just kidding. Kahvia. Juon kahvia myös kun tunnen oloni terveeksi.
Millainen olisi unelmiesi ystävänpäivä? - Voittaisin lotossa ja keksisin parannuskeinon aidsiin.
Jos olet joskus kokeillut tupakointia ja lopettanut sen, miksi lopetit? - Tupakointi on epäterveellistä. terv. Terveyden Lähettiläs A-G
Oletko koskaan ostanut kondomeja kaupasta? - En.
Onko lompakossasi tällä hetkellä yhtään seteliä? - En usko.
Oletko tyytyväinen painoosi? Jos et, miksi? - En.
Minkä merkkiset lakanasi ovat, joissa nukut tällä hetkellä? - Louis Vuitton!!!
Mitä tuoksua olet käyttänyt eniten viime aikoina? - Eniten varmaan Puma: I'm Going. = Puuma: Lähen vetään.
Keskusteletko ystäviesi kanssa avoimesti seksistä? - En kovin.
Mitä yleensä syöt aamupalaksi? Syötkö tarpeeksi aamuisin? - Leivän ja kahvia.
Mitä asiaa odotat tällä hetkellä eniten? - Ulkomaanmatkaa jota ei oo vielä suunniteltu, päätetty saati varattu. Polttava matkakuume mut en oikein tiedä minne, milloin, kenen kanssa jne.
Kysy äidiltäsi, mitä mieltä hän on vaatteistasi, jotka sinulla nyt on päällä? - Äiti nukkuu Kokkolassa.
Mitä lukee kännykässäsi 2. viestissä? - "Kuka on Antti? Mistä Sinä sen tunnet? Miksei se soita minulle? Mikä kirje?" armaalta veljeltäni. Mainittakoon että hän onnistui lukemaan kyseessä olevan henkilön nimen väärin lähettämästäni tekstiviestistä, kuvittelee minulla olevan suhteettomat määrät informaatiota ("Miksei se soita minulle?") ja tässä ampuu viestinviejää eli minua.
Mitä bestiksesi sanoi sinulle viimeksi? - lol bestis. "Heihei".
Katso levyhyllysi 8 levy, mikä se on? (ylhäältä alaspäin) - Kylie Minogue "Can't Get You Out Of My Head" -single.
Minkä merkkistä hiuslakkaa käytät? - Erisan.
Kun katsot peiliin, mitä näet? - Varmaan itteni.
Kuunteletko tällähetkellä musiikkia? - Joo.
Jos kuuntelet, mitä? - Elliott Smith - "A Question Mark"
Mikä kappale saa tanssijalkasi liikkeelle? - N.A.S.A. - "Gifted (feat. Kanye West, Santogold & Lykke Li)"
Mikä kappale saa sinut iloiseksi? - Jens Lekman - "The Opposite Of Hallelujah"
Oletko koskaan fanittanut Tuiskua? - En.
Good Charlotte vai Private line? - Good Charlotte.
Sytkä vai tulitikut? - Tulitikut, kickin' it old school.
Onko seksi harrastuksista paras? - Seksi^Harrastuksista^Paras IRC-Gallerian mukaan ainakin 1689 ihmistä ajattelee näin. Kahdenkymmenen mielestä paras harrastus on sen sijaan airsoft: AirSoft harrastuksista paras <33.
Panisitko? - En.
Jeesus tulee, otatko kopin? - Kai mun täytyy!
Miksi banaaneissa on naruja? - Jotta apinoilla olisi jotain pohdittavaa.
Kuulakärkikynä vai lyijykynä? - Kuulakärkikynä.
Oletko koskaan toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta? - En.
Aiotko syödä pääsiäisenä paljon munia? - En.
Mitä mieltä olet koulukiusaajista? - Surullista ettei niillä oo muuta tekemistä.
Onko sinua koulukiusattu? - Jotain huoriteltu. Joo minähän se, vanha portto.
Oletko sinä koulukiusannut? - Oon varmaa sillee ett en oo ottanu leikkiin mukaan tms.
Roikkuvat korvikset vai napit? - Napit.
Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Oon viilee, ihan jäätä, pahan vallan päivät päätä?" - En tiiä.
Montako kelloa huoneessasi on? - Yks rannekello, kännykän kello, tietokoneen kello.
Oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen vieressä harrastamatta seksiä? - Joo.
Onko seinälläsi seinälippuja? - Lol ei.
Onko sinulla sormuksia? - Ei.
Oletko kokeillut huumeita? - En.
Mikä on ruoka, jota ajatellessakin nousee ylös? - Ei tuu mieleen.
Kuka on gallerian söpöin mielestäsi? - Elenandaron&image_id=90575586 <- Tää niin lasketaan. Kyseessä ei oo toi oletuskuvassa oleva mies. Clickity-click.
Onko Nightwish mitään ilman Tarjaa? - Lol Nightwish.
Mitä mieltä olet partiosta? - Mulla on salapoliisi-merkki.

np: Final Fantasy - "Took You Two Years To Win My Heart"
(Tää Final Fantasy ei oo mitää musiikkia niistä peleistä vaan kanadalainen bändi. Rajansa dataamisellaki.)