IRC-Galleria

hetkiPerjantai 20.02.2009 15:09

on perjantai, työviikkoa on kymmenen minuuttia jäljellä. klikkailet ympäriinsä spotifyillä (-ssä?). sieltä löytyy rednexiä. cotton eye joe soimaan ja kamat niskaan. viikonloppu alkaa!

NICE!

[Ei aihetta]Tiistai 10.02.2009 19:27

ruokailusta tuli jollain tapaa hyvä olo. missä vika?

paluu juurilleTiistai 03.02.2009 18:17

voi maistui suolaiselta

kunnallisvaalitKeskiviikko 22.10.2008 16:29

parahin kunnallisvaalipäiväkirja,

tänään eräs demareiden ehdokas kiilasi minut k-marketin jonossa. ONNEKSI! itse immanuel cunt on minulle päiväunissani opettanut näkemään aika-avaruuden tapana jäsentää olevaisen sinänsä, josta TIETYSTI seuraa että opin aikamatkustuksen ja teleportaation. TÄTEN! siirryin viime torstaihin ennakkoäänestämään eri henkilöä.

onnellinen loppu.

piirustusLauantai 10.05.2008 03:50

kaivoin vanhan kunnon heräteostospiirustuslautani naftaliinista. onneksi se ei ollut päässyt ruostumaan. kuten en minäkään, ks. oheinen kuva.

ylex leikittelee minullaLauantai 12.04.2008 17:43

tullessani tänään töihin, työhuoneeni nurkassa hurisi jokin tuntematon tietokone. ajattelin, "onpa ärsyttävä ääni" ja "mutta ei sitä uskalla sulkeakaan, kun ei tiedä mitä se tekee. ehkä jotain tärkeääkin". tyydyin kohtalooni, onhan se kuitenkin aivan mukiinmenevä.

päivä jatkui. soitin radion ylex-kanavaa, kuten minulla on töissä yleensä tapana. kekkasin, "hahaa! jos laitain radion tavallista kovemmalle niin hurina ei kuulu niin ärsyttävästi". olin tyytyväinen ratkaisuuni. mieluumminhan sitä musiikkia kuuntelee kuin mölyä.

sitten kuitenkin kävi niin että radiosta kajahti lauri tähkä ja elonkerjuu, vai mikä se nyt onkaan. "ei vittu, tätä roskaa en kestä" oli ensiaatokseni. hetken kärsittyäni totesin, "ei se hurina niin ärsyttävä olekaan". laskin äänenvoimakkuuden takaisin normaalille tasolle.

seuraava kappale löi minut kuitenkin ällikällä. h to the izzo kajahti skobeista. en voinut muuta kuin nostaa äänenvoimakkuuden takaisin hurinan voittavalle tasolle. "ihanaa, hova, ihanaa". eihän sitä riemua kuitenkaan kovin kauan jatkunut, kiitos vain avril lavigne.

nyt en tiedä mitä minun tulisi ajatella.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 14:54

rakas päiväkirja,

olet jäänyt pienemmälle huomiolle, sillä facebook > galtsu :-(

kuitenkin. ajattelin tässä jakaa erään seikan kanssasi. olen näet huomannut, että minua kovasti miellyttävät sellaiset RÄP-riimit, jotka pelailevat sillä tosiseikalla, että sanalla kakka (engl. SHIT) on erikoinen merkitys RÄP-kulttuurissa.

esimerkiksi:

"...you ain't dropping shit, your career is constipated" [1]
"...you got the nerv to want to diss rappers, nigga please i've flushed harder shit than that" [2]

mitä tästä pitäisi ajatella? varmaankin, 1) musiikkimakuni on epämääräinen, 2) kakkahuumori iskee edelleen kuin esikoulussa ikään.


[1] j.r. writer kappaleella gladiators
[2] bishop lamont kappaleella yeah pimp

[Ei aihetta]Maanantai 12.11.2007 16:29

rakas päiväkirja,

olet jäänyt viime aikoina hieman vähemmälle huomiolle. tough luck. tässä kuitenkin joitain kuulumisiani. kasvatin noin viitisen päivää viiksiä. tämä jäi paljolti huomiotta, minkä takia siirsinkin tätä hanketta myöhemmin toteutettavaksi. ei oikeastaan muuta, hei hei.

[Ei aihetta]Lauantai 27.10.2007 00:53

raitiovaunupysäkit taivuttaa aika—avaruutta.

[Ei aihetta]Tiistai 23.10.2007 17:40

siti-ihmiselle sopii aakkosten ensimmäinen kirjain, näin kerrotaan …-kaupassa.