IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

VOLVOLLA PÄÄSEE Tiistai 27.03.2007 20:18

I fail at internetz. Katoin että pääsykoekirjat ilmestyy huomenna mut ne ilmestyki tänään. Toimitusaika: 3 päivää. Jos menee ihan nappiin, saan ne vasta maanantaina. :< No mut yhen toisen kirjan sain eilen kirjastosta ilmaseks lainaan nii että se oli kivaa kyl. *peukkuil*

Tänään käytiin vähä maakuntaseikkailemassa KÄLVIÄLLÄ. Olin käyny siellä keskustassa päin kerran (1) aiemmin. Yleisurheilukilpailussa. Voitte ite päätellä kuinka kauan siitä on (ko oon viimeks urheillut). :,,---D Siellä oli sykähdyttävä lähetyskirppari, mistä ostin ~käärmeennahkaisen~ meikkipussin tai pursen tai semmosen yhyy ihana/kamala. :D Huomenna ois luvassa PIETARSAARTA mut pitää kattoo lähenkö, en oo ihan satavarma ko koko ilta menee juoksennellessa leffassa/Hempalla/"ulkona" ja toi yks kirja möllöttää syyttävästi tossa pöydällä.

Kirjotukset oli ehkä menny ihan hyvin mut nyt pitää olla ihan hissukseen ja sormet ja varpaat ristissä ja varoa tikapuita ja mustia kissoja ja peilien rikkomista koska YTL on arvaamaton. :<

Konsalle joka päivä elämässäni. :< No melkein ainakin. Head, meet table, table, meet head.

Nyt ruokaa että ajatus kulkee taas. Olis pitäny varmaan syyä ennen tätä.

Edit nro. 1: söin ja mieleeni muistui että tänään tulee In the Mood for Love, se on hyvä leffa!
Edit nro. 2: huomenna ei välttis voi mennä Pietarsaareen, koska koulussa on kalapuikkoja!
Edit nro. 3: no tätä eri varsinaisesti ole, mut ei kahta ilman kolmatta (sormetristissäyouknow)

np: Cat Power - "Lived In Bars"
BABEL, FEEL-GOOD MOVIE OF THE YEAR, TWO THUMBS UP. :<<

Melkein kaikki mun lempileffat on draamoja ja jotku melko synkkiäki mut c'mon, paistaa se päivä nyt _joskus_ sinne risukasaankin. Olipa MASENTAVA elokuva. Kaikilla oli kauheeta ja vaik osalle käviki iha hyvin sit niin niidenkään puolesta ei voinu iloita ko oli niin huono olo. Kerran kyl revettiin 100%. Siinä oli semmonen Tokio-reivi-kohtaus jossa soi aivan überlujalla musiikki ja oli kauheesti liikkuvia spottivaloja ja sit vielä siihen päälle tuli sellaset kivat strobot. Sanoin aika kovalla äänellä Heidille ett "epilepsiakohtaus" ja totta kai noin puolessa välissä mun kommenttia se leffa hiljeni _täysin_. :D :D Noloa. Sit se musiikki jatku hetkeks ja revettiin 100-0 ja sit tuliki sopivasti maailman pisin äänetön kohtaus ja Heidi ja mä oltiin maailman hiljaisimpia naurajia. Oikeesti sillee :"DDD mut ei ääntä. Välillä piti vaan vetää henkeä. Osaamme käyttäytyä.

Mut joo, olihan se aika kauniisti tehty ja siinä oli ~sanomaa~. Mut se oli kauhea. Saman ohjaajan 21 Grammaa vielä meni kaikessa synkkyydessään ja muistaakseni tykkäsinkin siitä iha. Mutta tuo oli vaan kauhea. :< En tiiä kelle tuommosta suosittelis ko iloiset/normaalit ihmiset alkaa negailla ja masentuneet varmaa vetää ittensä jojoon. :< :<

Tänää onki sit luvassa Paholainen pukeutuu Pradaan. :D

Tämmöstä olin kirjotellu keskiviikkona:

"Uu sain jopa nukuttua yöllä. :D Ja enkun (ja sitä edeltävän yön valvomisen) jälkeen olin valmis (tai siis en mut ei haitannu) mihin vaan. Mulla oli hirveesti eväitä mut en syöny taaskaan mitään. No se eväistä - koe meni kai ihan ok. :D Siellä oli aika inhottavia tehtäviä seassa mut valkkasin ne vähiten inhottavat. Laitoin tosin ett Euroopan parlamentti valvoo neuvoston toimintaa vaikka se valvoo tietysti komission toimintaa. Jaoin tämän teidän kanssa koska haluan päästä käyttämään sanontaa MENI VÄHÄ PUUROT JA VELLIT SEKASIN. =)

Vähän kärsin enkun tuloksia odotellessa. Mutta enää en voi mitään sille ett vähä mokasin siellä kuunteluissa ja muutenki. Ei voi ko odottaa. Toukokuun 20. tulee viralliset tulokset, ett siihen asti ~tuskaa~ lol no ei ehkä. Mut vähä. >:

Haaga-Heliasta tuli papereita. Pääsen osallistumaan mm. psykologisiin testeihin ja englannin kieliseen haastatteluun lol lol lol. "Miltä tämä musteläiskä näyttää?" "Kasvoilta. Ne tuijottaa mua vihamielisesti. Make it go away. MAKE IT GO AWAY!"

Ää nyt pitää keksiä jotain ~mehevää~ ko on viikon verran chillailua ennen ko alkaa lukeminen."

Tän päivän mehevyys on koostunut rööritunnista ja intensiivisestä datailusta. :< Heikkoa. Luulin että oisin päässyt edes ruokakauppaan mut porukat meniki johonki apteekkiin ym. kiinnostaviin paikkoihin. Kurjaa.

Ja mitä noihin kirjotuksiin tulee, oon vähä epäkiinnostunut tuloksista what what. Tärkeintä on se ett mä oon nyt ylioppinyt ja 75 kurssii plakkarissa plus konsalta kahdeksan. =) Nähää juhlis. ps. millon ne on?

np: Just Jack - "Starz In Their Eyes"

WTF DUDEKeskiviikko 14.03.2007 16:08

Nukuin noin tunnin sillee että painoin torkkua yheksän minuutin välein. Yheksässä minuutissa kerkee nähdä yllättävän mielenkiintoisia unia. Just semmosia sekoja aamu-unia. Sit viimein painoin torkun pois ja nukuin vielä hetken. Mä nään unta niin randomeista tyypeistä. :D Sit joskus käy vielä niin ett ko nään unta jostain tyypistä jota en oo nähny todella pitkään aikaa; nään sen jossain Citymarketin maitohyllyillä seuraavana päivänä. Wtf idk. ~*~maagista~*~ :D

np: Kelis - "Bossy"

CHANGES ARE HAPPENING ALL OVER THE PLACEKeskiviikko 14.03.2007 04:36

Kävin äänestämässä. Menin siihen missä se lappu laitetaan kuoreen ym. ja ne vaan katto mua. :D Seisoin siinä sit hetken ja kahtelin niitä molempia, kunnes avasin viimein sanallisen arkkuni sanomalla "...mä en tiiä mitä mun pitää tehä!". Sit ne neuvo ett heitäppä henccarii yms. =) Se äänestysjuttu meniki kii vasta kaheksalta, olin siis TUNNIN ja kymmenen minuuttia etuajassa. I rule.

Yritin taskuparkkeerata kaks ja puoli kertaa Corsan pituseen taskuun mut epäonnistuin. Lähin siitä.

Mut oli vaa ilmotettu Praxikseen (sinfoniaorkesteri) soittamaan kakkosoboeta. <- tiiän kyllä kuka mut ilmotti mut kohteliaisuudesta käytän passiivia lol. En oikeen arvosta. Mun pitäs opiskella aivan kympillä seuraavat kaks/kolme kuukautta eikä opetella mitää elämäni vaikeimpia stemmoja. EI MUT HEI. Ammattikorkean pääsykokeet taitaapi olla keskellä harjotusviikkoa! No kuulkaas! Nehän on nyt aivan täysin etusijalla - no can do! Otan selvää ett millon ne on.

Kiitos Heidi ja Virpi visiitistä mun ikkunan alle. Säikähin enemmän ko sillon ko näin hirven takapihalla. :----D Ootte hulluimmat tytöt ketkä tunnen.<3

Piirsin äsken sarjiksen. Aika Seth Cohenia. Siinä on yks ruutu jossa on tyhymästi piirretty tyttö joka sanoo "miks en osaa piirtää" ja tyhymästi piirretty poika joka sanoo "koska oot huono siinä". Siinä on myös aurinko ja koira ja lokki. Se lokki on sellanen McDonalds-logo. En osaa piirtää. Tai piirrän ja kirjotan niinku tokaluokkalainen. Sellanen ei-kovin-lahjakas tokaluokkalainen.

Seth Cohenista puheenollen (...kind of) vähän oli synkkä OC. :D Mitä ihmettä, kauheeta negailua!

Kirjotin äikän esseen tietokone- ja konsolipelaamisesta. Siitä tuli 100% irc-galleria matskua. Aineisto oli Veli-lehdestä ja naureskelin siellä ko luin sitä. Pistin itekki vähä jotain "hazzuu" siihen mun esseeseen. YTL kuitenki heittää kauheet vihat siitä mun päälle ja "A-G, ZERO POINTS". No saa nähä. Palaillaan.

np: Tahiti 80 - "Changes"

PSH MITÄÄN OTSIKKOJAMaanantai 12.03.2007 01:18

VOI KYYNEL JOKA POSKEANI PITKIN VIERII JA SUUPIELESTÄ SUJAHTAAPI ko häviän taas vaihteeks tekniikalle. Hiton näppärä toi mun hiirikäsi, suljen sillä ikkunoita että naksnaks vain ja niin menee päivitykset sun muut bittiavaruuteen!

Olin onneks kirjoittanut jälleen kerran uskomatonta roskaa joten god natt sov gott, tää oli tässä. :D

Huomenna äikkä. JESSSS. :< Yhteiskuntaopissa olen edistynyt minä jopa. Vähän.

np: Bloc Party - "The Once And Future King"
Mun pitäs lukea yo-kirjotuksiin, siispä päätin vähä harrastaa photoshoppausta. Katoin vuoden 2005 kuvia ja huomasin että about kaikki mun Lontoon kuvat on joko maisema-/nähtävyyskuvia tai kuvia kavereista. Ei melkeen yhtään sellasta kuvaa missä ite oon siellä palloilemassa. No aattelin että photoshoppaan jotenki tyhymästi itteni Lontoon Chinatowniin. =) Sit huomasin ton fantastisen Chase-kuvan minkä olin tallentanu ja tuloksena on ~uskomatonta kuvankäsittelyä~. Itkin ko tein tota. :'D Toi Chase-kuva on siis jostain House-jaksosta, toi mun kuva viime kesältä (olin _Suntissa_ kivillä seisomassa ja selitin jotain tärkeetä Rovaniemen Idalle) ja Chinatown-kuva sieltä Lontoosta.

Kävin vähä läpi yhteiskuntaopin kirjoja ja totesin että alkaa olla hieman kiire. Ei nyt hirveen mutta kuitenki. Pitää ens viikolla lukea _vähän_reilummin_ tai jotain. Englantii oon kerrannu jonki verran plus dataan varje dag på engelska. Ainii hitto maanantaina on äidinkieli. Rasittavaa. En tehny aineprelii, pitää vissiin jotain raapustella viikonlopun aikana. :< Se on niin ahdistavaa, yo-kokeessa kirjoittaminen siis. Saa siinä vissiin jotain ~kaunista~ ja ~syvällistä~ aikaan ko jännittää, on nälkä/kahvijano, istuu maailman viihtyisimmässä tilassa eli koulumme salissa ja aattelee ett TÄN PITÄÄ NYT OLLA HYVÄÄ SHITTII OR ELSE. No onneks mä "korotan" syksyn arvosanaa.

Voisin kokeilla mennä nuq vähä aikasemmin.

np: The Hives - "Two-Timing Touch And Broken Bones"

HOLD YOUR HANDS UP TO YOUR EYES AGAINPerjantai 09.03.2007 04:21

TÄMÄ HETKI:
1. Sijainti? - OMA HUONE.
2. Opiskelu/työpaikka? - KYL/KOTI.
3. Vaatetus? - LEGGINSIT JA T-PAITA.
4. Olotila? - VÄSY TYLSÄ LAISKA.
5. Musiikki? - MUSE: DARK SHINES.
6. Ärsytys? - LUKEMINEN EI EDISTY OIKEIN. PLUS OON KÖYHÄ.
7. Ilon aihe? - ÖÖ NO. OOTAPPA. HYVIÄ(?) LEFFOJA TULOSSA BIO REXIIN.
8. Ihastus? - VANITY FAIR HOLLYWOOD ISSUE -LEHTI. EI OO KOLAHTANU VIELÄ POSTILUUKUSTA.
9. Ajatus? - ETT MILLONKOHAN SE LEHTI MUUTEN TULEE.

VIIMEISIN:
1. Humala? - :>>
2. Kalenterimerkintä? - ARMON VUONNA 2006 TEHTY JOKIN.
4. Elokuva? - LADIES IN LAVENDER YHÄ.
5. Tekstiviesti? - SONERA MUISTI MUA SALDOTIEDOTTEELLA.
6. Lääkäri/sairaalakäynti? - EN MUISTA. VARMAAN HAMMASLÄÄKÄRI.
7. Vaateostos? - PIENTEN POIKIEN T-PAITA.
8. Matka? - TUKHOLMA TAMMIKUUSSA.

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti? - ANTTI TUISKU ON TULOS KOKKOLAAN......JOO ENPÄS TIIÄ.
2. Yöpaikka? - TOI MUN SÄNKY TOS.
3. Ostos? - NÄILLÄ VAROILLA VARMAANKI KAHVI JA SE ON SIT SIINÄ.
4. Rahanlähde? - NII NO. MUL ON SEMMONE KAKKOSTILI ETT SE TAI PORUKAT.
5. Tavattu ystävä? - KENETKÖHÄN NÄÄN HUOMENNA EKANA. EHKÄ HEMPAN.
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? - MENIS NUQ.
8. Juhlan aihe? - NII NO C.
9. Lupaus? - LUEN YHTEISKUNTAOPPIA !

LEMPI:
3. Piirretty elokuva? - ÄÄ EN TIIÄ.
4. Itsetehty ruoka? - KAHVI. TAI ÖÖ SEMMONE MAKAROONITONNIKALATOMAATTI-VAHINKO.<3
5. Rakkauslaulu? - JAMIE CULLUM: GET YOUR WAY. ASIALLINEN.
6. Baari/Ravintola? - KOKKOLASSA KAIKKI BAARIT ON YHTÄ HUONOJA. EHKÄ CHESSI. JA PEDRINAS RAVINTOLOISTA. SEKÄ TIETYSTI MCDONALD'S....
8. Sunnuntain viettotapa? - SUNNUNTAIT ON SYVÄLTÄ. :< NUKKUMISTA/TELKKAA/LEFFAA.
9. Ruokakauppa? - PRIMA TAI CITYMARKET. JOKU TOMMONEN EXTRA LARGE.

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? - DR. PEPPER.
2. Asia kotipaikkakunnallasi? - TUTUSTUT "UUTEEN IHMISEEN" JA KÄY ILMI ETTÄ HÄN ON KOULUKAVERISI SERKKU, HARRASTUSKAVERISI ENTINEN SEURUSTELUKUMPPANI, ISÄSI TYÖKAVERIN LAPSI, TÄTISI NAAPURI JA SIINÄ TARKEMMIN KATSELLESSASI HUOMAAT, ETTÄ OLET SITTENKIN NÄHNYT HÄNET AIEMMIN CHYDENIA CENTERISSÄ.
3. Herätys? - SÄNGYSTÄ PUTOAMINEN KÄDEN PÄÄLLE. SATTUU.
4. Suudelma? - PINTA-ALALTAAN TURHAN LAAJA.
6. Puoli itsessä? - PÄÄN_AUKOMINEN. TAIPUMUS AHDISTUNEISUUTEEN > INISEMISEEN.
7. Sairastettu tauti? - JOKU SELLANE A-VIRUS-HÄRPÄKE JA OKSENNUSTAUTI YHTÄAIKAISESTI.
8. TV-ohjelma? - HEITTÄSIN ETTÄ KAIKKI PÄIVIEN VIEMÄT, KAUNIIT JA ROHKEAT JNE. JA SALKKARIT.
9. Alkoholijuoma? - CAMPARI, MITÄ HELEV SEKIN MUKA ON.
10. Kieli? - SUOMI. NIMIM. ÄIDINKIELEN YO-KOE LÄHESTYY.

np: Muse - "Megalomania"
An Inconvenient Truth eli Epämiellyttävä totuus. Aika hyvä leffa, vaikka vähä amerikkalainen (mukaan lisätty paljon kohtia joissa ilmiselvästi vaan herätettiin sympatiaa ~Al Gorea~ kohtaan) mut siis muhunhan se puree (nimim. West Wingin tunnari herättää minussa isänmaallisia tunteita). Odotin ett siinä ois ollu enemmän kaikkia omg!shokeeraavia tietokonemanipulaatioita yms. mut se jäi oikeestaa siihen "tältä Manhattan näyttäisi jos merenpinta nousisi 6m" animaatioon. Mut eipä siinä paljon efektejä tarvittu kun faktatkin ovat aika pelottavia. Muutaman viime vuosikymmenen aikana on tapahtunut kaikkea _hälyyttävää_, nii että toimia tarvittais! Jos saan ihan maalikkona ehdottaa nii USA miten ois se Kioton sopimus, mm? Ja aika turhauttavaa että ihminen on mm. käynyt kuussa mut hybridiautojen ym. ekologisempien vaihtoehtojen kehittäminen on ollu sangen tahkeaa?

En oo "Vihreä nuori" vaik mitä kukaan väittäs (ahaha) mutta tärkeä aihe toi ilmastonmuutos.

Katottiin illalla Ladies in Lavender. Pääosissa Dame Maggie Smith ja Dame Judi Dench. Musta tuntuu todella että Heidi ja mä ollaan sisäisesti 72-vuotiaita brittiläisiä naisia. Mut ei se väärin oo. Meidän toinen vaihtoehto oli sellanen joku trilleri missä oli Clive Owen ja Jennifer Aniston mut päädyttiin tosiaan tohon ekaan. lol apua.

Itken mun toissapäiväsille ostoksille. KOSKA NE O IHANIA. Ja aika LÖYTÖJÄ.

Eilen taisin vähä irrottaa meijän pikkuauton sivupeilin ko ajoin liian läheltä kuusiaitaa. Se oli aika hauska juttu mut mun huvittuneisuus purkautui jostain syystä ~mesoamisena~. Heitin vähä merimies-slangii tuolla pihalla @ 1:00am. Kahta autoa varten suunnitellulle etupihalle ei siis *varsinaisesti* mahdu kolmea (yks on mun veljen) autoa mmkay. Mut iskä liimas. Iskä on insinööri.

ps. Mua auto-ahdisteltiin eilen. Damn you mersukuski. Sä alotit.
pps. Meijän ovella kävi tos aiemmin joku mut en avannu koska luulin ett ne oli meijän avainvammaset porukat/en ollu säädyllisesti pukeutunut. Soitin sit äitille; ne ei ollu meijän porukat. Sorry. Toivottavasti se oli joku sunnuntaikaupustelija. Jos se oli joku darling niin sry, ei näillä vaatteilla. :D

np: Gotan Project - "Notas" (sjfhghs käykää youtubettamas tämä hothothot)

BRIT AWARDSTorstai 01.03.2007 03:23

Eivvv ois melkeen pitäny kattoo oikeen kahella silmällä tätä. :D Nuo brittien jutut on aivan überhyviä, tuo juontajaki...lol apua. Joku voittaa ja se haukutaan heti yms. yms. I'm loving it. Myöhemmin laitan tänne journaliin vähä Scissor Sisters lyriikkaa! Wait for it.

np: Take That - "Patience" (nii edelleen tää Brit Awards)
Take Thatissä on yks tosi håt jäsen ja noi muut on iha pellejä.
Killersin laulaja kiittää: "fans, England, everbody, UK, everybody."

DAMN RIGHTMaanantai 26.02.2007 09:38

No ehämmä mihinkään nukkumaan menny!

HELEN MIRREN WINS lol voittajatiimissä on hieno olla.

Mut nyt hyvää yötä ja hyvää hiihtolomaa. :D