IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK
Kamalan nopeasti mennyt tämä päivä. Menin orkesteriharjotuksiin kahdeltatoista ja jostain vähän yli kahdesta melkein kahdeksaan hengasin Millan kanssa. :D Käytiin Robertsissa jäätelöllä, Rossossa cappucinolla yms. - haha. Sitten joskus vähän ennen kahdeksaan mentiin Robertsiin uudestaan. Iskä soitti, että se tulee hakemaan mut sieltä. Odoteltiin & juteltiin sitten siellä ja se yks työntekijä tulee kysymään meiltä että mitä sais olla. Sanottiin vaan että "ei kiitos mitään tällä kertaa" ja se sano että "joo no nää on asiakaspaikkoja". Hmm, selvä. Mentiin siis pihalle odottamaan. Ois pitäny sanoa jotain että "tiiätkö paljon rahaa me käytetään Robertsiin kuukausittain?" tai "aijaa, taidetaan olla vähän tiellä kun täällä tosiaan on meidän lisäksi HUIMAT neljä ihmistä". No, nevermind. :---|

Oo, pitää tehdä isälle kortti. Ostettiin lahja äidin kanssa, melko hyvä sellainen. :>

En voi lisätä tänne uusia kuvia, kun näytön värit on edelleenkin ihan oudot! Tai no ei värit, mutta kirkkaus. Oon säätänyt sen tuosta näytöstä nollalle, mutta tämä on edelleen hirveän kirkas/vaalea. Tietäiskö joku mitä tehdä? :--o

Koulussa maantiedon tunnilla:
Opettaja: ...esimerkiksi Kokkolan ja Helsingin välinen lento [kirjoittaa taululle Kok-Hel]
Heidi: Hä miksei Kla-Hki!
Opettaja: Lentoliikenne käyttää eri tunnuksia kuin esim. posti.
Minä: No mutta mikä sitte on jonku Kokemäen tunnus!
Opettaja: Haha, ei Kokemäellä oo lentokenttää.
[muchos naurua & mulla vähän tyhmä olo :D]

Aika jännää sillee, että mulle tuli jossain sekunnissa mieleen Kok-alkuinen paikannimi, mutta ei se asia, että kyse oli siis todellakin lentokentistä ja Kokemäellä tuskin sellaista on. IT'S AMAZING HOW MY MIND WORKS.

<3 = toothpastefordinner.com

Sopalle wihaus-terkkuja, koska se ei kumminkaan jaksanut lukea tänne asti. :---D Senki merkonomi.

np: The Cardigans - "My Favorite Game"

NA-NA-NA-NA-NAA !Torstai 10.11.2005 20:58

Mitä isälle lahjaksi? :---o Varmaan päädyn johonki perinteiseen esim. pyjama / bokserit / sukat / after-shave tms. Tai sitten ostetaan yhdessä äitin kanssa jotain. Pitäis tosiaan mennä kauppaan, enää pari päivää aikaa.

Mietittiin Heidin kanssa yhtä juttua niin kysyin sitä sitte iskältä: Jos hyppää jossain super-erikois-nopeassa junassa tmv. ilmaan niin meneekö se juna sillee alta, että mäjähtää takaseinään? Se oli ihan sillee "wtf n00b ei" :---D En edelleenkään tajua sitä selitystä ihan 100%. Rupeen kyllä ihan tosissani lukemaan fysiikkaa nyt, hahaha.

Ens jaksossa kolme ja puoli tai neljä kurssia - ruotsi, saksa, englannin keskustelukurssi (saattaa olla ½ kurssi) ja musiikki. Köh. Vois vissiin ottaa siihen jotain lisää. Motivois paremmin koulunkäynti, jos ois jotain tunteja missä käydä! Nii aattelin ottaa englanti vitosen tohon. Ihanin jakso.<3

Ei hitto Boston Legal on muuten yllättävän hyvä. Alan Shore...ja "Denny Crane!" :D

Kävin eilen shoppailemassa hieman. Ahdistus helpotti. :>

TRRRRRRRRRRR. Monitoimipäivänä elokuviin katsomaan Tyttö sinä olet tähti. YESH.

np: Butterfly Boucher - "I Can't Make Me"

LATE NIGHT WITH YOURS TRULYKeskiviikko 09.11.2005 01:57

Musta on tullut ihan kamalan kärsimätön. En lue kirjoja juurikaan, koska pelkään niiden olevan huonoja ja täten "kuluttavan aikaa turhaan". Kelaan DVD-elokuvista tylsät kohdat yli, jos olen nähnyt elokuvan aikaisemmin. Toisinaan ahdistun syvästi, kun tuntuu ettei playlistiltä löydy mitään soitettavaa ja jumitun klikkaamaan next-nappia. Jos radiosta ei tule mitään hyvää, vaihtelen kanavia maanisesti niin kauan, että tulee jotain kuunneltavaa. Usein tehdessäni montaa asiaa yhtä aikaa yritän vaihtaa kappaletta radiossa kaukosäätimellä - saattaa kestää tovi ennen kuin huomaan mitä teen. Jos jokin tehtävä (esim. matikka) vaikuttaa heti kättelyssä tosi vaikealta, voi olla etten edes yritä tehdä sitä, koska tehokkuus-käsitykseni on vääristynyt; ennemmin viisi helppoa tehtävää kuin yksi vaikea. Kahvinkeittimestäkin on tullut jotenkin hidas. :---D

Kuitenkaan en saa mitään oikeaa aikaan. Nukun pitkään, sotken huonettani, palautan koulutehtäviä myöhässä ja olen koneella käsittämättömän paljon. Pitäis oikeasti rajoittaa. Joskus mietin, että olisin varmasti paljon fiksumpi, jos käyttäisin esim. tämän internet-ajan johonkin hyödyllisempään. SIINÄPÄ TAVOITETTA KERRAKSEEN.

Tämmöistä. Kuittaan virkeänä kello 23:55. Huomenna mietin, että mitä ihmettä sitä on taas tullu kirjotettua. x)

np: Zero 7 - "Somersault"
Keitin ihan kamalasti kahvia, kun luulin että isä tulee kotiin joskus puoli viiden maissa, mutta se ei tullutkaan nyt "joudun" juomaan kaiken yksin. Ei siinä mitään, ei kai tuommoset kuus kuppia tunnu missään tämmösellä hard-core kahvinjuojalla. :>

Eilen soittotunnilla "oho, oot selvästi harjotellu" :---D Olin muuten varmaan 15min ajoissa siellä, kun opettaja oli vähän myöhässä. Reilun puolen tunnin päästä on orkesteri. Orkesteria on tällä viikolla myös perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina, koska sunnuntai-iltana on isäinpäiväkonsertti. Oh, joy. :|

NYC-infossa mietittiin tekemistä sinne reissulle. Ainaki Conaniin ja musikaaliin olis kiva päästä. Varmaan myös joku Empire State Building-vierailu ois paikallaan. Ja ehkä jonkin tyyppinen vierailu/tour (esim. tv-studiolle). Ajateltiin jälkeenpäin myös semmoista, että vois opettajalta kysyä onko mahdollista ehkä tehdä päivän retkeä Bostoniin / Washington DC'hen / Philadelphiaan. Kun lähtee niinkin kauas kuin Yhdysvaltoihin, ei parinsadan kilometrin junamatka toiseen kaupunkiin oo paljon.

Oltiin vähän reporttereita tänään, kun tehtiin Heidin ja Reijan kanssa muistiinpanoja studia generalia-luennosta ja haastateltiin luennon pitänyttä valmentaja-miestä. \o/ Se oli kiva henkilö. Jep.

Pääsin sitten kotiin joskus kahden-puoli kolmen maissa. Kiviniityn ja Yhteislyseon oppilaskunnat oli ruokalassa kokouksessa. Puolet väestä vilkutti mulle lasin takaa ja nauratti. Puin ja olin lähdössä, kun ihku Milla-Kiviniityn-oppilaskuntalainen (joka on myös tuossa mun oletuskuvassa tuo tyttö) soitti että "älä mee!". :---D Jäin oottamaan Millaa ja mentiin syömään. Näin myös Heidin (K.) ja Katrin ja se oli mukavaa se.

Lauantaina shoppailemaan. Viimeistään. Kärsin rankoista vieroitusoireista.

Kaupungilla on muuten jo kaikkia joulujuttuja. Halpa-Hallin ikkunassa on tanssiva joulupukki. Aika traumatisoivaa. Ihan kiva, että jouluntulo alkaa näkyä, vaikka ehkä marraskuun 8. on vielä aika kaukana joulusta. Sitä odotan, että jouluvalot syttyy kävelykadulle. :> Ne valot on ihanan näköiset pimeällä.

Mulle tuli joku tupakkakysely postissa. Täytin sen ja varmaan lähetänki. Mun vastaukset on tosi enkelimäisiä. Nii kerta tupakka tappaa - rökning kan döda. Hauskaa, että suomeks tupakka tappaa, mutta ruotsiks _voi_ tappaa. Kuitenki, siinä sanottiin, että voi osallistua johonkin arvontaan, jonka palkintona on 50€ lahjakortteja. Siinä ei vaan lukenu, että mitä lahjakortteja. o___O Oh well.

np: Coldplay - "Don't Panic"

OON VÄHÄN SELLAINEN KESKIVIIKKO-PERSOONAMaanantai 07.11.2005 20:34

Kas siinä meni maanantai. Tai no ei se vielä ohi ole.

Soittotunti edessä. Harmi ku en muista alkaako se 18:45 vai 19:00. No meen seittämäks, oon joka tapauksessa viimeinen oppilas tänään. Jos oon myöhässä sanon vaan, että "Olisin voinut vannoa soittotuntini alkavan seitsämältä!" Tai ehkä yritän olla vähän etuajassa. Mikä tarkoittaa sitä, että lähden ihan kohta.

Sain tänään matikan korotuskokeen ja 9- napsahti. Eipä siinä, alkuperäisestä 5+ eli kyllä ihan mieltä lämmittää. Ja ettei jää epäselväksi: luen siis lyhyttä matikkaa. Joku pian luulee, että oon joku pitkä matikka-nero. :---D

Ruotsista tuli kamalasti läksyä. Anniina oli ihana: Se kysyi läksyjä ja kun kerroin mitä tuli se vastas: "EI VOIS OLLA MASENTAVAMPAA! En tee mitään." :---DD That's the spirit! En mäkään kyllä kaikkea tee - härregyyd jotain kuus tehtävää, ei tuu kesää.

Tänään Täydelliset naiset. YYEAH.

Lähen tästä vähä niinq musisoimaan - roflmao.

np: Interpol - "Narc"
Rupesin kirjottamaan tossa aikasemmin mutta sit alko Murha mielessä nii piti mennä kattomaan televisiota. Alkuperäinen merkintä alkoi näin: "Kahvia ja Marianne-karkkeja - mitä muuta voisin toivoa?" :> Kahvit on juotu ja karkkia ei tee enää mieli, mutta hyvää kuuluu silti.

Paitsi että huomenna on pitkästä aikaa soittotunti ja pelottaa vähän. o___O

Eilen olin illalla Riinalla. Siellä oli myös Heidi (J.) ja Anniina. Katottiin videoita Amerikasta ja kuvia Norjasta. Ei vissiin tee mieli matkustaa! Ja juotiin kahvia, se oli melko varmasti sitä Brazilia. Anniina lähti joskus yhdeksän jälkeen. Heidi ja minä tehtiin siinä lähtöä myös, mutta jäätiinkin sitten puhumaan ja lopulta lähdettiin vasta joskus puoli kahdeltatoista. :---D

Oon taas aika hyvin onnistunu valvomaan. Tämä on niin hyvä rytmi. Harmi, että on koulu sekottamassa tätä. Haha. Oon kyllä miettiny sitäki, että mihin aikaan olisin mieluiten koulussa. Ja pakko myöntää, että eniten ottais päästä, jos koulua ois esim. 12-20. :---/ Eli lopetan vali-valin.

Järjestin eilen (vähät) CD:ni ja huomasin, että mulla on eniten Kylie Minogueta. :---D Omistan Light Yearsin, Feverin, Hits+:n ja Please Stay-sinkun. Oon myös aika varma siitä, että nuo yhet tytöt on ostaneet mulle Ultimate Kylien VIIME synttäreiksi. Mutta öö. En oo saanu sitä vielä. :----D Ja kohta on seuraavat synttärit edessä. Hahah. Ehkä pidän jotku kemut sitte tossa kun täytän 17, ku mun synttäreiden juhliminen on vähän jäänyt sitten neljännentoista syntymäpäivän. ;> Saisin tuon levynki kai, jos ostasin vähän linpsaa ja kexejä!1 PS. Kemuihin pukeutusmispakko...Kylie Minogueksi.

Ensimmäinen askel kampanjassa Huone viihtyisämmäksi: kattovalon kolmesta hehkulampusta oli palaneita oli kaksi - vaihdoin (iskä vaihto) ne ja täällähän on aika valoisaa nyt! Sen lisäksi laitoin (iskä laitto) toisen kehystetyn julisteen seinälle. Moulin Rougen seuraksi naulataan huomenna Lost in Translation. :>

Rumat seinät, kumminki. Ja sekaista. Ja pienikin. < / negaus :---D >

Keittelis kahvit. NOEISENTÄÄ. </3

np: Zen Café - "Laiska, tyhmä ja saamaton" (= aka "Laulu misswavesista")

LOVE'S NOT ONLY BLIND BUT DEAF !Lauantai 05.11.2005 19:08

Pitäis siivota huonetta, Heidi (K.) tulee varmaan meille huomenna, googletetaan NYC-tekemistä. Meillä ei oo käyny mun kavereita pitkiin aikoihin. En tiiä. Jotenki vaan tykkään enemmän olla jossain muualla kuin meillä. :---o En tiiä ees mistä johtuu. Varmaan siitä, että ku oon aika paljon kotona niin on kivempi mennä jonnekki muualle sitten ku yrittelee jotain sosiaalisia juttuja. Ja tää mun huone on kuitenki mulle aika semmonen paikka missä oon tottunu olemaan yksin.

+ En tykkää mun huoneesta. Tämä ei ole edustava sitten yhtään, eikä järjestelyllä parane. Pitäisi tapetoida ja laittaa laminaattilattia. Toisaalta voi olla että jää laittamatta, ei kuitenkaan mene kovin kauaa, että pääsen sisustelemaan omaa kämppää jossain toisaalla. :>

Tänää ois tiedossa kahvia ja muuvi-naittia Riinalla. Varmaanki Brazil-kahvia ja Bridget Jones 2.

Aika jännä, että tätä päiväkirjaa voi lukea kirjautumatta sisään. Hmm.

Tämän päivän viihdykkeen on tarjonnut minulle http://irc-galleria.net/parentsinfo.php :

"Suomalaisista 13-17-vuotiaista nuorista palvelua käyttää noin puolet - hyvin todennäköisesti myös sinun lapsesi!

Ohjeita:
Varmista, että lapsesi...

...ei käytä provosoivaa, esim. seksiin viittaavaa nimimerkkiä
...ei laita Internetiin vietteleviä poseerauskuvia
...ei liity verkkopalveluissa yhteisöihin tai kanaville, jotka liittyvät esimerkiksi seksiin, huumausaineisiin tai muuhun asiattomaan toimintaan
...ei kerro salasanaansa, oikeaa nimeään, puhelinnumeroaan, osoitettaan tai muita yhteystietoja kenellekään!"

Oon kieltämättä muutaman kerran miettinyt, että tietääköhän kaikkien sEcZyBaBe95'sten äitit ja iskän lastensa heruttelukuvista. :----D Ei meidänkään porukat taida tietää että mulla on kuvia galleriassa, mutta mitäpä tietämistä siinä on. En ees heruttele niinq. Ja mun nimi on vain lievästi provosoiva. Pointsit niille, jotka tietää mistä misswaves tulee.

ps. Jos Conan tarvii majoituspaikan Suomessa niin meille voi mun huoneen huonoudesta huolimatta tulla! Oon kiva yms. & meillä on paljon kahvia ja Moccamaster! HAA.

np: Arctic Monkeys - "Fake Tales of San Francisco"

TEKEE MIELI KAHVIALauantai 05.11.2005 04:50

Viikonloppu! Hurray! Suunnittelin meneväni lauantaina vaatekauppoihin, kun on kerrankin melko rento viikonloppu. Sitten sain tietää että on joku pyhäinpäivä ja kaupat on kiinni. OK. Ymmärrän kaikki joulut ja juhannukset ja nämä, mutta kuka oikeasti viettää pyhäinpäivää? Tyyliin "emme voi pitää kauppoja auki, koska olemme kotona viettämässä pyhäinpäivää". No ihan sama. Ei mulla edes ole rahaa.

Tein uuden messengerosoitteen: GRET4@hotmail.com. Lisätkää.

European music awardsit oli aika jännät pippalot. Se juontaja (Borat tms.) oli aika tyly jätkä. :---D Ei kai siinä mitään että sanoo Madonnaa transvestiitiksi ja esittelee Coldplayn Green Daynä & toisinpäin. Ihme hiimailija. Mutta live-esiintyjät veti hyvin yms. En muista puoliakaan palkittuja mutta sillä nyt ei ole mitään väliä.

Pohdin tuossa eräänä päivänä, että miten voi Lancômen uusi hajuvesi maksaa jotain 73€/50ml. Se on kalliimpaa kuin vaikka Chanelin hajuvedet. Sitten tajusin. Sen hajuveden mainos on esim. Amazing Racessa ja Boston Legalissa ns. sen ohjelman puolella. Se mainos tulee ennen sitä "jatkuu"-juttua. On varmaan aika hemmetin kallis mainospaikka. Fak jyy Lancôme, ei tulis mieleenkään ostaa hajuvettä jonka hinnasta varmaan puolet menee mainoskuluihin.

Hajuvesi on muuten hajustettua vettä. Aika tyhmää.

Örr. Äiti kävi jotain aukomassa siitä, että oon netissä näin myöhään. Right. No meen sit lukemaan! Lehteä, koska en ole tarpeeksi pitkäjänteinen lukemaan mitään kirjan tapaista. Har har.

np: Franz Ferdinand - "Do You Want To?"

NO HABLO ESPANOLTorstai 03.11.2005 00:26

Äikkä meni ihan hyvin. Tietty saattiin jotain vinetystä kuulla tyyliin "liian luettua" tms. mutta en tiiä, meinaako opettaja meidän opettelevan ulkoa kolmisivuisen esitelmän + powerpoint diat? TJOO. :---D Oli myös aika laadukas mun runonlausunta, Anniina oli sen tulostanut netistä, luin sen ensimmäisen kerran siinä kun luin sen ääneen. Muah. Tunteen palolla!

Kiva ku tiesin kyllä että oppilaskunnan pj. lähtee Sisiliaan johonki systeemiin mutta luulin että se matka tehdään joskus keväällä. Ne lähteeki 1½ vkon päästä. Annan (pj.) paikallista majoittajaperhettä ei oo vielä oikein päätetty. Se pelkää joutuvansa johonki Sisilian ghettoon yöks. Mä sanoin että se joutuu syömään kuivaa spagettia / spagettia joka on keitetty joessa sillon ku on tosi kuuma. Käännettiin freetranslations.com'issa tuo italiaksikin

"I'm going to to Sicily to eat dry spaghetti that is cooked in a river when it's hot"
"Vado alla Sicilia di mangiare lo spaghetti secco che è cucinato in un fiume quando è caldo"

Mmm. Nice. Ehkä vähän ristiriitainen toi "kuiva" ja "joka on keitetty" mutta tänään aamulla tuo oli astetta hassumpi lause.

Pirteä olo. :> Voi johtua esim. siitä että nukuin suunnilleen 16:00-20:30. Tykkään päiväunista. Voin niiden varjolla harrastaa myöhään valvomista hyvällä omallatunnolla. Ajattelin Boston Legalin jälkeen kirjoittaa aineistoaineen puhtaaksi. Sen (virallinen) palautuspäivä oli maanantaina. Aika masentavaa, että ihan oikeasti kirjoitin sen maanantaiksi, mutta puhtaaksikirjoitus on vienyt nyt jo lähemmäs neljä päivää, vaikkei se aine ole edes pitkä. :---D No, rivi kerrallaan edetään, hiljaa hyvää tulee.

Pidän tätä päiväkirjaa paljon mielummin kuin yhtä toista, koska sinne yritän ehkä kirjoittaa jotain järkevämpää. Mutta sellaistahan on ihan tylsä kirjoittaa. Siinä toisessa päiväkirjassa on myös sellaiset pienet "paineet", että tiedän, että sitä lukee ainakin muutama ihminen. Tämän päiväkirjan kohdalla moisia paineita ei ole. :---D Ihq.

Anniina kysy just espanjan läksyjä. Öö. "Mä en lue espanjaa". Piti varmaan mennä Annille. Hahaha.

Keittelis kahvit. Yeahh.

np: The Dandy Warhols - "We Used to Be Friends"

MARRASKUUKeskiviikko 02.11.2005 00:26

Hyvää marraskuuta.

Saatiin tänään koulukuvat. Olin edukseni jälleen. Uu.

Kävin orkesterissakin. Siellä vasta olinkin edukseni. </3

Matikan korotus meni ihan ookoosti. :> Tänään olimme tuotteliaita matikan tunnilla:

JOS ET TIEDÄ MITÄ TEHDÄ - DERIVOI !
MAB5: DERIVOI TUHKATKIN PESÄSTÄ
DERIVOI TAI KUOLE !

Keksimpä lämpimikseni lisää:

TIEDÄN ETTÄ DERIVOITTE SELKÄNI TAKANA
DERIVAATTA PÄIVÄSSÄ PITÄÄ LÄÄKÄRIN LOITOLLA
DERIVOIN, SIIS OLEN SALETISTI HOT !

Heidi tee pls mulle tollasia paitoja.

Huomenna vuorossa hulppea äidinkielen esitelmä. Pelottaa. v____v Se on kyllä aika hyvä. Panostettiin Edgar Allan Poe'en. Kyseinen kirjailija potkaistiin yliopistosta pelivelkojen ja sotilasakatemiasta sääntörikkomusten takia. Poe meni 27-vuotiaana naimisiin 13-vuotiaan serkkunsa kanssa. Vaimo(/serkku) sai verensyöksyn ja eli invalidina, kunnes kuoli viisi vuotta myöhemmin tuberkuloosiin. Poe sortui alkoholiin ja huumeisiin, ja kuoli 40-vuotiaana köyhänä kuin kirkonrotta. Ainii ps. kirjotti se kaikkia novelleja yms. niinq myös. MUT AIKA KIVA ELÄMÄ.

Tämä on pakko vielä käsitellä: "Kuolleet oravat Vihdin vatsatautiepidemian syy. Vihdin vesilaitos tutkii huomenna reiän, josta oravat ovat päässeet vesitornin säiliöön." Onpa harvinaisen maukasta. Ottaisko hieman päästä jos ois joutunu juomaan oravapitoista vettä. Inhoan oravia, ne on kaiken pahan alku ja juuri. Tässä todisteet, vihtiläiset joutuvat kärsimään vatsataudista niiden pikku paholaisten takia. X----| Damn you, squirrels.


np: Gavin DeGraw - "Chariot"