IRC-Galleria

missy_roxe

missy_roxe

a.k.a. vitun akka :)

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »
Olen nimittäin juuri kävellyt 6,5kilometriä maikkulasta intiöön vaimon luo ja aion perkele kävellä vielä takaskin ja tiedän että kukaan ei ehkä usko tätä mutta mulla on ainakin kaks todistajaa tästä...:) eli kaikki te jotka luulitte ettei me helgan kans jakseta kävellä ku patikselle ja takas kämpille voi nyt ostaa mun puolesta vaikka arvan...HAH... liitteenä todiste kahdesta erittäin hemaisevasta ja iloisesta lenkkeilijästä....:) ja tämä kaikkihan on osa projektia taija ja helga kesäkuntoon kesäksi 2010...:) ja nimittäin tämä on haaste kaikille muille läskeille (esim. rajatalolle) että tehkääpä perässä :) hihiii...

Heh heh...Tiistai 01.04.2008 03:58Eräänä kauniina päivänä täydellinen mies ja täydellinen nainen tapasivat. Täydellisen seurusteluajan jälkeen he viettivät täydelliset häät. Luonnollisesti heidän avioliittonsakin sujui täydellisesti.

Eräänä lumimyrskyisenä jouluaattona tämä täydellinen aviopari oli ajamassa heidän täydellisellä autollaan pitkin mutkaista mökkitietä. Yht'äkkiä he huomasivat hätääntyneen hahmon tienpenkalla. Ollen niin täydellinen pari, pysähtyivät he auttamaan hädässä olevaa.

Tienpientareella seisoi surullinen joulupukki valtavan lahjapinon keskellä ilman poroja. Koska täydellinen pariskunta ei halunnut tuottaa lahjoja odotteleville lapsille pettymystä, lastasivat he pukin kanssa lahjat autoonsa ja lupasivat auttaa niiden jakelussa. Valitettavasti keli muuttui entistäkehnommaksi ja täydellinen pari sekä joulupukki ajoivat pahan kolarin.

Vain yksi joukosta selviytyi onnettomuudesta - kuka?
Vastaus:

Täydellinen nainen tietenkin! Hän oli ainoa joka on oikeasti olemassa. Kaikkihan tietävät, että joulupukki on taruolento eikä yksikään mies ole täydellinen.


NAISET: LOPETTAKAA TARINAN LUKEMINEN TÄHÄN. Miehet jatkakaa...

Eli, jos autossa ei ollut Joulupukkia eikä sen koommin täydellistä miestäkään, autoa ajoi nainen. Tämä selittää miksi yleensä ajettiin kolari.

Lisäksi, jos olet nainen ja luet vielä tätä tekstiä, todistaa se toisenkin seikan: Naiset eivät koskaan kuuntele mitä heille sanotaan !!!

6 elämän faktaa....:)Keskiviikko 05.12.2007 00:10


1) Et voi koskettaa jokaista hammastasi kielelläsi.

2) Kaikki tyhmät, luettuaan edellisen faktan, yrittävät sitä.

3) Ensimmäinen fakta on vale.

4) Hymyilet nyt koska olet idiootti.

5) Näytät seuraavaksi tämän jollekkin toiselle idiootille.

6) Naamassasi on edelleen idioottimainen virne


Itehän oon totaali tollo toivottavasti muut ei oo yhtä valopäitä...:)
« Uudemmat - Vanhemmat »