IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

NII JOOTorstai 03.09.2009 22:55

Tämmönen ii är see galleriaki oli olemassa.

Tässä vähä aiheita joista en jaksa kirjottaa: kesä, kaverit, työharjottelu, Madonna, Flow Festival, Espoo Ciné, past, present & the future. Katellaan.

Kuva elokuvasta Il y a longtemps que je t'aime (I've Loved You So Long).

np: Florence + The Machine - "Hurricane Drunk"
Nii joo, Heidi matkasi Kuopiosta tänne pääsykokeisiin ja sillä oli kaks Finnkinon ilmaislippuu joten käytiin kattomassa The Reader. Se oli hyvä, tykkäsin ehkä jopa enemmän ko Slumdog Millionairesta. Näytös oli Maximin kakkossalissa, joka oli tosi hieno, siellä oli kaiverruksia seinässä. :----D Kate Winslet oli tässäki leffassa ihan älyhyvä. Toi poikaki oli hyvä, vaikka yhesti meinattiin vähä lollata ko se on saksalainen/näytteli saksalaista (Saksaan sijoittuvassa leffassa kaikki luonnollisesti puhuvat englantia saksalaisella aksentilla, hmm...) ja huus "WE'RE TRÄING TO UNDERZTÄND!!!". Mut jos nää mun epäolennaiset kommentit jättää huomiotta nii: hyvä leffa tuo The Reader!

Kouluki meni muuten aika hyvin, suorastaan ylitin itteni. :--D No ok saksa meni vähä huonommin mut SO IST DAS LEBEN. Saksaa en tuu varmaa ikinä oppimaan kunnolla mikäli en lähe sinne oikeen olemaan, mielellään jonneki semmoselle alueelle missä kukaan ei puhu englantia ja kaikki on hyvin kärsivällisiä...

Kuva: http://www.viennareview.net/story/02463-schlink-screen

np: Passion Pit - "Little Secrets"
Passion Pit! Elina kerto mulle tästä, onpa hyvä bändi. Biisit toisiinsa nähden eri tyylisiä mut kaikki hyviä. :> Mun tän kesän jamzzejä on ainaki tän Passion Pitin "Little Secrets" ja Katy Perryn "Waking Up In Vegas". HATERS TO THE LEFT! :--D

Passion Pit - "Sleepyhead" http://www.youtube.com/watch?v=5bfseWNmlds
Passion Pit - "The Reeling" http://www.youtube.com/watch?v=qVstHPhaJ6M
Passion Pit - "Little Secrets" http://www.youtube.com/watch?v=zzQNSGwD7qY
Katy Perry - "Waking Up In Vegas" http://www.youtube.com/watch?v=t7YFAP4myMw

Käytiin Elinan kaa vähä tanssaamassa MSTRKRFTin tahtiin, hauskaa oli, mutta emt...ei ne kyllä ihan nii hyviä ollu livenä ko odotin. :--o Voi johtuu siitä, että olin sitä edeltävällä kerralla kattomassa Girl Talkia, joka oli niin uskomaton, että siitä on vaikee pistää paremmaks. :>

Pöytätietsikkaki sekos.<3 Nettiyhteys pelaa, mut se ei suostu menemään nettiin Mozillalla, IE:llä eikä Google Chromella. Se ei myöskään tunnista muistitikkuja. Oon nyt dataillu miniläppärillä muutaman viikon. Pikkuhiljaa oon oppinu painaan näitä nappeja sillee että tää ottaa jopa melkeen jokaisen kirjaimen. Mulla oli tos jotain ongelmia n-nappulan kaa ja sanoin että rupeen käyttään sen tilalla viivaa eli -. Mut Iidalta tuli parempi ehdotus eli M-I. Todellakim-i!

Hemppa lähti Armeniaan. Oisin ehkä päässy mukaan, eli n. viikko Jerevanissa ja pari päivää Riiassa (lennot sen kautta), EU maksaa 70% matkakuluista ja majoitus ja ruoka Jerevanissa ilmasia (= n. 200€ reissu yhteensä). Ois kyllä ollu ihan jeez mutta oon ihan köyhä tällä hetkellä. En tiiä mitä sitä keksis tälle kesälle. Tekis hirveesti mieli ulkomaille mut jää varmaan Tallinnan reissuun tjv. ;>

Kokkolaan pitäis, mut pitäis myös siivota. :--D En oo saanu juuri mitään aikaseks. Dataillu ja nukkunu. Tuli tossa yks päivä todistettuu että mun nukkumisella ei oo rajoja, jos on vähä lyhyemmät unet takana nii pystyn koisimaan melkeen vuorokauden...joo'o. Oli sen verran intensiivinen toukokuu ettei makselen varmaa vieläki niitä väsymyksiä. Mut pitää kyllä oikeesti saada tää kämppä vähä ihmismäisempään kuntoon ettei tarvi ilmottautua siihen maikkarin siivous-ohjelmaan. Joka ois kyllä ihan kiva ko sitte tänne tulis täti joka laittas paikat kuntoon. =)

Taijan vaan kylmästi heittää roskiin puolet tän kämpän kamoista. Joo. Moro!

np: Passion Pit - "The Reeling"
Sain aamulla Heidille ja mulle liput Madonnan konserttiin A-alueelle.

Siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset. En oo mikää yövyn-ulkona-jonottamassa-ja-itken-liput-saatuani Madonna-fani mut kyllä noi A-alueen liput vaan mieltä lämmittää, pärjää ilman tämmöstä: http://www.moominworldshop.fi/catalog/images/kaukoputki.jpg.

Datasin yöllä, ja aamulla ostin noi liput, ja tää johtiki sit siihen ett nukuin pommiin, ois pitäny mennä ryhmätapaamiseen...kahelta. Heräsin ko Jenni soitti 14:03 ett MORO MISSÄ OOTTE? No tota, täällä peiton alla möyrin. Fail. Jennii onneks lähinnä nauratti, ja eräs toinenki meijän ryhmäläinen jätti saapumatta paikalle (oletettavasti eri syistä). Sit alkoki UKKOSTAA ja mua pelotti eli jäin peiton alle piiloon :< Miks pitää ukkostaa toukokuussa, kerkee sitä myöhemminki. :<

Oon katellu vähä Housen tapahtumii ja täytyy sanoo ett kyllä toi vitoskauden vika jakso pitää varmaan kattoo jossain vaiheessa, vaikka muuten oonki menossa siinä mihin Suomessa aikoinaan jäätiin (miinus kaikki spoilerit mitä oon lukenu hahah).

Huomenna ruotsin koe, suullisen enkun esitelmä (ei saa käyttää muistiinpanoja, tukena vaan Powerpoint-slidet! miks, varmaa ny elämässä tulee hirveenä tilanteita joissa ei saa olla ees yhtä A4:sta muistiinpanoja :|) ja lakikoe, joka on netissä ja jonka saa tehä aikavälillä 06-24. Keskiviikkona Economics-esitelmä (joka me valmisteltiin tänää siellä ryhmätapaamisessa...not) ja torstaina Communicationii, Political English -koe ja 2000 sanan esseen palautus ja saksan portfolion kokoaminen. En jaksa. Tohon Pol. Engl. kokeeseen pitää lukee WIKIPEDIA-ARTIKKELEJA ja sanoja tyyliin (valkkasin sellasen jossa ei oo miljoonan rivin mittanen selitys :--D)

"subversive - tending to undermine, disrupt or overthrow something already established, as in lawlessness and violence are subversive of public order. A subversive individual or group is one that tries to undermine the existing form of society or government."

No ok mut ruotsi ny ehkä menee jotenki ja hmm. Katellaa. Oispa jo ens viikon torstaiii.

Viikonloppuna Leah tulee Suomeen hooray! :>

Menis suihq nuq nii vois osataki jotain huomenna. Ahaha oon muuten ihan koukussa tämmöseen ko Paramore "Fences". :--D No ei kai siinä mitää, parempi toi ko se pari viikkoo sitte soinu Lady Gagan "LoveGame"....

np: Madonna - "Material Girl"

Vappu oli vähä lame-o mut ihan kiva. Oltiin aamulla koulussa (tää on melkein kaikkien, etenki oululaisten mielestä ihan uskomatonta?) ja sit mentiin Kaisaniemeen nauttimaan auringosta ja yhdessäolosta ja semmosta. Anniina tuli Tampereelta randomisti käväseen ko sai kyydin ja näin sitä, se oli kivaa. :--D Kävin vaihtamassa haalarit pois ja menin Jennille istumaan pienellä porukalla. Sit mentiin Onnellaan, huoh. Siellä oli ihan kammottavaa, meinasin mennä Mollyyn moikkaan Virpiä mut lähinki kotiin, kuten Jenniki. Tänään oli tarkotus mennä Ullanlinnanmäelle mut en jaksanu lähtee mihinkään. :--D Jee.

Jaha, sikainfluenssa. Pari päivää olin seurailematta uutisia tossa reilu viikko sitte, ja sit ko menin nettiin kattomaan että mitäs maailmassa tapahtuu nii aijaa, joku SIKAINFLUENSSA. :< Vois mennä pois jo tuo, terv. bakteerit_ällöttää_88.

Oon nähny ihan kummia unia vaihteeks. Pari yötä sitten näin semmosta unta että kävelin jossain pimeessä talossa ja mun päälle hyppi kissoja. Whattt.

Taijan kattoo vähä Täydellisii naisia tai 30 Rockia. Tai sit katon Housen nii ett oon jenkkien tahdis...eli pari tuotantokautta. En taija. Ainii jes maanantaina 9am mennessä pitää palauttaa Kaisan & mun englannin esitelmän slidet. Pitäs varmaa ALOTTAA senki homman tekeminen...no onneks ei tarvi tehä kirjallista raporttii ko toi on suullisen enkun kurssi (mut sit toisaalta, ei saada käyttää muistiinpanoja ollenkaan, NICE).

Kävin leffassa keskiviikkona. Slumdog Millionaire, oli aika hyvä. Vois käydä ehk kattoon The Readerin myös. Bristolissa oli tosi kiva elokuvasali, verrattuna Tennis- ja Kinopalatsin saleihin. Haluaisin käydä Maximissa myös, se on kuulemma hieno.

Kuva: http://www.bfi.org.uk/lff/slumdog_millionaire

np: Yann Tiersen - "Comptine D'un Autre Été, L'après-Midi"

OK OK OK OK OK OKMaanantai 20.04.2009 06:09

Oon ollu välkkynä nyt viikonloppuna:

uutiset: "...VR tilaa kaksikymmentä kaksikerroksista makuuvaunua..."
mää: Kakskytkakskerroksista makuuvaunua! Kakskytkakskerroksista makuuvaunua! Kakskytkakskerroksinen makuuvaunu!
äiti: ...kaksikymmentä...kaksikerroksista...makuuvaunua...
mää: :''''''''
DDD

mää: Hei, Otto-automaatit ei toimi tänä yönä kolmen ja kuuden välillä.
Hemppa: Ainii, ei toimikaan.
mää: Hei, käydään nostaan nyt ihan sikana kakskymppisii ja mennään kolmelta siihen automaatin viereen ja --
Hemppa: Ja mitä? Jaetaan ihmisille rahaa?
mää: :''''''''
DDD

OK!

np: Girls Aloud - "The Promise"
Hirvee nuha! Inhottava olo. Ja mulla on vapaaviikko, pitäis tehä kaikkee hyödyllistä ja hauskaa mut väsyttää ja paleltaa ja nukun kummallisiin aikoihin. Huomenna pakko pyykätä tai loppuu vaatteet kesken, torstaina pitää palauttaa yks iso etätehtävä tai joutuu kurssille uudestaan ens keväänä. Tulossa on myös "raivotanssimista" (itteeni lainatakseni) ja kavereita joista yhtä oon nähny viimeks livenä vuonna 2004 -- nää jutut ois jossain määrin kivempi kokee ilman tätä painetta poskissa. Oon myös suht kammottavan näkönen, just ja just voi raahautua ruokakauppaan ja videovuokraamoon (mun "ostokset" Filmtownissa makso muuten 6,66€...). Jos sais ittensä ylös huomenna johonki suht ok aikaan nii voisin kipasta parilla lähikirpparilla sillä aikaa ko pyykit pyörii pyykkituvan pesukoneessa.

Elliott Smith, ihana. Siirsin tän "XO" levyn koneelle iät ja ajat sitten mutta musta on kauan tuntunut että oon tarvinnut jotain piristävää musiikkia stressin keskelle, kunnes sitte joskus pari kk sitten kuuntelin koko levyn läpi ja huomasin että eihän tää oo mitenkään masentavaa, vähän surumielistä ehkä. Rahatilanteen helpottuessa pitää hankkia omaksi lisää Elliottia. Kuulostaa ehkä vähä pimeeltä, mutta tarvin musiikkia/puhetta melkein koko ajan. Istuin tässä tietokoneen ääressä vähän aikaa sitten niin että musiikit oli pois ja luin jotain tekstii netissä. Kävi sellanen juttu, jonka muistan jo lapsuudesta (sillon tää kävi ko luin kirjaa jossain hiljasessa huoneessa) -- kuulo jotenki herkistyy kauheesti ja ihan pienetki äänet kuulostaa hirveen lujilta. Käyköhän muille ihmisille joskus näin? :--D Sillon pienenä ko luin, sivujen käätämisen ääni alko kuulostaa tosi kovalta ja sit piti aina vähäks aikaa lähtee tepasteleen jonnekki ja vaikka puhuun äidille tai iskälle tai jotain.

Rahatilanteeni on siis heikohko. En oo oikeen sopeutunu siihen että rahaa tulee monta sataa euroa vähemmän per kuukausi ko ennen (koska en siis enää käy töissä). Tosin onpa mulla rahaa kiinni tilapäisissäki jutuissa kuten muille ostamissani keikkalipuissa, että pitää varmaan niitä ruveta karhuamaan. >:--D True friend, viikko ennen opintotuen tulemista "u owe me moneyz guise". No eiiii.

Nyt ehkä vähä elokuvaa tai suihkuu tai ruokaa tai unta tai jotain.

np: Veronica Maggio - "Stopp"

YOU FASCINATE AND MAGNETIZE MELauantai 28.02.2009 06:18

Ko näin ton kuvan nii olin eka sillee "missä se neljäs on?". :<

Nää tän vuotiset oli ehkä parhaat Oscarit ikinä (= no shiis oon kattonu vissii kuudet nyt). Tykkäsin tosi paljon. Etenki siitä miten paras näyttelijä -ehdokkaat esiteltiin. Kate! Jes. En oo ees nähny The Readeria ("The Reader, I haven't seen The Reader" lololol) mut Kate sai ton tavallaan sekä siitä että Revolutionary Roadista. Olin mesessä Elinan kanssa koko gaalan ajan ja oli kivaa. :
))

Joo mites toi eilinen sitten. BLOC PARTY. Oli aivan mahtava keikka. Loistavia livenä. Herkistyin Signsin aikana miltei kyyneliin :--OOO ja sit välillä riehuin ja tökin Elinaa kyynerpäällä päähän. Blocin pojjaat soitti konsertin loppupuolella ääniklipin Christian Balen raivoilusta ja lollasin ja huusin OH GOOD (youtube: Christian Bale Bale Out). Keikan jälkeen tultiin Ainon kaa meille vaihtamaan vaatteita ja kuuntelemaan Bale Outtia. Joskus hyvin myöhään päästiin viimein jatkoille Virgin Oiliin missä Bloc Partyn vokalisti Kele Okereke alko just pyörittelemään levyjä. Tein elämäni hienoimman teon kun kiipesin lavalle ovelasti näyttämään kännyyni kirjoittamaa viestiä "Christian Bale's Bale Out? :)" Kelelle ja se nauroi.<3 Life = complete. Loppuilta meni hämmentävissä merkeissä -- mm. tanssittiin myöhemmin sillä samaisella lavalla jossa oli sit myös Bloc Partyn Russell ja Matt. Pilkun jälkeen tultiin Ainon kaa mun kämpille syömään Chicken McNuggetseja ja Aino selitti horoskooppimerkeistä. Vähä ennen aamukymppii Aino lähti kouluun ja mää painoin torkkua muutaman tunnin ja sit oonki lähinnä ihastellu omia hiuksiani (kävin suihqs sillon yöllä ja nää asettu jotenki maagisesti!) ja täyttäny työhakemuksia ja kuunnellu musiikkia. Huomenna taas ihmisten ilmoille lol.

Ja nyt kello onki neljä ja hienoa että oon edelleen hereillä.........nyt meen laittamaan pisteen tämmöselle q-q-miselle (toi ei tainnu ihan toimia).

np: Bloc Party - "Halo"
NÄHÄÄ 6.8. TUOLLA JOSSAIN SAARESSA

C-ALUEELLA

LIPPUPISTE VOI VÄHÄC IMASTA

Odottelin tosiaan 7.20-10.20 Ärrällä (lipunmyynti "alkoi" 9.00, olin toka jonossa, hieman myöhemmin eka) ja 10.20 mennessä ei oltu yhtään lippua saatu tulostettua. Heidiä onneks lykästi Kokkolassa jo aiemmin ja se sai sieltä kaks lippuu. Kalahallin Lippupisteessä ekat jonottajat oli saaneet A-alueen liput, muille C:tä.

Lippupisteen hommathan oli qsassu jo Morrisseyn ja Bruce Springsteenin lippujenmyynnissä. Countdown to Lippupisteen lopettaminen 5, 4, 3, 2... No ok ehkä 80 000 lippuun on vähän vaikee varautua mut jos esim. toi lipunmyynti Ärrällä ei toimi niin miks ne pitää sitä systeemiä yllä? Sellanenki kiva ylläri tuli myös jonottajien tietoon hetkeä ennen ysiä, että Ärrillä myydään vain C-alueen lippuja. Tän tiedon tullessa tunnelma oli käsinkosketeltava.

NO PAREMPI C ON HUONOT LIPUT KO EI LIPPUJA OLLENKAAN

...just ja just. =)

Kuva: last.fm/music/Madonna

np: Cut Copy - "Hearts On Fire (Calvin Harris remix)"
Hahah lähen 07:35 junalla Helsinkiin ja mitä teen tällä hetkellä: luen muotiblogeja hiukset likasina ja laukku pakkamattomana. :--D Muotiblogit saa mut tuntemaan oloni niiiin saamattomaks, joskus muinaisina vuosina sentään vähä mietin miten pukeuduin mut nykyään vaan heitän jotain randomii päälle ja lompsin kouluun. %--D Mun on vähintäänki pakko poistaa nää puoliks kuoriutuneet tummanpunaset kynsilakat ennen ko meen nukkumaan...ja käydä suihkussa ja pakata...ja sit voisinki oikeestaan siirtää pari leffaa läppärille ja lähtee suoraan junaan. Mmkay.

np: Osmo Ikonen - "Storm" (Wikipedia-fakta: käynyt Kaustisen musiikkilukion)