IRC-Galleria

Saksan stoori 8)Perjantai 27.04.2007 23:47

1 päivä.
Asemalla piti olla puoli 9 ja siitä lähettiin bussilla Tampereen lentokentälle. Lentokone lähti 10.35 ja vähä jännitti kun eka kerta lentsikassa :P Lento meni hyvin siihen asti kun laskeuduttiin. Otti niin jumalattoman kipeetä vasenpaan korvaan että olin ihan tippasilmäs ja manasin vaan jonille kun otti niin kipeetä ja pelotti että pamahtaa joku tärykalvo ennenkö oon päässy edes saksan maankameralle. Paine onneksi sitte laski ja helpotti,mutta oli niin inhottava olo sen jälkeen että sain hetken olla korvat täysin lukossa. Mentiin odottamaan ratikkaa ja ostettiin 7 pv liput. Odotellessa pysäkin vieressä oli iso vesiallas jossa oli sorsia :D ne tuli vaan tepastelemaan siihen meidän viereen ja porukka niitä ruokki ja oli siinä vähä räkkyä muutamalla sorsalla.

Ratikka tuli ja päästiin pysäkille mihin piti jäädä. Lähettiin ettimään hostellia ja saatiin hetken pyöriä kunnes löydettiin perille. JOni onneksi kanto loppumatkan mun laukkua kun se paino nii paljo :P Hostelli oli tosi hieno ja siisti ettei mikään spurgu räkälä. Asetuttiin taloksi ja heti käytiin ostamassa juotavaa respasta, ja ostin jonku sitruuna kaljan...oli aika erikoisen makuusta. :S Istuttiin pihalla ''ison'' pöydän ympärillä auringon paisteessa ja oli niin mukava fiilis ja menojalkaaki jo vipatti. Pidettiin pieni tiedotustilaisuus ja sen jälkeen sai lähtee minne halus. Käytiin vähä pyörähtelemässä ja katsastamassa lähitienoita. Käytiin syömässä ja ostamassa vähä juominkeja. Myöhemmin lähettiin minä,Hanna,Jenni ja Anni + jotkut joiden nimiä en muista Irlantilaiseen bubiin jossa oli karaokea ja se oli täynnä neekereitä :DD no lauleskeltiin siinä vähän niin ja näin ja juotiin siiderit/kaljat. Mentiin hostellille ja lähettiin baareihin. Löydettiin EuroBaari :'D kaikki clubit aukes vasta keskiviikkona, eikä meitä kovin vituttanu. Melkeen meidän hostellin vieressä jumalatoon yökerho stubu! noh mutta eurobaarista sai kaikkee 1-2€että halpaa oli....tosin joissaki viinoissa oli vettä seas.

2 päivä.
En muista monelta herättiin mutta ennen 9 kuitenki. Lähettiin tutustumis kierrokselle kaupunkiin ja voi jeesus kun oli kintut sen jälkeen kipeenä! joka askeleella huvitti manata ja kauhee väsy. Kierros loppu ja oli kyllä mielenkiintonen, mutta oli ihan sairas nälkä ja halusin syömään jonnekki muualle ku mäkkiin. Lähettiin ettimään ruokapaikkaa ja ettittiin varmaan yli puolituntia mutta aina joku oli että eeei tonne eikä tonne loppujen lopuksi se meni siihen että kaikki tyyliin yhteen ääneen mennään mäkkiin :DD kaiken huippu että ostin pahan hampparin enkä voinu syödä sitä ja ostin 1€lätyskän jossa hyvä ku oltiin edes näytetty ketsuppia ja 1 ei suolakurkun näköönen suolakurkku...eli fiilis oli mahtava ja nälkäki melkeen katos. Mentiin sitten vähän sieltä täältä kauppoja läpi silmäillen, mutta ei oikeen mitään ostettu. Sitten torille ja sieltä lähettiin Tutkimuskeskukselle. Olin ihan väsyksissä. Tutkimuskeskus oli niinku Heureka siellä oli Maailmakaikkeus,Maa ja Ihmiskunta aiheina. Paras paikka oli ''kohtu'' vaikka se oli kai joku munasolu tjn. mutta se oli vuorattu nahkalla ja siellä oli semmosia pehmeitä paikkoja missä sitten vähä makoiltiin ja mäki nukahin 20 min. :P Oltiin joku 2 tuntia siellä ja lähettiin takaasin. Käytiin ostamassa Spaarista viinat ja oli vähä juoppoo olo ku poistuin 3 0,7 pullon kans ku siiderit oli jumalattomis pullois. Jätkät vei meidän viinat kämpälle ja minä,Anni ja Jenni lähettiin vähän shoppailemaan, tulitiin takaasin pienten ostosten kans ja laitettiin ittemme valmiiksi ja alettiin juoda.

Oltiin taas pihalla ja yks Ville sitten kaato mun suklaaliköörit mun lempi kengille jotka on mokkasaappaat nii niihin tuli kivat tahrat ja mun pitääs ne nyt tässä jaksaa kokeilla putsata. Jossaki välissä meidän seuraan liitty Alex niminen jäpikkä. Se oli kotoosin Mexicosta ja kerto ihan mielenkiintosia juttuja mm. että jos juot kotonas ja pihalla,mutta jos astut kadulle sekunniksi ja takasin omalle pihalles ja poliisi näkee sen, joudut kuukaudeksi vankilaan! tai jos meet mexicossa jonnekki alueelle ja sanot setä,voit saada kuulan kalloon, koska setä on mexicon yks pahimpia mafia porukoita :D Juotiin alotteluviinat siinä pihalla ja jätkien kämpäs ku alko vähän piskotella ja lähettiin taas eurobaariin. silloon oli tosi kova meno! porukkaa oli ja meininki hyvä.Juttelin koko illan englantia ja olin aika yllättyny että se luonnistu nii hyvin.Olin sekaasin ku mikäki ja tipahin siinä mm. sitten aika korkeelta penkiltäkin maahan :DD ei ottanu yhtään kipiämpää ja eikä hävettäny. tosin nauroinki melko lailla :DD

3 päivä.
Kamala krapula...! Meidän piti lähtiä tutustumaan paikalliseen kampukseen.Siellä oli henkilökuntaa 2000 tyyppiä, elisiitä voi päätelläpaljo siellä on opiskelijoita. Varmaan joku sjoen lukumäärän verran :D Käytiin sen koulun ruokalassa,ja ei ollu kaukana että en laatannu ku käytiin siellä missä ne ruuat tehdään! siellä oli ihan saaterin huono ilma,haisi rasva ja ruoka ja kanankoipia siinä meidän vieressä.hyihyihyi! kierreltiin ympäriinsä ja käytihin semmosessa pienessä tiedotus jutussa ja ei mua kovin hävettäny kun nukahin 2 kertaa istualteni ja heräsin siihen ku alkas pää kippaamaan eteenpäin :'D ja aina ku kenasin käteeni ja nukahin niin meidän ohjaaja aina yskääsi. Mentiin kitarakonserttiin ja ne soitti aika kovaa, mutta ei nukuin sielläki :D sen jälkeen syömään,mutta ei siitä mitään tullu kun ei me jonin kans tajuttu miten se toimii kun niitä ruokapisteitä oli joka paikas.mentiin sitte yhteen kiskalle mistä oltiin ennemminki vettä yms. ostettu,mutta ei...! siellä oli leivät loppu. ostin suolapähkinöitä ja vedin ihan vittuuntuneena niitä :D mentiin onneksi sitten toiselle kiskalle ja sieltä sain ison leivän. vielä sen jälkeen oli joku matikka juttu,mutta en muista siitä oikeen mitään ku nukuin taas...yllätys :D

Päästiin hostellille nii mentiin jonin kans päikkäreille,mutta ei sitä sitten enää kovin väsyttäny ja lähettiin sitten minä,jenni,anni,joni,hakki,o-v ja ville shoppaileen. rahaa meni kivasti ja voi pojat ku jalat oli kipeenä! ku mentiin vielä annin kans yhteen toiseen ostospaikkaan ja muut lähti pois.Päästiin sitten anninki kans takaasin hostellille ja käytiin suihkussa ja laittauduttiin. aateltiin että nyt käydään samalla ostamassa tuliaisviinat.kello oli joku puoli 9 ja oltiin varmoja että on se nyt 9 auki, nii ei..! se oli menny 8 kiinni. ei kovin vituttanu. no ostettiin illan viinat kiskalta ja tuliaisviinat jäi kuappahan :( aloteltiin taas pihalla ja myöhemmin eurobaariin. nyt ei ollu niinkään kiva reissu sattuneista syistä, mutta kännis oltihin.

4 päivä.
Herätys siinä 6 maissa ja olin vieläki kännissä :D vähän hajanaisia muistikuvia lähöstä ja terminaalissaki nukuin vaan lattialla ja siinä välissä jo olin vähä selvinny. nukuin lentokoneessakin ja nyt ei ottanu niin kipeetä korvaan mutta silti tuntu ikävälle. lähettiin saksasta ja oli ihanan lämmin ja aurinko paisto, päästiin tampereelle nii vettä sato ja ihan harmaata. jeejee. nukuin bussissaki vaikka mitenkä päin ja viimein sitte oltiin sjoella. mulla oli vaan yhessä välissä pieni pelko että mun puhelin olis jääny saksaan, mutta se oli onneksi toisten housujen taskussa laukussa :P kävin suihkussa ja jesse tuli meille ja siinä meni se ilta löhöilles ja kertoes kuulumisia :) <33

ja ostin 2 t-paitaa,topin,valkosen minihameen,semmosen jännän naisten puvunliivin valkosen,alusvaatteita,sormuksen,hajuveden,neuletakin ja laukun :P

Täältä tullaan Saksa!Lauantai 21.04.2007 18:20

Tänään jo jonin kans soiteltu matkalaukuista ja rahasta voi vitsi! 8)
oon aivan täpinäs..! tosin en oo vielä edes päättäny minkä laukun otan :O
iskäa lkas vaan kitisemään tästä rahasta että ei hän mulle rahaa anna jos se menee vaatteisiin....no mitäs vittua mä sieltä muuta ostaisin (ku tietty viinaa ;D )
....huoh miehet!

huomenna huomenna huomenna <3

tähän aikaan oon jo melkeen perillä 14.50 laskeudutaan saksaan<3

pääsee pois täältä. sovittiinki jonin kans että ei muisteta koko suomea 4 päivän aikana.

huomenna v-loppuPerjantai 20.04.2007 02:20

siinä se viikko meni koulussa,töissä ja kylällä äjien kans 0.o
...nyt vaan rauhallisesti sunnuntaihin asti :DD

joni me lähetään saksaaaaaan!!!!!

happyKeskiviikko 18.04.2007 23:31

sorruin sitten ostamaan maailman hienoimmat kengät :P
äiti ei tykkää yhtään, sanoo että mulla menee nilkka, kun ne on avokkaat...
...sunnuntaina saksaan!!! vähä jo jänskättää 8)

muutenki menee hyvin ^^ en valita.... <;

[Ei aihetta]Lauantai 14.04.2007 17:42

Hei milloin hanat aukeaa
Minä tahtoisin unohtaa
Siis laskekaahan lasiin lisää juotavaa
En näistä öistä mitään saa
Ilman sinua kai koskaan
En öistä minä mitään saa

Hei milloin hanat aukeaa
Täytyisi taas unohtaa
Mutta miksi siitä on tehty niin pirun vaikeaa
En päivistä kiinni saa
Ilman sinua kai koskaan
Minä päivistä en kiinni saa

Nyt jotain sutinaa!!! 8))Torstai 12.04.2007 01:38

Oli sitte pääsiäinen...Maanantai 09.04.2007 23:11

Håhåå!Sunnuntai 08.04.2007 06:00

Riinan ja Louskun kans 5 asti pyöriny kylällä. kuunneltu ainaki 20 kertaa your so sexy biisin ja mikä ihmeen boys bobo boooys :DD en tiiä....juotu energiajuomaa ja popiteltu.

tosin riina ja lousku kiusas mua yhessä vaiheessa hyvin raa'asti! :D tää riina muistetaan!!!

....ja lunta tuli..HYI

yllätysmies ;PLauantai 07.04.2007 06:05

''ei vittu kun on pimiää''
''voi kato kuinka paljo tähtiä!!!''