IRC-Galleria

uusivuosi, wtfzLauantai 30.12.2006 16:40

"mitä teet uutenavuotena?"
- http://www.comet7.com/archive_page.php?id=582

"lupaatko jotai?"
- http://www.qwantz.com/index.pl?comic=909 eka check, toka tänä vuonna, ok

---

nettisarjakuvat = OK

känniääliöTiistai 19.12.2006 09:40

tänään, juuri äsken, näin eläinten jalanjälkiä lumessa. olin lähempänä luontoa kuin olen ollut vuosiin. se tuntui hetken aikaa hyvältä. sitten huomasin pakkasen, ja taas alkoi vituttaa. runopoika lopettaisi kysymällä, mihin on kadonnut yhteyteni luontoon, minä taas, mikä vittu on kun pakkanen vituttaa aina? aina!?

huom. ei mitään huomia. antaa olla vain näin.

poliittinen kannanottoPerjantai 08.12.2006 00:23

kepu syö lapsia

elämän tenttitehtäväKeskiviikko 06.12.2006 15:22

olet 00.30 rautatieasemalla. tahoisit päästä kotiin nukkumaan. voit joko:

a) kävellä sateessa kolmisen kilometriä,

b) ajaa ilmaisella bussilla kotiin

tai

c) nukahtaa bussiin, ajaa ruskeasuolle, soittaa kaverilta apuja, jättää noudattamatta neuvoja, ajaa bussilla pohjois-haagaan, pyöriä sateessa tunnin, ajaa taksilla kotiin hintaan 15e.

vaihtoehdolla a kestää kotiinpaluu noin 45minuuttia, vaihtoehdolla b taas 15min, ja vaihtoehdolla c arviolta kaksi tuntia.

rastita oikea vaihtoehto!

uutiskatsaus (ei oikeasti)Keskiviikko 29.11.2006 12:56

"James Graham esittää kirjassaan Juoppohullut vallankahvassa hyvän kysymyksen: 'Olisiko Stalin voinut murhata 25 miljoonaa maanmiestään jostakin järkevästä syystä?'"

http://www.hs.fi/teksti/uutiset/tuoreet/artikkeli//1135223308044

Hyvä kysymys? Murhata 25 miljoonaa ihmistä _järkevästä_ syystä? Mitä?

nukkuva ihminen ei voi olla pahaMaanantai 27.11.2006 23:35

en pidä siitä, että elottamat objektit käskevät minua. kuitenkin tänä aamuna sain herätä siihen, että vaatekaappini käskee minua pyykkäämään. vittu. miehekkäästi vastustin uutta auktoriteettiani, enkä pessyt pyykkiä.

jäljelle jää vain kysymys, mitä ihmettä puen huomenna päälleni?

päivän teftiTorstai 23.11.2006 20:28

kaupunkilehti vartti: "bond-leffat ovat satuja"

mikon leffapitkäviikonloppuMaanantai 20.11.2006 23:17

moi, kirjoitan päiväkirjaan mitä mieltä olen muutamasta elokuvasta.

torstai: nausicaa of the valley of the wind
ghibli-klassikko. toiki riittäis, ku se on vaan miyazakin leffojen arkkityyppiä, ensimmäinen ja ehkä paras. kaikki teemat on mukana, luonto vs. ihmiset, mustavalkoisuus puuttuu hyviksistä ja pahiksista (joita ei oikeestaan edes ole), päähenkilön kasvu jne. juurikaan vikoja ei mun silmään tästä löydy, animaatiot ei ehkä kyl sovi kaikille.

perjantai: the departed
kivasti tehty länsiversio jo valmiiksi kivasta aasialaisesta pätkästä. leffassa kävi selväksi, kuinka paljon lähempänä sitä itse onkaan amerikkalaista kerrontaa kuin aasialaista. infernal affairs oli hyvä, mut tätä ymmärsi kuitenki paremmin. toinen hauska pointti oli hyvät henkilöhahmot, niissä oli jonkun verran syvyyttä. varmaan kaikissa kunnon leffoissa näin on, mut ite kattelen leffoja niin takki auki, et tollaset jää yleensä huomaamatta.

lauantai: donnie darko
jännä ja kiva, mut väärällä tavalla hämy mun makuun. loppu oli jotenki ala-asteen kirjotelmasta. sellaset tää oliki vaan unta -tyyppiset ratkasut ei oo vaa must kivoi. huom. nuorehko jake gyllenhaal näyttää tobey maguirelta :O ja toinen :O en pelkästään kehunu jotai :O huom. :O-hymiö ftw!

sunnuntai: muiden elämät (das leben der anderen)
loistoleffa. hyvä tarina, hyvät henkilöhahmot. mikon add-geenit olisivat ehkä toivoneet hieman nopeampaa juonenkuljetusta. näyttely oli silmiinpistävän hyvää, asiaa ehkä auttoi ettei näyttelijöitä ollut nähnyt aikaisemmin kankaalla. the departedin avattua silmät henkilöhahmojen tarkkailulle, tämä elokuva olikin herkkua, koska päähenkilön kehityskaari oli mahtava ja ulrich mühe kuningasäijä sitä esittämään.

---

PALJON TEKSTIÄ LULZ, OIKEINKIRJOITUS ROTFLMOZ

mitä tein tänään?Keskiviikko 01.11.2006 23:15

tein johtopäätelmän, eli letin.

mitä tein tänään?Tiistai 31.10.2006 15:50

vihasin säätä.

ja koska sää on niin saatanan paska laitetaan sama vielä porvoonkatu-lingolla: heittaan tota vitun säätä, NAINEN.