IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

sivistyksen parissa....Sunnuntai 23.10.2005 21:27

tultiin kotiin jo takas...
Laavulla oli kivaa, kierreltiin vähän järveä ja käytiin sillä paikalla mistä Esa Holmin ruumis aikanaan löytyi. Risti oli hävinnyt sieltä eikä kukkiakaan näkynyt.
Suolla näytti minun mielestäni olevan karhun jäljet ja lisäksi nähtiin lukuisia peurojen ja hirvien jälkiä.
Kuvia seuraa kaikille hanko listalla oleville kunhan pääsen koulussa koneen ääreen. Minun koneenihan ei tunnetusti tiedä mikä on usb :)
Marsu lähti kiertämään yksinään järveä vaikka Epun kanssa yritettiin kovasti estellä. Se oli mennyt hiton kauas, syndalenin alueelle, missä tehdään kovapanosammuntoja. Siellä oli kuulemma kaikki puut ihan raiskattu ja täynnä luodin reikiä. Tuliaisena se toi granaatin sirpaleen ja puunkaarnan josta luoti oli mennyt läpi. Siellähän ei saisi olla, mutta mitäs nyt Marsu tuollaisesta välittäisi? Sen jalkojen alla oli kuulemma rapisseet kaikki mahdolliset räjähtämättömät räjähteet :P
Huolestuttiin Epun kanssa ku sitä ei kuulunut takaisin ja lähdettiin soutamalla etsimään sitä. Yhtäkkiä kuului metsästä ulvontaa ja siellähän se Marsu oli. Ihan ehjänä mutta kaikki vaatteet märkinä. Jätkä päätyi sitten hillumaan koko illan kalsareisillaan ja kossushotit maistuivat :)
Yöllä kuului omituisia ääniä laavun takaa, vierestä ja katolta. Lisäksi kuului myös tassuttelua. En uskaltanut mennä puskan juurelle vaikka tarve olisi ollut kova-> valvoin koko aamuyön.
semmoista.
kiva reissu oli silti. Huomenna kouluun....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.