IRC-Galleria

misswaves

misswaves

gnarrGHUJIFVGTHUJIK

WHAT IS THIS WTF-ERY?Sunnuntai 29.07.2007 18:40

Onse ny kumma juttu ko Paint Shop Pro on ainoa kuvankäsittelyohjelma josta oon löytäny toiminnon "add borders". D: Tommoset ohuet valkoset reunat haluaisin kuviin niin ei, ei onnistu. Pitää hommata se PSP vissiin. :<

np: Fiona Apple - "Tymps (The Sick in the Head Song)"

"YES" IS A COMFORT, "ABSOLUTELY" IS NOTLauantai 28.07.2007 22:51

Englantilainen potilas Nelosella 21:00. :'< Se on erittäin hyvä mut :'<<!

Siinä on myös elokuvahistorian håtein pari, Ralph Fiennes ja Kristin Scott Thomas.

Työt loppu. Saisin mahdollisesti jatkaa siellä mut ainakaan ens viikolla en kerkee koska: autokoulun kakkosvaihe (apua naurattaa valmiiks), KokkolaRock, mahdollinen Kälviä-ekskursio -- onnea Nina melkein-19v, elämän hankkiminen + the usual.

Joku dude joka oli nähny mun galesivun kysy mun strategisia mittoja ym. mailitse. Ei lainkaan kammottavaa...

np: Charlotte Gainsbourg - "The Operation"
Jee mulla on koti Helsingissä. :> Siinä on joitaki vikoja mutta siitä tulee tosi hyvä. 21m2 Taka-Töölössä. En kyllä oikeestaan jaksais muuttaa mihinkään mut oon tämmönen aina. Aina ko oon menos johonki matkalle nii "en kyllä oikeestaan jaksais lähtee mihinkään New Yorkiin" ja sit ko pääsee perille nii on ett "woo-hoo New York alright!" yms.

Viimeinen viikko töissä, tosi nopeesti mennyt aika täällä. Tänään opin kaikkia jippoja skanneriin liittyen. Semmosia jippoja mitkä ois ollu ehkä kiva oppia jo sillon kolme viikkoa sitten, kun rupesin oikein urakalla skannaamaan. Mutta eipä mitään, jos oisin osannu ne sillon multa ois loppunut työt kesken alta aikayksikön hhah.

Tossa virastotalon portailla/kaiteella on joku skeittari ja näyttää vähä pahaenteiseltä. Jos se avaa päänsä tossa nii mun pitää kiertää jostain eri ovesta ko en haluu nähä mitään aivoja. =( Vois melkeen soittaa valmiiks ambulanssin; toi kaide on tosi pitkä ja siinä on mutka.

Nyt mulla ei oikeen oo mitään hommia niin dataan tässä hetken ja sit lähden kaupungille. Postitan "moi otan opiskelupaikan vastaan" -laput viimein. Siihen tarvi kuvan niin tulostin yhen mun vanhan galekuvan. D: Se on kyllä semmonen kasvokuva ja tulostusjälki oli ihan laadukasta mut lol irc-galleriakuva. Mulla ois tietty ollu ajokorttikuvia mut näytän niissä ihan corpselta. ;<

Suositelkaa jotain hyviä leffoja, vaikka jotain suht uusia DVDitä, kiitti. :> Oon viimeks vuokrannu uutuuksia kun ne oli näitä esim. Marie Antoinette, Little Miss Sunshine, Volver, Thank You For Smoking...

np: alan rullaamaan tuolilla kohti ovea

HYVÄÄ KESÄÄ!Maanantai 16.07.2007 16:48

Sain just naputeltua kaheksan vuoden edestä dataa koneelle, oon tehny tätä samaa viime tiistaista ja nyt se on ohi woo yeah. Tai no siis. Menin viemään viimeisiä kansioita paikoilleen ja huomasin post-it-polun joka johti alakaapille. Viimeisessä post-it-lapussa luki "täällä lisää kansioita, hyvää kesää!"...siellä oli viiden vuoden mapit vielä piilossa kaapinovien takana. Lollasin vähä, esim. koko matkan tänne huoneeseen. Seuraavaksi käsittelyyn vuosi 1988. :D

np: tietokone ja ilmastointi humisee

DAWN BREAKS LIKE A BULL THROUGH THE HALLMaanantai 16.07.2007 02:18

Mun niskat on niin jumissa! Yritin hieroo itteeni; tuloksena mustelma. Onneks oon kuitenkin sen verran välkky että yheksäntenä päivänä töissä tajusin että hei, tuolin ja tietokonepöydän korkeutta voi säätää! Vieläku pystyis säätää sitä arktista ilmastointia. Ohan se ihan mukavaa olla töissä viileässä toimistossa mutta ei siellä tarvis mitkään Siperian pohjoistuulet puhaltaa kuitenkaan.

En oo vieläkään päässy uimaan mut ens viikolla meen vaikka satais puukkoja taivaalta. =)

Kattoko kukaan tänään sitä leffaa Sydän karrella missä oli Meryl Streep ja Jack Nicholson? Nicholson veti siinä kaks aika hyvää musikaalibiisiä (se ei ollu sit musikaali se leffa), repesin hieman sille jälkimmäiselle, sille millä se herätti Streepin roolihahmon. Yritin ettii sitä youtubesta mutta ei löytyny. Luulen että mun on hommattava toi leffa jossain formaatissa ihan vaan noiden kahden kohtauksen takia (muuten se leffa oli vähän kökkö).

Ainii guyses pääsin Vaasaan lukemaan saxaa, lollasin. Elämä on todella kummallista. Syksyllä Helsinkiin siis. Etin vuokrakämppää, kriteerit: ei saa olla ötököitä, pitää olla Helsingissä, pitää olla suihku ja tilaa sängylle, vuokra ei mielellään mitään miljoonaa euroa. :< Help me, please. Voin esim. leipoo kakun sulle jos löydät mulle kämpän.

np: The Shins - "New Slang"

I CAN TEACH YOU A THING OR TWOKeskiviikko 11.07.2007 04:06

Pietarsaari on hieno paikka -- who knew! Siellä on semmonen paikka ko Lontoo - London. :'>

Töissä nautin oikeesti ko saan suuren ja tylsän urakan tehtäväks. :> Musta tulis oiva liukuhihnatyöntekijä; vaikka en oo ehkä maailman nopein niin pystyn jumittamaan johonki hommaan vaikka miten pitkäks aikaa. :D

Oon kuunnellu aivan uskomattoman huonoa musiikkia viime aikoina. Kaikkea Chess Music Bar -musiikkia. En oo ollu vähään aikaan viihteellä, ehkä tää on merkki siitä. Milla vähän ehdotteli keskiviikko-karkelointia ens viikolla mut en sit tiiä kuinka raikkaana oisin torstaiaamuna töissä.

Tekis mieli mennä rannalle -> uimaan mutta ei näillä lämpötiloilla. =)

Ainii lol viime viikon tulva. Oli vähäc hurjaa autoilla/veneillä tuolla Rautatienkadulla ym.!

np: Bodyrox - "Yeah Yeah (feat. Luciana)"

ON KUIVIN HEINÄKUU VUODEN '55 JÄLKEENMaanantai 09.07.2007 04:36

Jee oon ollu viikon töissä. Enää kolme jäljellä.

Jee.

np: PMMP - "Kesäkaverit"
Kirjottelin tiistaina tämmöstä mielenkiintoista sh...juttua:

"Nina on Suomessa jejejee!

Olin Seinäjoella sunnuntaina tapaamassa Elinaa ja amerikkalaista Leahia! Oli parhainta. <3

En menny sit loppujen lopuks Provinssiin kattomaan Tori Amosta. Ois tullu aika tyyris ilta kun en saanut kyytiäkään sinne (porukat ei lähteneetkään asuntoautoilemaan sillon) nii ois pitäny maksaa lippu ja junalippu ja varmaan kyyditys siellä Seinäjoella. Toivottavasti Tori tulee Suomeen uudelleen ihan kokonaan omalle keikalleen.

Pääsykokeet oli ja meni -- ei niistä sen enempää.

Välttelen kauppoja koska en voi käydä niissä ostamatta kaikkea enemmän/vähemmän turhaa.

Jenni on yön töissä (en tiiä mis) ja halus viihdyttäviä videoita nii linkitin sille Hard Gaytä (Leah tutustutti mut siihen, se on sellanen aivan überlol japanilainen ohjelma jossa tyyppi nimeltä Hard Gay tekee kaikkia hyviä tekoja yms) ja sit meni joku 2 min ja Jenni lähti yllättäen galleriasta. Sori jos sait potkut Hard Gay-videoiden takia. :< :D HOOOOO!"

Oh noes aamulla pitää soittamaan kesäsoittokunnan kanssa mut pelaan täällä vaan Cake Maniaa miljoonatta tuntia lololol apua nyt meen. Sanoin harjotuksissa ett "ää 9:50, oon just kerenny mennä nukkumaan!"...se ei ollut vitsi. Kesäsoittokuntapaita on jälleen kerran niin sopiva, miesten kokoa L.

Luin tossa yks päivä vähän huolestuttavan jutun aiheesta työnantajat ettii sut netistä ja kattoo sun heruttelukuvia ja lukee sun galepäiväkirjan ja ei palkkaa sua. NICE. Sitä puhelua odotellessa.

np: Hadouken! - "Tuning In"

PÄÄ LYÖ TYHJÄÄSunnuntai 17.06.2007 01:21

Eeh ääh mä oon nyt ihan sekasin enkä tiiä oikein mitä lukisin. En varmaan sitä englannin romaania ainakaan koska Helsinki > Vaasa. Kaikista mieluiten olisin varmaan Kokkolassa ens viikon mutta lähden kuitenkin raapustelemaan ~kattavia tietojani~ muutamaan paperiin ja sit häpeän ja syön vähäc maissia juhannuksen kunniaksi. :<

NINA TULEE KOHTA TAKAS SUOMEEN! :>

np: aivoissa ei raksuta

YOU SAID YOU'D MARRY ME IF I WAS 23Sunnuntai 10.06.2007 05:15

Rakas päiväkirja, tässä lyhyt lista asioista, joista nautin:

Pitkät kävelyretket rannalla, lukeminen & pohdiskelu, ranskalaiset elokuvat, hyvä viini, sofistikoitunut keskustelu, HYTTYSET, HYTTYSENPUREMAT, HYTTYSENPUREMIEN AIHEUTTAMA ALLERGIA, HÄMÄHÄKIT (ETENKIN KYLPYHUONEESSA), VERTA IMEVÄT PERHOSET.

Mun hyttysenpuremat voittaa sun hyttysenpuremat kolme-nolla mitä kokoon tulee.<3

Damn, Weeds on niin hyvä tv-sarja! (oon netis katellut kakkoskautta) :--D

Marie Antoinette oli aika kiva leffa. Värit, vaatteet, kengät, musiikki ym. oli ihania.

np: Paolo Nutini - "Jenny Don't Be Hasty"