IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Big Brother alkoi!!!! =) Torstai 30.08.2007 18:13

On se niin hullua ku tuttu ihminen siel tv:ssä käppäilee taloo! Oli leuka loksahtaa paikaltaan! =) =)

Viikonloppuna Matkailee! =)Maanantai 27.08.2007 12:51

Vitsi mä pääsen viikonloppuna kahdeksi yöksi Tallinnaan! Ihanaa! Sit alkaaki idiootti arki, heti sit maanantaina klo 9 alkaa koulu! =(
Et täytyy yrittää tosiaan nauttii viimesistä vapaista hetkistä ja kivasta reissusta!
Sisu on jäänyt nyt viimeiset 3-4 hoitoaamua, sinne tosi hyvin! Se vaan suoraan ku on riisuttu, juoksee ikkunaan jo valmiiksi vilkuttaa mulle! =) Sit sitä kauheesti naurattaa ku kävelen ikkunan ohi! En kyl olis uskonut et näin hyvin menee!
Sit sisu nukkui perjantaina ekat päiväunet, 2 tuntii! =)
Oon kyl niin iloinen! =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.08.2007 11:40

Vein taas äsken sisun hoitoon, nyt se enää vähän itkas perään, ja meni sit hoitajan syliin! Ja sit ne tuli vilkuttaa mulle ikkunasta, ja sisu jopa nauroi sieltä mulle! =) Olin niin ajatellut et itku yltyy vaan ku se näkee mut lähdössä ikkunasta, mut eipä tosiaan yltynyt!
Toisaalta toivoisin et saisin sen vielä kotiin, ja voitais vielä olla vuosi yhdes kotona, mut sit taas on kiva huomaa et sil onkin mukavaa hoidossa, ja tietty onkin, onhan siel kavereita, aktiviteetteja yms! =)

[Ei aihetta]Maanantai 20.08.2007 20:51

Menin sit hakeen sisun hoidosta, sieltä se juoksi mua halaan, mut heti takas leikkiin, eikä pois olis lähtenyt! =) Ja päivä oli mennyt tosi hyvin! Huh..=)
Voi mun oma pikku mies nyt sit kans aloitti hoidon! On niin kova ikävä sitä, istun vaan kotona ja mietin sitä!
Tuntui niin pahalta jättää Sisu ku se alkoi hirveesti itkeä, ja niin itkin minäkin, jo ennen ku edes päästiin päiväkotiin!
Mut sit oli ihana ku tulin kotiin ja olin aamupalalla, niin ne päiväkodista soitti et kaikki tosi hyvin et oo huoleti!Sisu oli hyvin syönyt aamupalan ja leikki jo siellä autoilla, ja itkuki melkein heti loppunut; se oli niin kiva ja rauhoittava soitto!

Nyt lähden sitä kultaani jo hakee, jee! On jo niiiin ISO ikävä!Nuori nainen ajaa autoaan. Hän on nauttinut alkoholia ja kyyneleet valuvat pitkin hänen poskiaan. Hän uskoo ettei kukaan välitä hänestä. Hän uskoo että hänet on hylätty.
Samassa nainen kuulee kovan äänen ja näkee edessään rekka-auton ajovalot. Kuuluu rysäys. Nainen pudottaa lompakkonsa jossa näkyy kuva pienestä pojasta.
Kaksi päivää myöhemmin tämä sama poika istuu orpokodissa ilman ihmistä joka peittelee hänet nukkumaan. Ilman ihmistä jonka suusta kuulee joka päivä maailman ihanimmat sanat.
Lapsi ei puhu koskaan paitsi tiettyyn aikaan illalla jolloin hän nousee pöydälle seisomaan. Hän katsoo ylös lähettäen lentosuukon ja sanoen: "Hyvää yötä äiti. Mä rakastan sua."

Kopioi tämä omaan blogiisi niin muistat että aina on niitä jotka välittää

Musta tulee kätilö!!!!! =)Sunnuntai 15.07.2007 15:20

Vitsi mä sain tämän viikon alussa kirjeen Stadiasta, et mut on valittu kätilö-linjalle opiskelemaan! Siis aivan uskomatonta! Miten voin päästä niiden 509 hakijan joukosta valituksi!!! Oon ollut tosi iloinen, sillä oon pienestä asti halunnut kätilöksi, ja nyt unelmani toteutuu! =) Mut ensin täytyy JAKSAA opiskella, APUA.... Tulee oleen RANKAT 4,5 vuotta edessä..

Meillä asuu pikku vintiö...Keskiviikko 28.02.2007 12:14

Voi vitsi ku tosta Sisusta on tullut kunnon riiviö! Koko ajan keksii tehdä jotain kiellettyy.. Eilen melkein hypin seinille sen kanssa! Sillä varmaan jokin varhais uhma, hih..
- Vanhemmat »